kvar i alla löften som lovats

om 45 min står jag med min stora lila ryggsäck vid tunnelbanan med my, vera och pontus.
vi ska då bege oss in till stan för att möta upp sara och ellen. vi coola typer ska sedan sätta oss på tåget som går mot emmaboda. så just nu har jag en sådan där härlig känsla i magen. du blir jag borta i 6 dagar, utan internet, utan så mycket kontakt med omvärlden. bara jag, vänner, musik och alkohol. VI SES OM 6 DAGAR SUCKERS!

/ F

emmaboda om 13 timmar

Hej och hå!
kom precis hem ifrån lite ute-chill med en massa najsa människor. ungefär dom människorna jag ska spendera dom närmaste 6 dagarna med. underbart. det blir vi coola människor som ska tälta, supa och lyssna på underbar musik. längtar tills min väckarklocka ringer imorogn ska jag tala om. klockan sex ringer den, hihih. om bara några timmar sitter jag på tåget med mina underbara vänner. underbart. dagen idag har ungefär sett ut såhär: jag sov hos vera med my och när vi hade vaknat begav vi oss in till stan för att inhandla det sista. för mig blev det ett liggunderlag, en tröja och en frispy. sen mötte jag upp jossic och vi gick runt lite i stan, pratade, åt och sen åkte jag hem. senare har jag nu varit ute en stund som sagt. packat har jag också hunnit med. hihihih. men nu kära vänner ska jag sätta mig och kolla på en film eller något. sista natten i en bekäm säng så det är dags att utnyttja den. puss på er!


/ F

ny start, nytt slut.

ibland känner man saker. saker som är jobbiga saker som är mindre jobbiga. just nu önskar jag att jag inte kände någonting. att jag bara kunde åka ifrån allting, till någon öde plats någonstans och låta bli att tänka. bara vara. den senaste tiden har varit jobbig, och kommer antagligen vara det ett tag till. men just nu vill jag bara ha en paus från allt, från livet. leva i någon film när det alltid finns ett lyckligt slut. då allt är underbart och alla är glada. men jag är villig för att kämpa, villig för att få mig det lyckliga filmslutet. annars hade jag gett upp för länge sedan.

jag vill bara säga till mina vänner, min familj och min kärlek att ni betyder så jävla mycket för mig. jag älskar er och kommer alltid att göra det. utan er är jag ingenting, ingenting!

/ F

den skugga som vilar i tiden

Hejhej!
hemma från allt nu. eller ja, jag åker ju idag igen. men innan dess ska jag träffa älsklingen och jessica inne i stan för att säga hej och hejdå typ. Veckan i borlänge var både ris och ros. En hel del kul men lite tråkigheter också. men nu kommer allt bli bra, de vet jag. Vad som gjordes var typ, kolla på film, festa åka på spökjakt osv osv. nu åker jag j till landet över helgen, TRÅKIGT. men när jag kommer hem på söndag kväll kanske jag ska vara med hanna och sen på måndagen ska jag vara med sara och ellen och packa typ. sen hihihihihihihihihih på tisdag morgon åker jag, my, pontus, filip, ellen, sara, vera plus typ 100 pers till vi känner till emmaboda festivalen! JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA TAGGAD!!! hihihi. men nu ska jag städa lite, puss på er. vi hörs väl i helgen antar jag. 


/ F

tjoheee

Är hemma nuuu!
eller hos my!

/ F

det händer bara mig.

typiskt mig säger jag bara.
ja jag var så duktigt, gick upp i tid och var i tid till stationen. 40 minuter innan tåget skulle gå till och med. bra felicia! men när jag väl tog min nummerlapp insåg jag att den var 100 nummer kvar tills jag skulle få köpa min biljett. det här kommer ju aldrig funka tänkte jag men stod som en duktig flicka och väntade på min tur. när det var en kvart lkvar tills mitt tåg skulle gå kände jag att nej nu måste jag nog allt tränga mig. så jag sprang fram till luckan och sa i princip:

- DU JAG MÅSTE KÖPA MIN BILJETT NU!!!! JAG HAR SKITBORTTOM!
till svar får jag då.
- Nej, vänta som alla andra. men du kan gå till pressbyrån och kolla om dom har några biljetter.

jävla kärring tänkte jag då men sprang in för att köpa min biljett. TROR NI ATT DET FINNS NÅGRA BILJETTER KAVR DÅ?! nej såklart inte. fuck. men hon i kassan hänvisade mig då till kundservic och jag ställde mig i kön. det var då ca 5 min kvar tills avgång. tror ni att hon kunde fixa någon biljett eller?! såklart inte! jag fick då snäll flicka som jag är gå tillbaka till pressbyrån och köpa mig en senare tågbijett. istället för att komma fram 14.00 så kommer jag nu vara framme vid 18.15. FAN! JAJA....

jag sitter nu hemma hos sara, färgade precis hennes hår. och snart ska jag börja ge mig av mot stationen. 2 och en halv timmes bussresa är vad som väntar mig. härligt. men sen får jag hålla om min älskling! <3 haha. allt sånt här är så jävla typsikt mig. men men. nu ska jag sluta vara osocial mot sara. puss på er, kanske skriver någon gång i borlänge!

/ F

so happy

Om ca en halvtimme drar jag hemifrån!
SALONG MOTHERFUCKERS. borlänge here I come!


/ F

ledsen. fast försöker vara glad.

Hejhej!
nu är jag hemma igen efter två veckor på landet. efter ca en vecka slutade mitt internet fungera på min data så det blev inte så mycket uppdateringar då som ni kanske märkte. Haha, det kommer säkert inte bli det heller eftersom imorgon drar jag till borlänge. det blir kul! sen ska jag åka till landet igen över helgen och när jag kommer hem blir det emmaboda!!!! wiiihooooooooo!  är så sjukt jävla taggad så jag håller på att dööö. hör kommer lite bilder!


/ F

glad

IDAG KOMMER MY!!!
HIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHI

/ F

älska

hej sötnosar! jag är hemma från riga!
det var mysigt att spendera lite tid med familjen och bara mysa.
sitter just nu och pratar med älsklingen i telefon, fan vad jag saknar henne!!! jaag hoppas att jag får komma och hälsa på henne nästa vecka men vi får se. imorogon kommer my ut hit, hihihihi. sakanr henne så jävla mycket. har inte träffat henne på ca 4 veckor. vi ska bara mysa, sola och bada. sen blir det att åka hem och kanske kanske kanske åka till borlänge :) puss på er, nu ska jag återgå till mitt samtal.

/ F

hakar de?

allt var sämst. nu är det bra.
skönt. jag älskar dig josefin.


/ F

you walk man

hej och hå!
nu har jag fått min mobil. hihi är så glad. jag älskar den! här ute på landet händer det inte så mycket, men dom senaste dagarna har vi haft besök. Min moster, henne kille och min kusin har nämligen varit här. Det har varit väldigt trevligt. Igår var vi på parken zoo. Min 3årgia kusin tyckte det var jättespännande med alla djuren. Och om bara några dagar drar jag och min familj till riga, det blir kul. Sen är det inte långt kvar tils jag ska hem. hihih, sen ska jag bara vara på landet en helg till denna sommar. wiiihooo. men nu ska jag dra. puss på er!

/ F

dance dance dance

Hejhej!
på landet händer det ingenting. det regnar mest. men imorogon, hihi, ska jag få en ny mobil. det blir kul i alla fall. just nu sitter jag och kollar på scrubs, det är ganska roligt faktiskt. imorogn kommer också min kusin, min moster och hennes man och hälsar på. det blir kul, så vi ska då också försöka ta oss iväg till parken zoo. och nästa vecka på tisdag så drar jag och min familj till riga i 3 dagar. det blir superkul, sen är det inte många dagar kvar tills jag får träffa älsklingen, hihi. för veckan efter på måndagen drar jag till borlänge, sedan är det bara en vecka kvar till emmaboda! och jag är ju så jävla taggad! det ska bli så jävla kul! men jag saknar alla så himla mycket! så jag längtar tills jag bara får vara hemma också. men nu ska jag käka, vi hörs om ett tag. pusss pussss!



mobilen jag ska få!

/ F


svart

ibland är saker jobbiga.
nu är saker jobbiga.


/ F


saknaden sen du försvann

hejhej!
anledningen till att jag inte skriver så mycket här ute på landet är att det händer absolut ingenting. vi äter och sover i princip. Jag brukar väl tilbringa dagarna med att prata i telefon eller sitta och glo in i en vägg och vänta på att jag ska få åka hem. jag har till och med funderat på att gå hem, men det lär ta sin tid. jag saknar ju alla så himla mycket, jossic, bella, erica, stina och my plus en massa till. vill bara hem just nu.  usch. aja ska kolla på film nu. pusss



/ F


vi sätter oss ner

orkar inte. inte mer.


bajs

jag färgade precis håret. det blev svart. inte riktigt vad jag hade tänkt mig, haha..

/ F

four winds

jag är trött, så trött på allt.
livet till stor del, allt är bara så jävla jobbigt.
men jag ska klara det, för jag är stark.
jag ska, jag ska, jag ska.

/ F

ojojoj.

hejhej!
igår var nog den sämsta dagen i mitt liv. jag ska berätta varför. jag vaknar upp hemma hos älsklingen och försöker få upp henne ur sängen, det tar en jävla tid men till sist är hon äntligen uppe. När vi går ut genom dörren går det inte att andas med tanke på att det var ca 35 grader utomhus och vi skulle in till stan. vi båda går och klagar på hur varmt det är och att vi egentligen skulle behöva gå och bada men våran plan var att luncha med erica. Bussen var så varm att jag nästan dog. på riktigt alltså. jag och älsklingen svettades som grisar och allt var bara jobbigt. när vi väl är inne i stan så smsar erica och säger att hon är sen. aja tänkte väl vi och går runt lite i affärer. när erica kommer går vi och käkar lunch. det var jättetrevligt. men efter lunchen blev alla otaggade och det var så varmt så vi visste inte vad vi skulle göra härnest. Men vi bestämmer oss väldigt spontant för att åka till skansken. men mitt framför våra ögon går färjan. suck.. och jag hade lite bråttom så jag hann inte ta nästa färga för att jag skulle till landet. vad skulle vi göra nu tänkte vi? jag kom på en massa förslag men ändå så gick vi bara omkring helt blöta och utslagna. vi köpte glass och sen fick vi varsin gratis påse. När vi hade varit i stan ett tag bestämde vi oss för att åka hem. utslagna som vi då var. vi åkte till gullmars för att släppa av jossic. erica tog tunnelbanan som kom medan jag stod kvar och kramade min älskling. sen började jag gråta. gråta över att jag faktiskt itne kommer få träffa henne på ca 3 veckor. ja, sen när det var dags att säga hejdå på riktigt klarade jag inte av det. för så fort jag satte mig på tunnelbanan började jag storgråta. folk stirrade konstigt. he-he. när jag kom hem var det bråttom, jag skulel packa ner allt jag behövde till landet och sen gå till bussen. När jag var klar var det ca 20 mintuer kvar tills bussen gick och det var ju skönt eftersom bussen ligger 5 min ifrn mig. men jag tänkte, det är väl lika bra att gå nu. så jag gick, och gud vad varmt det var. och där gick jag, med 3 tunga väskor, svettandes och rödgråten. när jag väl kommer fram till busstationen är det 10 min kvar tills bussen skulle gå. skööönt tänkte då jag. efter 20 min ringer jag mamma:

- Hej mamma, bussen har inte kommit än.
- men åhhh, men du sitt kvar där tills bussen kommer så hämtar jag upp dig på någon busstation.
- MEN HUR SKA DU KUNNA VETA VILKEN BUSSTATION JAG GÅR AV VID OM DU HAR GLÖMT MOBILEN HEMMA?!
- jajuste...
- M!
- nu blev det ju lite jobbigt.. men du, gå av älsjöstation så kommer jag och hämtar dig där.
- men hur vet jag när du kommer?
- jag kommer nog typ kvart över.

bussen var ca 25 minuter sen men den kom. när ja väl var framme i älvsjö så satt jag och väntade på min mamma i ca 20 minuter. när hon väl kommer så börjar jag gråta. 

- men sluta nu! nu har jag precis fått semester! FÖRSTÖR INTE DEN NU!
- men... snyft.. vet du... snyft... vilken... snyft... dåligt dag.. snyft.. jag har haft... snyft...
- det spelar ingen roll!

sen var det att sitta i bilen i en timme, dödshungrig och rödgråten... det var en härlig dag. he-he-he.

tack för att jag fick klaga lite, nu mår jag bra. puss på er! för vet ni, pappa har köpt en ny data och internet ut hit. han vet allt hur man gör en deprimerad tonåring glad allt. pusssssssss!

/ F

jag vet vad som måste göras

jag vill verkligen att du ska veta. att du är den enda, mitt livs kärlek. utan dig är jag ingenting, ingenting! nu drar jag till landet och jag kommer antagligen att gråta mig till sömns varje dag för att inte ha dig nära får mig att må så jävla dåligt. jag vet att vi har det jobbigt ibland, jag vet att vi inte alltid kommer överns men jag kommer alltid att finnas här för dig. nu och föralltid. jag älskar dig så jävla mycket jossic, du är det bästa som har hänt mig. det är dig jag vill tillbringa resten av mitt liv med. utan dig finns inget mig. 

/ F

I kissed a girl and I liked it

Jag vet.. dålig uppdatering från min sida. men dagarna har bara gått till att umgås med älsklingen. just för att jag imorogn ska åka till landet i ca 3 veckor. bajs. Jag och jossic har i alla fall badat, sett på film, myst och typ bara chillat i solen. väldigt trevligt. hon är just nu inne i duschen och jag sitter här ute och somnar. vi ska snart mysa ner oss bredvid varandra och imorogn ska vi luncha med erica. Det ska bli jättekul eftersom jag inte har träffat henne på typ 1000 år. men nu ska jag gå och pussa på min älskling. puss på er!



/ F

RSS 2.0