JAG VILL HA, JAG VILL HA, JAG VILL HA!

image44

måste sova, måste sova, måste sova!

hejhej, igår fick jag en liten kris. Jag hade bestämt med min vän veronica att jag skulle sova hos henne men plötsligen kunde hon inte, jag blev sur och var på dåligt humör en lång stund för att jag inte visste vad jag skulle göra. Frågade My om jag kunde sova där, men nej.. Ida skulle sova hos henne. Erica kunde inte heller och alla mina vänner är ju borta så, vad fan skulle jag göra. Men sen kom jag på att jag och Malin hade blivit sams och att jag jättegärna skulle vilja sova där. Så jag slog en pling och det var okej att jag sov där. JIPPIE! Vi var hemma hela kvällen och vi hade jätteroligt, och det lädde till att vi inte kunde sova... Jag somnade kl 6 och malin kanske vid 4. Jag tillbringade hela min natt med att kolla på film och snacka med hennes storasyster. Vi hade väl trevligt men jag ville sova så till slut så gick jag och la mig. Och vaknade senare kl 10.43.. Jag följde med Malin och hennes mamma in till stan för malin skulle pierca navel. Och jag kollade :D Det var inte så farligt som jag trodde, malin tyckte inte att det gjorde så ont heller, tur för henne. Senare träffade jag min mamma för att shoppa lite. Köpte ett par assfina pumps, men inget mer. Jag skulle köpt en klänning till nyår, men jag ska ta en hemifrån. Den är svart och jättefin, jag lägger upp bilder senare typ på nyår. Vi var i stan asslänge, åt på sandy's och gick ännumer på stan. Vi hade jättetrevligt men vi båda var trötta så kl 16.00 bar det hem. Och nu sitter jag här och jag och min familj ska snart äta en mysig middag. Och senare ska vi spela spel och ha assmysigt och äta ostbågar :D MUMS! aja, ska dra. PÖÖÖÖZZZ!

här är skorna jag köpte idag :

image42  image43

och skorna var dessutom ett riktigt fynd, 100 kr på weekday :D

/ F

hade inget att göra, så vad gör man?

image40

jag plockade ihop några av mina favoriter från h&m's hemsida. www.hm.com/se
Jag hittade såklart hur mkt fint som helst men jag bestämde mig för att inrikta min på vårens som jag tycker trändigaste färger, blått och gult. jag hoppas att ni kanske har fått lite insperation till våren för det har i alla fall jag. För er som har missat så har ellos urfina kläder till hur bra priser som hel. www.ellos.se  ha de bra!


image41

amy winehouse - back to black


ännu mera shopping, fast ändå inte

image38  image39

tjossanhejsan! ja, såhär såg jag ut idag, hade en kappa från hm som jag köpte igår, min absolut underbara väska som jag också köpte igår, ett par stövlar som inhandlades före "vintern", mina fina ONLY jeans och min underbara tröja som jag köpte igår på monki. Jag hade också på mig ett halsband från någon affär som jag fick av mina kusiner i julklapp. Ja det var väl min outfit idag som skulle passa en dag med shopping och sen skulle jag ju vara med erica också. Dagen började med att jag vaknade upp hemma hos My, eftersom att dagen innan så färgade jag håret på My. Det blev inte så mkt skillnad men ändå lite ljusare tycker jag i alla fall. Hon blev inte nöjd och sa att hennes hår var svart (fast snarare så var det svartare innan). Men hon kunde inte skylla på mig så hon skyllde på färgen istället och vi båda blev då nöjda. Jag stannade kvar ganska länge och till sist så bestämde jag mig för att sova där. My var på ganska dåligt humör p.g.a hennes syrra. Så vi somnade ganska snabbt eftersom ingen var på humör, och jag vaknade flera gr på natten eftersom att jag hade somnat utan täcke och kunde inte gå och hämta ngt. I alla fall när jag vaknade så bestämde jag mig för att gå hem direkt. My sov fortfarande men jag smög mig iväg. Jag kom hem, gjorde mig iordnign och senare var jag med erica. Det var inte så kul hemma hos mig så vi beslöt oss att åka in till stan, det var inte heller så kul för att vi var inte så sugna på shopping. Och till min förvåvan så köpte jag ingenting... Kanske bra men inte så rolig. Och nu är jag hemma och har ingenting att göra, men ska kanske hitta på ngt senare. Imrogon ska jag sova hos veronica och vi kommer säkert ha jättemysigt :D eftersom jag inte har träffat henne på jättelänge så är jag jätteglad över att få träffa henne. Det är jag ju såklart alltid :D Men i alla fall så blir det säkert jättemysigt och vi kommer säkert hyra film eller ngt. Nu ska jag nog ringa henne . Men jag kanske bloggar senare .

puss / F

shoppoman

hejhej kära blogg! Idag var det världens underbaraste dag, jag fick äntligen göra av med pengar på underbara kläder :D Så nu är jag överlycklig, och ska nog in till stan imororgon också med erica för att kanske shoppa ngt mer eller bara hålla henne sällskap. Men i alla fall min dag så väl ut ungefär såhär: jag gick upp, vaknade typ kl 10.00 och sen var det bara att göra sig iordning och kl 12 mötte jag My, Magda och Jocke vid tuben för att sedan åka inte till götgatan (BÄSTA SHOPPING STÄLLET). Vi sprang ut och in i alla butiker/omklädningsrum och var ganska strässade. Men senare så drog vi till hötorget för att köpa en adidas eller my skulle köpa en adidas, jocke försvan men blev snabbt återfunnen. Vi käkade på donken, eller inte på donken men på sergeltrappen ( jocke, jag vet att du har lite svårt för att hitta men jag hoppas att du har lärt dig nu vart sergeltrappan ligger). Senare när vi var mätta gick vi lite runt på hötorget eller, inte på toget men i affärerna och sedan drog vi till gallerian. Jaa, och nu har jag väl gjort av med nästan alla mina pengar och det känns ju sådär men va fasiken. Något måste man väl få unna sig. :)  Men det känns väl bra i alla fall :D Imorogon som jag sa ska jag nog vara med erica och förhoppningsvis åka in till stan igen, och kanske köpa ngt. Vill ha en fin sjal. Eftersom att malin har min ända fina sjal :( Men i alla fall här kommer sakerna jag köpte idag :)


     

1. En tröja från HM, 198 kr
2. En tröja från MONKI, 350 kr
3. En jacka (fyndad) från HM, 198 kr
4. Svart väska från HM, 98 kr ( SKA JAG BEHÅLLA?)



ja, de var väl det jag hade att säga. Bloggar mer imorgon :D

/ F

en dag, som alla andra men ändå speciel

hejhej!
jag tänkte att jag skulle försöka skriva ett riktigt ordentligt inlägg nu eftersom de var ganska länge sen. Jag fick i julklapp, en massa pengar och presentkort, sing star R&B, ett kul spel med kareoke, den senaste harry potter boken, halsband/armband (jättefina), en massa smink, toflor och ni vet sånna där småsaker som man aldrig kommer att använda men de är jättekul att få. Ja, de var nog det jag hade önskat mig. Eller typ bara pengar och presentkort. Och jag är väldigt nöjd :D Jag har ju blivit helt besatt av SEX AND THE CITY (och jag vet my, tack!). Det är så jävla underbart och jag har typ sett sesong 4,5 och 6 bara på en vecka. Så jag satte mig och kollade på alla avsnitten, grät, skrattade, skrek och ja, de bara sprutade känslor. Sex and the city skulle faktiskt kunna ersätta greys and anthomy eller desperata hemmafruar, men de som är synd är att dom har slutat göra avsnitt. Men som tur är kommer snart filmer ut :D Och jag längtar så. Jag, My, Mys mamma och mina mamma kanske ska gå. De kommer bli så jävla kul! Och här är dom :D
 
image32



Imorogn ska jag, My, Magda och Jocke in till stan för att shoppa upp våra julklappspengar eftersom att de är då som mellandagsrean börjar och jag är så jävla lycklig eftersom jag har typ hur mkt pengar som helst och jag ska bara shoppa tills jag svimmar. Har inte riktigt bestämt vad jag ska köpa än men de lutar åt någon fin klänning på monki och kanske en adidas tröja. Sen får vi se om ngt annat kanske slinker med i mina påsar.
Efter shoppingturen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske vara med My eller någon annan. Så om de är någon som vill hitta på ngt så är det bara att skriva. Sen fick jag ju också som jag glömde att skirva två st spargrisar från monki, och jag har lyckats spara 24 kr bara idag :D Och jag är fett stolt, för jag menar tänk om jag spara 24 kr varje dag i ett år. Det kommer ju bli hur mkt pengar som helst :D Så jippie! äntligen har Felicia Maria Heller börjat spara!



Nu är ju julen över, eller kanske inte riktigt över men en hel del. Och nu ska man bara försöka se framåt och längta till nästa jul. Och snart är det ju nyår och det ska väl blir roligt I guess, men jag vet inte. Alla mina vänner ska väl fira med sina vänner medans jag ska fira med familjen, men det blir säkert helt okej. För vi ska ju vara hos några kompisar och min moster och hennes familj ska ju också komma, så det blir säkert jätteroligt. Sen ska vi sova över också, så jag hoppas att det blir lyckat. Men i alla fall igår när jag och min kära familj kom hem så satte vi oss och kollade på hannibal rising, eller i alla fall jag, pappa och jesper. Den var ganska bra faktiskt, inte lika bloding som jag trodde den skulle vara och handlade ganska mkt om andra världskriget så den var helt okej. Men han Hannibal, huvudpersonen ( om det är någon som inte vet vem han är så är han typ kannibal) är typ helt jävla sjuk i huvudet, :S Men men, jag hade inga preoblem med att somna.. Inte för att jag brukar ha det efter skröckfilmer men i alla fall så somnade jag ganska fort och sen väckte mamma mig idag kl 9.45... åååhh, nej tänkte jag eftersom att jag inte alls ville gå upp men vi skulle åka och hälsa på min gammelmormor så de var bara att hoppa upp ur sängen och göra sig iordnign. Men vi var inte där så länge så jag han vara med min bästa vän Isabella :D Vi sjöng mitt nya singstar, som kanske inte var världens hitt men de var kul. Jag van väl nästan hela tiden men visst så fick bella chansen att vinna också :P Vi gick och handlade åt mamma och pappa och sen satte vi oss och spelade ett spel jag hade fått som faktiskt var riktigt kul. Vi gav upp efter ett tag men senare satte vi oss med min familj och spelade ett annat spel. Som då också var väldigt kul. Bella gick hem efter ett tag och nu sitter jag här och har ingenting att göra, vet inte om jag vill hitta på ngt men får se. Antagligen kommer jag bara vara hemma och det är nog ganska bra faktiskt eftersom att jag ska upp tidigt imrogon :S För att jag ska möta My vid tuben kl 12.00 :)
Men i alla fall nu ska jag nog försöka hitta på ngt roligt, ha de så bra :D

/ F

nu är julen över

hejhej, och god jul än en gång :)
jag tänkte inte skriva så mkt eftersom jag är väldigt trött. Men jag ville bara säga att jag är gansak besviken på min jul, inte på mina paket för jag är jättenöjd. Mer på hela julen. När jag kom till mormor och morfar var de inte så särskilt juligt där. Men ändå så var de jätte pyntat men de kändes liksom inte som att de var jul. Sen åt jag ju inte så mkt, fast de var väl kanske bra men det hör ju julen till att äta så att man spricker. Sen såg jag ju inte kalle, eller lite bara men inte hela... Är jätte besviken på mig själv... Sen julklappsöppnignen gick så fort så att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Och sen kl 22.00 var allting över.. Jag är väldigt besviken och nu har jag bestämt att nästa jul ska jag vara så mkt i julstäming så att jag kommer kräkas på julen efteråt :D ska nog nussa kudden nu, men skriver imrogon om vad jag har fått och så :D

God jul!

image31

julen är här... sajk

tjossan hejsan! Har ju inte skrivit på ett tag. Och jag lovade ju att bli bättre, men nej. I alla fall nu ska jag ta tag i de här, men eftersom det har varit väldigt mycket dom senaste dagarna så har jag inte hunnit. Jag sitter och kollar på nikelodian som inte är så roligt, förutom ett prgram som heter typ purple and brown. Hahaa, asså jag garvar ihjäl mig de är så jävla roligt. Men i alla fall, helgen har varit galet kul och spännande men jag pallar inte berätta, men kul har de varit. Om ni hemskt gärna vill veta så får ni skriva och om ni vill veta :P Men idag är det ju julafton om det är någon som har missat det. Asså de känns absolut inte som jul och jag har ingen julstämning och allt är bara bajs på julen. Det finns ingen snö, vi har en gran men de blev bara ett snabbköp så kanske inte den perfekta granen, jag har inte julpyntat och de känns ju inte så bra. Jag vaknade inte ens tidigt idag utan sov till 10, whatafuck! Men i alla fall, de blir säkert bättre mot kvällen. Jag vill bara önska alla en god jul och hoppas ni får en god jul och kollar på kalle anka och så!

GOD JUL!


mysigt

hejhej! jag har så himla mysigt, sitter här i myskläder (eller åtminstone sköna kläder), lyssnar på bra musik, har tänt ett ljus och bara sitter och njuter. Medans jag är inne lite på datan och behöver inte oroa mig över något. Eller jo, fuck... Vi ska få våra betyg imrogon och jag är jätte orolig att jag säker mig i ngt äme. Jag vet redan att jag kommer säkna mig i fysik, och kanske gympa.. Men resten har jag bara höjt mig i eller inte alla ämena men vissa. Det känns väl helt okej de där med betygen men ändå, jag vill inte få några betyg. Men i alla fall, jag hade väl tänkt att berätta lite om min dag. Jo, såhär gick den till. Vi kom till skolan, och satte oss på matten för att kolla på en film om historian bakom talet 1. Jättekul.... sajkens mamma, men i alla fall. Jag somnade efter kanske två minuter och sov under hela filmen. Sen var det nästa lektion som var So, men vi skulle kolla på en film ifrån engelskan eftersom vi inte hade tittat klart på den. Missisippi brinner hette den. Jag somnade igen efter kanske 10 min, och sov hela den lektionen också, så nu är jag utvilad och kommer aldrig kunna somna. Efter den lektionen var det mat tror jag. Jag och Vonka åt hemma hos vonka, och satt och snackade tills kl var 5 i 1 och vi började 1, så vi fick skynda oss tillbaka. Efter det var det ännu en film på Non och den hadlade om en pojke som hittade en annan pojke.. det var lite konstig och var på italienska.. Sen skulle jag och vonka öva med bandet eftersom vi ska sjunga på skolavslutingen imorogn... Bajs jag är så jävla nervös.. :/ hihiuihihih... men det gick väl bra och sen när vi kom tillbaka had evi slutat så jag och vonka gick hem till vonka. Fast egentligen skulle jag ha varit med Erik men det blev inte så, så om du läser det här.. vi får ta det någon annan dag :D Ja men i alla fall det blev inte en sån lång stund hemma hos vonka, så jag gick hem efteråt.. Och nu sitter jag är och har inte gjort så värst mycket.. Bara suttit vid datan och ätit. Men i alla fall så har jag ju väldigt mysigt och så och snart ska jag nog kolla på andra avenyn, men jag har ju redan sett det så vi får se hur det blir med de. aja, wish me luck tomorro! ;/

/F

jag kommer vara finast

image30

den här klänningen kommer jag ha på skolavslutningen :D

/ F

dagens outfit

image29

inte dagens outfit men gårdagens.
linne, vila
kjol, hm
strumpor, hm

/F

tjohej!

Aja, va fasiken jag måste ju skriva om allting såklart ...
Så jag får väl bara skriva ungefär som jag skrev då... USCH! Aja, jag har ju inte skrivit på ett tag så jag måste ta tag i min blogg igen och börja skriva (fast nu är jag så arg att jag råkade radera inlägget så jag vet inte om jag palla).
Helgen har varit både upp och ner, helt okej men ändå ganska jobbig. Fredagen började med att vi gick hem från skolan, Jippie äntligen helg! Efter skolan var jag och my och vonka.. tror jag :P Vi hade väldigt roligt. Vonka gick hem före mig och sen var det bara jag my och teven. På kvällen bar det ut.
Jag var med Vonka, Iza, Linda, Emma, Malin och typ My. Kanske var flera. Men i alla fall. Kvällen var kul förutom att vi trodde tommy hade dött. Men så var det ju inte. Efteråt så gick jag och vonka hem till mig för att sova. Och vi somnade på en gång. Nästa dag så skulle jag sova hos vonka och vi hade planerat allt i minsat detalj och att skulle bli helt perfekt. Men det blev det inte...
I början var allt helt perfekt, jag och vonka gjorde oss iordnig och åkte och hyrde film (stay alive och besatt). Har ju redan sett stay alive men den är så jävla bra. Skriver mer om filmerna senare.
Efter det så gick jag och vonka och käkade pizza. Så jävla gott det var :D Vi gick senare hem till vonka och hade det mysigt. Sen kom Emma, Linda, Iza och Malin hem tills Vonka för att värma sig... Men det var väl okej att dom stannade en liten stund i alla fall.. Det gick kanske en timme, och då var det dags för dom att gå men malin vägrade och jag hade inte så mycket att säga till om, så jag blev ju såklart sur eftersom att det var meningen att jag och vonka skulle ha en myskväll bara hon och jag. Men i alla fall, jag och Malin började bråka och sen gick hon.
Det var väl lite dålig stämning ett tag men det blev bra fort. Jag och vonka kollade på film och hade jätte mysigt.
Vi var uppe ganska länge och skrattade och hade trevligt sen somnade vi.
Söndagen bestod nästan bara av att ligga i sängen, kolla på film och äta en massa onyttig mat. Det var ganska najs, men kl 15 så bestämde vi oss för att göra ngt med våra liv. Så vonka gick och gjorde sig iordning medans jag sov i deras jaccusi ( om det stavas så? ) Efter vonka hade duschat och sminkat sig så sminkade hon mig till en fjortis och sen gick jag hem.
Och nu sitter jag här och väntar på att andra avenyn ska börja, Malin och jag skulle egentligen ha kollat på det men de blir ju inte så nu när vi är osams. Men i alla fall. Jag har ju bestätm två st nyårslöften som jag lovar på min mammas grav att jag ska fullfölja! Här : JAG LOVAR OCH SVÄR ATT JAG ALDRIG MER SKA ÄTA CHIPS ELLER ONYTTIGHETER OCH BÖRJA TRÄNA SÅ ATT JAG BLIR SNYGG OCH FÅR MUSKLER!
och här: JAG SKA FÖRSÖKA FÅ VG I ALLA ÄMEN OCH MINST 3 MVG SÅ ATT JAG KOMMER IN PÅ ETT BRA GYMNASIUM!
Så nu har jag nog gjort klart för er vad mina mål är med år 2008, och sen har jag ett annat mål också....
FELICIA MARIA HELLER SKA SKAFFA POJKVÄN!



Här är lite bilder:

    
   

1. Ylva, min älskade vän!
2. Hahaha, Johan och Bw fy fan!
3. Jocke sover, hur söt som helst!
4. Jag dricker trokadero, och äter kebab pizza :D
5. inga komentarer
6. inga komentarer
7. inga komentarer
8. inga komentarer
9. inga komentarer

/ F

FUCKING JÄVLA KUK BLOGGG!!!!!!!

JAG HADE SKRIVIT VÄRSTA LÅNGA INLÄGGET MEN JAG RÅKADE RADERA DET :@ FUCK FUCK FUCK!!!!!!!


HAHAHAHAHAH IGEN!


HAHAHAHAH


...!

Har gjort ett misstag.... fuck!


en dag en månad ett år

tiden går så jävla fort så jag håller på att dö!
Idag tex jag vankade och nu ligger jag här och ska snart sova eftersom att jag är så trött. Jag kommer fan vara 40 snart :/ Men idag i alla fall, så hade vi väl ganska roligt i skolan. Helt okej. Det var ganska najs förutom att folk slog mig och sparkade mig och nöp mig hela tiden, men jag överlver. Det var extra kul på hemkuskapen. Vi lagade pizza våran grupp men jag åt ingenting, var inte suger .. Men det är konstigt för jag är alltid sugen på pizza. Men men, sen fick spotade tommy, lucas och kevin vatten på mig så jag var alldeles blöt. sen regnade det också ute och jag blev ännu blötare. Efter skolan gick jag, vonka, Jocke, Anton och Bw hem till vonka för att kolla på film. VI hade det mysigt förutom att jocke la värsta brakaren och sen var ju filmen jätte dålig... Men annars var det helt okej :) Sen gick jag ju hem pallade aldrig gå ut och nu ligger jag här i min säng och skriver blogg. Medans en fett irriterande tjej skriver till mig på pa och jag får snart damp...
aja ska nog ringa my nu byebye!

en dag

hej, idag var det helt okej i skolan faktiskt. Vi gjorde typ inte så mkt, meen vi var på dn huset idag:) Det var faktiskt ganska roligt! Vi fick först se på en film och sen göra egna förstasidor. På min och WWs stod det: Christer Fuglesang gick vilse på månen! hahaha, och gissa vem som kom på den? JAG såklart ;D Sen fick vi skriva ut dom och ta med oss dom hem. Vi tog också en gruppbild, det var väldigt kul och jag blev helt okej på bilden inte bra liksom mer okej. Sen dåra så skulle hon gå igenom lite saken (mediagaudien) och gissa om inte min mobil börjar ringa. Det var väldigt pinsamt och gissa vilka miner jag fick av lärarna ... :/ hihi.
Sen var det bara No och efter det så slutade vi, JIPPIE! På Non hade vi labb. Jag var med Vonka, Fiffi och Anton. Det var väl helt okej, vi blandade lite saker och så, men klockar (våran lärare) blev arg på mig för att han trodde att jag snackade med vonka.... Men jag är helt oskyldig... Efter det så stannade jag kvar lite efter skolan eftersom att typ ingen skulle hem och jag ville inte gå hem själv.. Jag blev typ mörad av micke och anton.. Så nu har jag väl typ blåmärken över hela kroppen och ont överallt. Jag hade ju sång senare, det var fett kul! På söndag alla vänner så ska jag ha konsert och det ska väl bli roligt, men jag är typ fett närvös... :/ men det ska nog gå bra :)
nu ska jag dra ! HÖRES! <3

dagen i helvetet!

hejhej... idag har det varit den värsta dagen i mitt liv. Alltså så var inte dagen igår så fralig om man jämför med den här. Dagen böjade med misslyckad sminkning, fuck säger jag allt kletade ut sig och allt blev fuckat :( Sen var det kläderna, hittade inte min svarta kofta så jag fick ta min adidas som inte alls matchade med min klännig... Efter det kom jag försent när jag skulle möta emma, stackars henne.. Men hon var uppkäftig mot mig idag så jag skiter i! Sen skolan, vi gick först till my.. de hände ingenting särsklit men sen när vi skulle till skolan gick allt i krash.. Alla var helt fuckade i sina huvuden, Vonka och jag skulle göra ngt men sen så skulle hon åka och köpa skor.. Så jag blev fett arg, sen var alla cp och jag blev fett arg och sen var alla annu mer cp och jag blev ännu argare ... Och nu har ännu en sak inteträffat, satt nyss på toan.. och gissa det finns inget toapappaer så jag får, med byxorna nere kasta mig ut ur badrummet så fort som möjligt till vårat skåp där vi har toarullar. När jag strå där med byxorna nere hör jag hur någon försöker öppna dörren, SHIT tänkte jag.., Tänk om det är Jesper med en kompis eller mina päron.. Så jag slänger mig in på toan igen, slår i mitt onda knä (som jag då har fått ett blåmärke på eftersom jag har åkt skridskor och sedan ramlat i korridoren) sedan låser dörren så snabbt som möjligt. Men till min förfäran/lättnad är det ingen som öppnar, var nog bara en illusion... Ja, så nu värker mitt knä och jag har nog gjort det mest pinsammatse i hela mitt liv. Och nu har jag också delat med mig av det. Men i alla fall tillbaka till dagen, det hände faktiskt en rolig sak idag :) Jag stog i korridoren med WW och vi tänkte nu ska vi ha lite roligt så jag ställer mig med näsan mot en vägg och börjar ta på mig själv. Ni vet sådär man gjorde när man var liten och så ser det ut som att man strular med någon? Sen börjar jag sakta dra upp min klänning (medans filmar jocke) och vänder mig om efter ett tag och bakom mig står vår träslöjdslärare typ en halvmeter bakom mig och kollar på mig fundersamt. Han säger: Går det bra?
fan vad jag skarttade :) hahahahahah, typ det ända bra med den här dagen.. Men nu är jag i alla fall jätte irriterad och trött, och dessutom är det ju inte gerys and anthomy idag heller så nu blir jag ännu mer irriterad :/ Eller det har hänt en till rolig sak, jag fick VG + på min svenska uppsats :D de är jag glad över också! :D aja, ska nog gå och plåstra om mig nu...

bye bye! <3

dagen som var som alla andra

heeeejsan! idag.. hmm vad finns det att säga. Skolan var bajs, allt var bajs, alla var bajs. Asså förlåt att jag använder ordet bajs så jälva mycket. Men va fasiken det är väll bättre än typ fitta eller ngt? Kanske, aså jag är inte i kiss och bajs åldern, asså jag tycker bara det är kul, eller inte kul. bra? eller, asså nej nu blev det lite konstigt här. Förlåt, glöm det. I alla fall, det var ju skolan idag.. Och det var inte roligt, som vanligt. Och jag blir så jävla irritderad på typ alla i våran klass, vissa är så jälva uppkäftiga, vissa är helt dumma i huvudet, vissa är skitsofren, vissa lyssnar inte, vissa leker och jag menar vad fan är det för klass egentligen ? Jag döör, sen asså jag blev ju välldigt ledsen idag, för allt det här. Och fan allt händer typ nu :/ Jag skulle behöva en ben and jerry's och sätta mig och tröst äta. Men nu har jag ju inga PENGAR och då blir jag ju ledsen för det också. Aja, whatafuck! Till de posetiva.... Asså allvarligt det finns typ inget posetivt med mitt liv just nu, eller jo! :D Jag kommer få MVG i historia i slut betyg :D är så jävla gald över det i alla fall. Men men, efter skolan i alla fall så ville jag ju göra ngt med någon, men det kunde jag ju inte eftersom jag var tvungen att gå hem och tvätta min jacka som jag nu måste gå ner och sätta på torktumlaren var 40 min :/ ASSÅ FUCK JÄVLA SKIT BAJS KORV! bläää, aja nu har jag i alla fall berättat om mitt usla liv just nu. Och sen så ville jag ju bara säga att det är så jävla mysigt med jul, det ända som saknas är snön ....
aja, bajs bajs!

FJORTIS?

[ X ] Du har fler än 10 nagellack?
[ X ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
Totalt: 2

[X] Du har färgat håret.
[ X ] Du brukar säga \"blonda\"saker.
[ X ] Du har alltid din mobil med dig.
[ X ] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ X ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 5

Du älskar:
[ ] Glitter
[ ] Färgen rosa
[ X ] Shopping
[ X ] Dekorationer
[ X ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[X] Disneyfilmer
[X] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 5

Du shoppar på:
[ ] C&A
[ ] Pimkie
[ ] Victoria's Secret
[X] H&M
[ ] New Yorker
[ ] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Madonna
Totalt: 1

Du säger ofta:
[ X ] Whatever
[ X ] Oh my god!
[ X ] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[ X ] Visst
[ X ] Säkert
[ X ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 6

Du läser:
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[ X ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] YAM!
[ ] Wendy
[ ] Bravo Girl
[ ] Popcorn
[ ] Star Flash
Totalt: 1

Du älskar dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[X] Freaky Friday
[ ] The Notebook
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[ ] Where the heart is
[ ] Just My Luck
[ X ] John Tucker Must Die
[ ] Centerstage
[ ] Girls United
[ X ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] Mona Lisas Smile
[ ] My Girl
Totalt: 3

Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[ ] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[X] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[X] Grey's Anatomy
[X] OC California
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ X ] One Tree Hill
[ ] Heroes
Totalt: 4

Du gillar:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ X ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ X ] Gwen Stefani
Totalt: 2

Över 48? Fjortis.

Mitt resultat: 29

HAHAHAHAH, fett stolt! JAG ÄR INTE FJORTIS! :D

fölåt bella, men jag var tvungen ;D

yeaah!

det gick bajsbra på provet idag! :D kanske bloggar senare!

puss / F

helgen, helgen, helgen!

Hejhej!
jag har inte hunnit skriva ngt typ för jag har haft mycket för mig i helgen :) Men i alla fall hade tänkt att berätta lite om vad som har hänt och så, men sen så måste jag ju säga att jag är så jävla lycklig! Asså fan vad jag är glad , typ så glad så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :D Jag tror det är för att jag har fått en ny jacka, men vafasiken det kan ju bara inte vara därför. Jag menar jag typ hoppar av gjädje hela tiden och alla tycker typ jag är konstig.. Men snälla rara ungdomar, låt mig vara lite lycklig för en gångs skull! Helgen dåra, var typ såhär :
Fredag: Jag gick hem från skolan, med värsta bästa inställningen om att min fredag skulle bli bäst, men nej... Jag var tvungen att gå på ngt tråkigt kalas med släkten, hur kul är det på en skala liksom.. Men i alla fall, jag och min kusin kollade på idol... Som dock var väldigt bra! Asså jag menar AMANDA är ju så jävla bra, jag grät som jag aldrig har gråtit förut. Alla kollade konstigt på mig sen var de över.
Lördag: Jag skulle ju då plugga med my, och det gjorde vi faktiskt. Vi var faktiskt ganska duktiga. Sen så lagade vi mat, eller kanske var det my som lagade mat men men. Jag gjorde faktiskt litegranna. Sen åt i då, och sen såg vi på två bra skräckfilmer , fast den ena var ASS BRA! jag bajsade nästan på mig för att den var så bra. Jag höll typ på att dööööö! :O


Sen dåra så var vi uppe ett tag, kollade på AMERICAN PIE 2, och jag höll på att garva ihjäl mig. Särskilt när han ska runkar och ska andvända glidmedel men råkar ta superlim och limmar fast sig själv i snoppen och sen råkar han limma fast porrfilmen på sin andra hand. Asså jag garvade ihjäl mig. HAHAH! Sen låg vi och lekte en lek hela natten och jag skrattade så jag dog.
Söndag: Vi gick till julbasaren och köpte en massa gott att äta, sen städade vi och jag åkte på jockes moppe, sennare var jag med Malin och nu har hon precis gott hem efter att vi har kollat på andra avenyn :D
men men, ska dra nu !

PUSSY PUSSY!

RSS 2.0