alla sömnlösa nätter

Godkväll!
Ligger just nu i min säng. Känner mig ganska nere. När jag börjar fundera kommer det fram, all ledsamhet. Det är ganska hemskt, att man inte ska kunna ligga och fundera över saker utan att bli ledsen. Han är ju överallt. I mitt rum, i min data och i mina tankar. En timme blir som en minut när jag är med honom men utan honom går allting i slowmotion. Hur gör man för att bli av med kärlek?

/ F

säkert, fast hello saferide


allt som var ditt



så jävla grym!

allt som är mitt

Här är alla underbara grejor som jag tog ifrån min mormor denna vackra dag. enyoy!


  

1. en enkel svart väska
2. världens underbaraste vackraste portfölj
3. fint skärp att ha i midjan
4. Rayban brillor

/ F

sjal



Här är jag och min sjal, precis tagen för 1 min sedan.
Från hm, kostade: 69.50 svenska kronor

/ F

Girls they wanna have fun

Tjänare!
om ni vill kika in bilder från våra underbara två dagar på erikstadsbadet så får ni gå in på www.remotecontrolface.blogg.se eftersom jag inte orkar ladda in bilderna. Men kanske någon enstaka senare. Jag har precis varit inne i stan med min bästa vän bella, jag köpte en sjal och strumpbyxor. Lägger in bilder senare. jag vet inte om jag ska träffa rickard, men vi får se. Annars ska jag nog bara vara hemma och tänka, känns som att det var ganska länge sedan. Eftersom jag har ganska mycket att tänka på så måste man ta en kväll sådär då och då för att rensa huvudet. Imorogon slutar jag klockan typ 15.20, blääää. Men då ska jag träffa bella och om jag hinner med lite plugg skulle ju inte skada.

En sak som jag har skrivit upp i min mobiltelefon och tänkt att skriva upp i bloggen ganska länge men det har aldrig kommit att bli av är en sak som jag och min vän my diskuterade för kanske några månader sedan. Om man rakar sig nere ja ni vet i murran.. ja tänk om man bara råkade slinta, och sen hypps som happs så var klitoris borta. Vad fan skulle man ta sig till då? Och satan vad ont, right? Det känns ganska skönt att få det sagt...höhö.

Ja der var väl allt för mig för den här gången, om en liten stund hade jag tänkt att ladda in bilderna på mina nyköp och några överaskningar jag hittade till mig själv i min mormors garderob. puss!



säkert! FY FAN VAD BÄST!

/ F

OTROLIGT!

Mammaknullare! FY FAN VAD POPAGANDA ÄGDE!
Säkert, var så jävla bra.. och bob hund fick fan hela stället att förflytta sig till typ norrbotten. Så jävla najst. Idag har jag planer som att städa, kanske träffa rickard samt kanske åka in till stan för att köpa stumpboxor. tjohej! Men jag måste typ dra nu för att hinna med allt. Men vi hörs ikväll! PÖÖÖÖSSS!

/ F

SÄKERT IN MY <3

Hejhej!
popaganda var bäst igår, sjukt helsike bra helt enkelt. Och säkert var bäst, såklart. Men andra band som var bäst var också: Shout out louds, vapnet, teddybear och First ait kid. Och ja idag har vi en hel till dag att se framemot med en jävla massa bra band. Efter popaganda igår drog vi in till södra latins nollning, urskoj var det. Men nu ska jag börja göra mig iordning. puss!

/ F

POPAGANDA!

Godmorgon!
Igår var en bra dag. En väldigt bra dag! Och idag kommer förhoppningsvis bli en ännu bättre dag. För klockan 12.00 ska jag bära mig av från skolan till mys mormor för att äta och lämna lite grejer. Sen ska vi dra till popaganda! Där det första bandet vi ska se är vapnet. TJOHO! JAG ÄLSKAR MUSIK! Det ska bli så himla kul, verkligen. Sen ska jag sova hos my och dagen efter bär det dit igen. WIIIHOOOO, JAG KOMMER HA DET BÄST! puss



/ F


good morning herr horst



jag säger bara, minnen, minnen, minnen.

shopping, äntligen!

hejsan!
åhh vad jag älskar att fylla år! Jag kom precis hem ifrån stan eller kanske för en timma sedan och jag har inhandlat världens snyggaste chinos. tjoho! samt världens vackraste linne. Men jag funderar kanske på att byta byxorna mot en mindra storlek men jag får se vad mamma tycker. Om någon timme kommer min kära familj hem och då ska vi käka sushi. Det är topppen att fylla år. Det här behövde jag verkligen, tack gud för att du valde att jag skulle ploppa ut just idag. Och sen, mina underbara kamrater i skolan hade köpt blommor till mig och typ allt och sjöng för mig i morse. tack för att ni är bäst tjejer. Men jag är faktiskt ganska arg på en person också, jaa.. det är ju min födelsedag och den personen har inte ens skickat ett enstaka sms och grattat. Jag trodde bättre om dig.. men nu ska jag sjunga lite, puss!

  

/ F

JAG ÄR VACKER PRECIS SOM JAG ÄR!


GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

Hejhej!
idag fyller Felicia Maria Heller år. Och ja, jag är nöjd med mina presenter även fast jag inte fick någon gitarr. Jag fick nämligen en kronan cyckel. TJOHO! Och en massa annat smått och gott. Snart ska jag dra till skolan och idag har jag min första lektion med min sångpedagog själv. Det ska bli spännande eftersom jag fortfarande inte kan min låt som jag fick i läxa. hehe.. Efter skolan ska jag träffa myran och vi kanske ska in till stan för att göra av med lite pengar. Sen imorgon är det popaganda, WIIHOOO! jag längtar så jävla mycket. men nu ska jag snart dra måste fixa med det sista. ha det bra och glöm inte att gratta mig! ;)



Här är födelsedagsbarnet, just nu och detta har hon på sig idag!
Kofta från monki (mys)
Shorts med hög midja från hm
kjol som gjorts som till tubtopp från ?
Hatt från hm

/ F

ja må jag leva i förskott för mig själv.. ensam

hejhej!
bella gick precis hem, vi hade urmysigt! Ja, eftersom jag går på typ världens bästa skola så fick vi ju sluta runt 2. Så jag drog fort som attan till mys skola för att sedan åka med my till södra latin för att invänta våra vänner. Där satt vi i kanske 45 min tills bella som var den sista vännen hade slutat. Jag träffade en massa härligt folk bland annat emil som jag har saknat i mängder. Så nu har vi bestämt att vi ska hitta på något snart. Jag och bella drog hem till mig och åt, sen kollade vi på tv och snackade och sånt. Just nu sitter jag och försöker lära mig en låt som jag har i läxa tills imorogon.. shit och jag kan den inte. Men det lär väl lösa sig i guess, eftersom jag har varit sjuk kan jag väl skylla på det. höhö.. Imorgon fyller jag ju år som sagt, kul! hoppas att jag får en massa goa presenter. Men nu ska jag nog fortsätta öva och sen kanske hitta på något för mig själv. puss

/ F

TJOHO!

hejhej!
imorgon fyller världens bästa felicia år. tjoho! Och dagen efter är det nu bestämt att jag och myran ska gå på popaganda. där artister som säkert, familjen och bob hund spelar. tjoho! Men nu ska jag och bellla käka oss feta på mackor. puss!

/ F

tack för att ni stöttar när allt är som svårast

God morgon!
Igår var en tuff dag, lika tuff som alla andra kommer bli ett bra tag nu. Jag känner mig världigt tom och förkyld. Alla känslor är borta och istället har snor ersatt den tomma platsen. Jag är jätteförkyld verkligen. Hemskt eftersom jag går sång och typ inte kan prata, höhö.. Idag börjar jag klockan 10.30, skönt! Efter skolan ska jag nog antagligen träffa christian och my. Sen har jag ännu en helvetesnatt att bekämpa, keep it up felicia you'll make it! Vi hörs senare. puss



ps. mina vänner är bäst!

/ F

...

vem försöker jag lura? jag mår skit.

sjuk, typiskt

Hejhej!
jag sitter nu här i mössa, ja ni hörde rätt MÖSSA! Jag är jättesjuk, har typ feber, ont i huvudet och är supersnorig. Ganska jobbigt att gå och bli sjuk när man precis har börjat skolan jag vet men vad gör man? Idag var det en helt okej dag med tanke på omständigheterna. Vi hade våra första vanliga lektioner och ja det var hemskt. Matte första lektionen, JIPPIE! hehe.. nej men jag överlevde. Efter skolan åkte jag in till stan med myran för att vänta in jesse. När Jesse kom drog my. Vi tog en lång promenad och pratade om allt mellan himel och jord. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska ut med emma, ciao!

/ F

livet går vidare

Hejhej!
Jag är trött på folk som frågar, hur mår du? är allt okej? hur känns det? Och jag orkar inte gå och leva i en hemlighet. Igår gjorde jag och filip slut, och ja det är jobbigt. Men när jag tänker efter kanske det var bäst så. Ja, jag kommer sakna honom och ja jag gör det redan. Men ibland går det inte alltid som man tänkt sig och det "perfekta paret" kanske inte alltid är så perfekt. Och det där med min bloggpaus, den skiter jag i. För jag har valt att gå vidare, jag ska inte bara sitta hemma hela dagarna och gråta för jag är starkare än så. Ett liv utan filip kommer att bli svårt men jag klarar det. För jag är bäst, och inget ska få mig att sluta tro det. TJOHEJ FRÅN VÄRLDENS BÄSTA TJEJ!
Men nu måste jag dra. skriver kanske senare. pööökkk!

/ VÄRLDENS BÄSTA FELICIA!

lite tråkigt

Hejhej!
Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men jag har inte haft tillgång till dator. Men det lär inte bli mycket blogga av nu eftersom jag går igenom något jävligt jobbigt. Så en bloggpaus till kommer det att bli och sen får jag se om jag orkar fortsätta men just nu behöver jag bara tid att tänka och umgås med mina underbara vänner. My, Bella, Erica och Veronica tack för att ni finns här för mig <3

hejdå!

...

Det är hemskt, särskilt när man redan inte mår så bra.


Back in business

Hejhej alla glada!
Nu är jag tillbaka i banan igen efter två underbara veckor på granbo teaterkollo. Jag ska lägga in en riktig update om kollot med inte nu eftersom jag snart ska sova. Jag kom precis hem från en kolloträff (konsitgt eftersom jag kom hem idag) i tanto, vi kollade på den där utebion. NAJST! Det var tillsammans också, typ världens bästa film. Sen träffade jag erik också, han följde med till träffen. Men jag skriver mer imorgon då jag kan konsentrera mig på vad jag skriver. FÖRESTEN! på måndag börjar jag skolan, FRYSHUSET sång/soul HERE I COME!

/ F

farväl 4

hejhej!
Om en halvtimme drar vi. Ses om två veckor!



/ Felicia Maria Heller


farväl 3

hejhej!
imorogn drar jag och my på kollo. tjoho! så nu har vi packat ungefär hela dagen. Eftersom vi ska vara borta i två veckor behövs ganska mycket för att tillfredställa två tonårsflickor. För mig blev det två resveckor, för my en resväska och en jävla massa påsar. haha, men det blir säkert bra. Men nu blir det paus i två veckor men vi hörs så fort jag kommer hem.  Ha det så bra så länge! puss!

/ F

SÖT!



Underbar och sötast av alla!
Christian börjeson vestlund, jag saknar dig!

/ F

Felicia bakom galler


kalla på kapten röd

hejhej!
Har precis käkat en skål med underbart goda nudlar. Nu sitter jag här och är proppmätt och lyssnar på kapten röd. TJOHO! Han är grym, verkligen. Såndär musik som får en att må bra, liksom uppmuntrande. Sådan musik behövs nu i mitt liv. Dels för att mina föräldrar inte är riktigt kloka, dels för att jag saknar filip, dels för att jag saknar mina vänner, dels för att jag måste åka till landet, och en massa andra saker också. Idag har jag gjort en massa saker som man måste göra men aldrig hinner. Som att ladda ner musik, packa till kollot, skriva ut akord, fixa i pärmar, ladda ner en massa låtar till skivor, ladda in musik i mobilen, bada ja och en massa annat. Men i alla fall, i övermorgon drar vi. Jag och my alltså. på kollo, KUL! Se så fram emot det. Men mest ser jag fram emot upptädandet. TJOHO! ÅÅHH, jag längatar. Och sen börjar vi ju skolan, shit nu blev jag lite nervös. hihi, men kul blir det nog. Aja, ska nog fortsätta med det jag höll på med. puss hej!



/ F 

klimakterie varning!

Hej alla underbara!
Igår ungefär klockan 2 ringde min kära vän my för att får min bärhjälp till att flytta hennes saker hem till mig eftersom dom ska ha  stammbyte. Och snäll som jag är tar jag mig ut i det 35 gradiga sverige för att hjälpa min vän. Väl hemma hos my är det rena rama bombnedsleget. Med kartonger överallt, mys mormor som springer runt och har sig om hur stökigt det är, anders mys mammas pojkvän som försöker göra så gott han kan, mys mamma som är någonstans långt in i badrummet och försöker ge alla orders och mys snälla lillasyster som städar sitt rum. Sen kommer My, helt panikslagen och det första jag som kommer ur henne är: JAG KLARA INTE AV DET HÄR! Men det orndande sig, jag hjälpte henne hem till mig med all packning och allt gick bra. Förutom en liten hake, det var så jävla varmt. Så antingen är det bara värmen eller så har vi kommit i klimakteriet. Sen bar det in till stan med denna varma tös. Där vi inhandlade saker som: trosor och ett linne. Sen bar det hem och vi satte oss på balkongen och chillade i sommarvärmen. Sen kom emma, och sen drog my. Emma och jag drog ut men det tog inte lång dit innan min mobil ringde och mamma tvingade hem mig för att säga hur oansvarsfull jag är. Kul! Kvällen sög och nu måste jag åka till landet idag... :( BLÄÄÄÄ! Jaja, nu måste jag ta tag i mitt liv. HEJDÅ!



Myran, påväg hem ifrån staden.

/ F

gårdagens



Gårdagens outfit:

Kjol som gjorts om till tubtopp, mammas gamla
Shorts från hm
Väska från hm
Sen bar jag även ett par döläckra pumps från don donna

/ F


RSS 2.0