farväl

Hejsan!
sitter här och smarrar på en massa goda mackor som jag preic stillagade mig själv. MUMS! Klockan är nu 16.08 och det är ca 2 timmer kvar till avfärd. Ganska spännande faktiskt, vet inte riktigt varför men spännande är det. Nu har jag packat klart allting och det visade sig att jag behövde 6 väskor till min packning. Dock var inte alla stora och jag räknade en påse full med skor som väska också men i alla fall. Grymt mycket packnign blir det. Om som vissa kanske redan räknat ut så blir det bloggpaus ett tag nu. Närmare bestämt ungefär 3 veckor. Eller om jag får tag på internet så ska jag såklart blogga. Men troligen kommer jag inte blogga på ett tag. Tills dess..

HA DET SÅ HÄRLIGT OCH JAG HOPPAS ATT VI SES SNART!



 jag kommer sakna min fina huvudstad

/ Felicia Maria Heller

Stockholm i mitt hjärta

Hejhej!
idag ska jag som sagt till landet, kul! Eftersom att filip ska med så blir ju allting mycket roligare. Idag har jag också en såndär dag som man gör allting som behövs göras. Som tex:

  • Raka benen
  • Storstäda rummet
  • Kolla på totaly spies (länge)
  • FIxa med saker som aldrig fixas
  • Smörja in sig i massa goda hudkrämer
  • Packa allt som ska med till landet, alltså packning för 3 veckor


  • Ja som ni ser så är ganska många saker avklarade, skönt. Men fortfarande finns det en hel del att göra. Ungefär vid klockan 18.00 ska vi åka. Så jag har fortfarande några timmar att njuta av mitt kära stockholm. Och mitt internet, jag tror nog att jag kommer sakna det mest (förlåt vänner) haha, sajk klart jag kommer sakna er mest! Och staden, alltså shoppingen och en mysig fika i gamla stan. JAG KOMMER DÖ! Jaja, som sagt ska jag försöka ta mig hem någon gång. Men nu måste jag fortsätta med det som ska göras. puss!

    / F


    NERVOSITETEN ÖKAR

    GOD MORGON!
    NÄR FAN I HELVETE FÅR MAN REDA PÅ VILKET GYMNASIUM MAN SKA BÖRJA PÅ?!
    DET VAR JU FÖR FASIKEN DEN 26 IGÅR!

    / F

    Leende guldbruna ögon

    Hejhej!
    Bella gick nyss, och nu ligger jag och kikar på sagan om ringen. Grymt bra film verkligen. Eller alla är väldigt bra. Jag tror nog att jag tycker att den sista är bäst faktiskt. Jaja, imorogon ska jag till landet. Filip ska då följa med, skitkul verkligen! Slipper man vara alldeles ensam. Ute på landet ska vi bara chilla, kanske bada eller något. Sen ska jag vara där i hela 3 veckor! HEMSKT! helt ensam och helt mobbad. Men jag tror nog att jag ska försöka ta mig hem litegranna några dagar för annars kommer jag nnog ta livet av mig. Men helgen kommer bli toppen i alla fall, tror jag. Nu ska jag förtsätta kolla på film, puss!

    / F

    TJOHO!

    hejhej!
    jag och bella har precis käkat, mums! här har ni lite bilder för er uttråkade!





    1. Min byxdress, TJOHO!
    2. Visst är den underbar?
    3. Ibland bjuder man på sig själv, idag är en sådan dag!
    4. TJOHO!
    5. Jag sa ju, idag är min hejbjuderpåmigsjälvdag.
    6. hej!

    Jag köpte även en väldigt fin tröja, som kommer på bild senare!

    / F

    MOHAHA!

    JAG HAR KÖPT EN BYXDRESS!

    I wish I was a punkrocker with flowers in me hear

    godmorgon!
    Idag ska jag in till stan med bella, och jag ska nog köpa något. Har inte mycket pengar men något snyggt kommer nog med hem. Ja och sen efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Filip snacka om att han skulle sova här, fast jag vet inte om han bara sa så eller om det var seriöst. Men jag får se. Och juste! Idag får man reda på vilket gymnasium man kommer in på, läskigt. men aja, det blir säkert bra. På fredag ska jag och filip till mitt land, det ska bli urskoj. aja, måste börja göra mig iordning. puss!

    / F

    min mobil kan ta sig i arslet!

    Hej!
    jag hatar min mobil! DEN FUCKAR UR HELA TIDEN. Så allt man gör bara bajsar! ARRRGGHHH!
    Sen glappar den som fan också, jag har suttit här i kanske en timme och försökt ladda in bilder i datan men det går inte för att min mobil glappa! ÅÅÅHHHH! Fucking skitmobil! KÖP INTE EN SÅDAN TELEFON SKA JAG SÄGA!



    BLLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!

    / F

    MODE

    hejsan!
    något som jag inte alls ofta tar upp i min blogg är mode, något som egentligen borde tas upp varje dag eftersom det är ett av mina största intressen. Så mer mode blir det! Och varför inte börja med en gång?
    Sommarens mest trendigaste och finaste plagg tycker jag är långklänningen och byxdressen. Dock är det sådana plagg som är väldigt svårburna. Men jag ska defenitift skaffa mig en byxdress, längklänningen däremot har jag lite svårt för eftersom att jag inte är så lång. Men gud vilken dröm det skulle vara om jag passade i en. Andra trendiga sommarplagg tycker jag är den höga kjolen, gladiatorsandalerna, den ljusa jeansjackan och indianstilen. Satsa på dom så kommer du vara helsnygg i sommar!



    Långklänning från ellos.se - 299 kr 
    Byxdress från monki - 400 kr

    Jag skulle kunna tänka mig denna långklänning eftersom att den är så pass billig, och den går ju att lägga upp om man känner att det blir för långt.

    / F

    synda

    hejsan!
    träffade jesse nyss, skittrevligt! Vi snackade om allt mellan himmel och jord, och hade urtrevligt. Vi har nämligen kommit på ett nytt ord: SYNDA! Det är om flera personer är synd. Alltså synda, det väckte många skratt. kul! Filip ska inte sova här, så jag får försöka underhålla mig själv. aja, hejdå!

    / F

    1 2 3 4 tell me that you love me more

    tjossanhejsan!
    igår var jag med veronica som nu ska bli kallad vendla, fint! Vi hade väl en sån där dag som man inte gjorde någoting på, men det var ganska skönt faktiskt. Aja, sen drog jag hem till filip och senare sov jag där. Mysigt! Ja, idag gjorde jag och filip i princip ingenting. Eller vi sjöng en stund, spelade lite gura. lite piano, lite elgitarr ja och sånt. Men det var trevligt. Snart ska jag ut och träffa jesse, det var så jävla länge sedan. Det ska bli skitskoj. Och jag har tydligen lovat honom att jag ska sjunga för honom så jag måste bara komma på något att sjunga först. aja, senare kommer filip. Han ska sova här. Sen imorgon blir det kanske stan med Bella, tjoho! hejdå!



    Det här är mina bästa vänner, visst är dom stiliga?

    / F

    14 timmars sömn

    hejhej!
    igår somnade jag klockan 20.00! JA NI HÖRDE RÄTT 20.00. Helt sjukt, och ganska sjukt att jag vaknade klockan halv 11 och inte ens av mig själv utan av att pappa ringer. Så ja om jag har räknat rätt har jag fått 14 och en halv timmes sömn idag. Ganska skönt faktskt, ja i alla fall. Idag ska jag vara med vonka kul! Har inte träffat henne på länge så det gör det barar ännu roligare. Vi ska väl bara vara antar jag. Kul! aja, nu skall jag återgå till min frukost. bye!

    / F

    anders och måns - udda namn



    HAHA, jag får inte nog!

    anders och måns - nya rum



    SÅ JÄVLA KUL!

    can I sleep on your shoulder

    Hej!
    jag undrar egentligen vad jag gör här. Som ni kanske förstod i mitt förra inlägg blev det rätt så sent igår, närmare bestämt så somnade jag väl runt 7. Inte kul, eftersom jag jättegärna ville att my skulle sova här men nu orkar jag verkligen inte. Och jag kommer bergis gå och lägga mig snart. Kanske ska kollar på någon film som pappa hyrde men jag får se, orkar nog inte. I alla fall, natten igår var väldigt trevlig och det var också dagen idag även fast jag var trött. Men den största tröttheten kommer nu, usch.. Men det ska bli skönt att bara få krypa ner i sin egen säng för en gång skull och bara vara istället för att ha en massa saker att göra. Aja, men jag måste vila lite nu. puss!

    / F

    glad midsommar!

    god morgon, god natt eller kanske bara hej!
    Jag är hemma hos filip, han sover. eller jag vet inte riktigt, snudd på i alla fall. Ja, vi har varit uppe hela natten och nu kan jag inte somna eftersom man blir rätt så pigg efter ett tag. Helgen var ganska bra faktiskt, träffade min vän som jag inte träffat på länge, KUL! Sen så firade vi midsommar och sånt mysigt. Jag sjöng också kareoke inför en massa människor, lite läskigt sådär men dom tyckte vi var bra. Idag ska jag vara med Myran, haha... stackars henne, jag kommer inte orka mycket ska jag tala om. Men innan jag är med henne har jag lovat filip att jag ska spela fotboll med honom typ runt 10. hehe.. jaja, det blir säkert bra... hoppas jag. Ett lite längre inlägg kommer senare när jag orkar, typ imorgon. puss!

    / F

    you are the music in me, FUCK NO!



    den här låten har jag på hjärnan. Det är som att leva i en mardröm... så pinsamt!

    / F

    tråkskrivande

    hejsan!
    jag har precis gjort mig iordning, har packat och sånt också. Nu kollar jag på snövit! TJOHO! jag älskar gamla disney-filmer. det är ju kanonkul att kolla på! Sitter och väntar på att filip ska ringa, men han ringer aldrig.. jaja, snövit är ju kanon. Jag vet inte helt säkert men jag tror att min vän från gotland är på mitt land just nu, alltså inte hemma hos oss utan på henes farmor och farfars landetsälle, och det blir ju kul eftersom jag inte har träffat henne på typ ett år. jaja, nu känns det bara att jag skriver för att jag har tråkigt. hejdå!

    / F


    chillerilldrill

    godmorgon eller kanske för vissa goddag!
    Kollade precis klart på pearl harbor, och fy fan vad jag grät. Den är ju hur sorlig som helst. Och ja nu sitter jag och läser elle, kul! Idag ska jag nog antagligen vara med filip, sen ska jag åka till landet över helgen eftersom att det ska bli lite midsommarfirande. Men jag ska som tur bara vara där i några dagar, och sen bär det hem igen. Då ska jag nog gå på sex and the city filmen. Men Ellen (filips tvillingsyster) snackade om någon hemsida där man kunde kolla på den, så jag funderar på att kanske tjuvkika lite. men jag får se. nu ska jag nog börja göra mig iordning. puss!

    / F

    pearl harbor

    hejhej!
    kanske inte rätt läge för mig att blogga eftersom jag kollar på film men jag kände att jag var tvungen. Filmen jag kollar på är Pearl Harbor, grymt bra, grymt lång. Hittade den nämligen i källaren när jag och filip leyade efter gamla disney filmer.  Jag var precis på en LÅNGpromenad med emelie ström, det var väldigt trevligt. Jag tänkte kolla på matchen sverige-ryssland men så blev inte fallet, hade verkligen ingen fotbollslust. Imorogon ska jag vara med filip, fast han ska på någon konstutställning först. Så jag ska städa innan, det som inte blev städat idag, som typ dammsugning. aja, whatever. Föresten, fy fan vad sorligt det här är! filmen alltså.. snart kommer det, alltså tårar. usch. jag måste dra innan jag gåter ner datan. hejdå!

    / F

    DAMP

    GAAAHH! varför funkar det inte att ladda upp bilder för?!?!?!?!?

    gammelmor pilrot

    hejhej!
    jag har precis städat. HELA MITT RUM! från topp till tå, helt skinande rent är det. Eller snart i alla fall, ska bara damsuga. Men jag har städat hela min garderob och min byro och ja i princip varenda vrå i mitt rum. My är här, hon har kollade på när jag städade. Nu kollar hon på pocahontas men jag känner mer för att blogga eftersom jag såg den typ i förrgår. Ikväll vill jag hitta på något. Men jag vet inte vad.. Det är ju match ikväll, men jag vet inte om jag ska kolla. Kanske är det någon som vill kolla med mig. Min mamma lovad att om jag städade iordning i mitt rum och jag höll det så skulle jag få ett par gladiatorsandaler och en jeansjacka. TJOHO! så jag hoppas att jag får den i helgen. Ska ju till landet men det är inte så att dom inte har en enda affär. Dom har till och med TVÅ shoppingcentrum. TJOHO! höhö.. Aja, ska nog göra mig iordning nu, pöööööss!

    / F

    dagens låt eller snarare låtar

    Bright Eyes - Road To Joy

    Björn Afzelius - Du är det finaste jag vet

    gaaahhh

    jag är göötrött. usch. vill verkligen sova, men nej jag har ingen lust.
    hejdå!

    (världens onödigaste inlägg)

    / F

    snyft



    R.I.P 9b

    var är min syster?

    hejsan!
    jag och filip är mästerkockar. helt klar! vi gjorde nämligen en tårta. Vi gjorde till och med tårtbottnen själva, sen var det någon smaskig kräm i som hade smaken citron och ja det var sådär gott så man bara dog. liksom. Under kvällen jag spenderade hos filip igår såg vi på pocahontas samt läste nu världens bästa bok var är min syster? Så jävla gripande! Aja, skriver mer när jag kommer hem. För nu ska jag hem till my för att käka middag med en massa coola typer.
    ha det!



    REKOMENDERAS!
    (detta inlägg blev lite försenat, skrevs väl runt 18.00)

    / F

    godmorgon!

    hejsan!
    är hemma hos filip. Jag sov här, eller sov och sov, Filip väckte mig klockan halv 8 och vi gick väl oss och la oss vid kanske 4. Så, jag är väl ganska trött vid det här laget. Idag ska jag väl vara med filip, antar jag. Men senare på kvällen är jag bjuden på middag hemma hos My med danny, jocke, hanna och vera. Senare blir det väl säkert film antar jag.
    Jag tror nog faktiskt att My är kär i filip, eller jag vet. För hon säger det själv, inte kanske medvetet men hon säger det. Kul är det när hon råkar försäga sig hela tiden. Igår var jag ju inte på något vidare bra humör, men det blev bättre senare mot kvällen. Dagen innan var jag hos My, eller jag sov där. Vi hade bestämt oss för att ha värsta myskvällen och myskväll blev det. Vi åkte nämligen till högdalen och hyrde film samt köpte en massa frukt som: ananas, melon, vindruvor, äpple, päron och banan som vi senare gjorde världens godaste fruktsallad av, Sen köpte vi också en hel skål med sånna där goda majschips MUMS! Så en riktig tjejkväll blev det med en massa skitsnack och sånt. URNAJST! Imrogon har jag inga planer, måste kanske börja packa lite till landey eftersom jag ska åka dit på torsdag men kommer hem redan på söndag. Ska ju fira midsommar där med min tjocka släkt. Men sen bär det hem igen, skönt! Det är så jävla najst att jag inte behöver vara så mycket på landet i sommar, endast typ 3 veckor. SKÖNT! Aja, ska dra nu. puss!

    / F

    you name it

    hej!
    jag är så inte på blogghumör över huvud taget. Men det kommer ett rejält inlägg kanske imorogn. Ni kan läsa Mys blogg (remotecontrolface.blogg.se) om ni känner för en uppdatering från igår. Jag är nämligen jävligt förbannad/ledsen/deprimerad av en hel del olika anledningar. Men imorogon hoppas jag att jag är på bättre humör. bye!

    / F

    en hädelserik natt

    Godmorogon mina vänner!
    Sitter i min soffa och kollar på jetix! Världens bästa kanal. Haha synd felicia. Nej men i alla fall, i natt hände det en massa konstiga saker, eller kanske inte konstiga men det hände en massa saker. Jag gick och la mig vid 22.00 igår för att jag var så himla trött. Men klockan halv 2 så går min mobil igång, det var My.. är jag ens förvånad? I smset stod det: Channing på 4an. Så jag slog på 4an och som hon sa var han där, men jag var ändå inte så glad över att typ världens snyggaste skådis var på tv eftersom jag var så arg på my eftersom hennes dumma sms hade väckt mig. Men jag la mig och kollade litegranna men ställde tvn på att den skulle stänga av sig efter en halvtimme. Och jag somnade väl kanske 5 minuter senare. Nästa uppvakning skedde klcokan halv 6 utan att en fågel fastnade mellan mitt öppna fönster och mitt stängde. Skit så den skrek! Det tog ett litet tag innnan jag fattade att den hade fastnat men jag gick upp för att släppa ut den men då hade den redan flugit iväg. Sen somnade jag igen, och vaknade någon gång runt halv 10. Idag i alla fall så ska jag vara med Myran, kul! eftersom det var ganska länge sedan som vi var med varandra. Och en sak till bara, nu är det äntligen varmt ute! Om jag inte såg fel så var det 27 grader i solen imorse, TJOHO! Så, ja nu älskar jag sverige igen! hejdå!



    Nästan alla stiliga pojkar i 9b. eller förra 9b :'(

    / F

    ensamheten är oslagbar

    Hejsan!
    har precis haft en lång konversation med filip om hur vi skulle göra med vårat besök till magda imorogon. Men nej, ingen ville bestämma och då kan vi ju inte åka (förlåt magda). Jag ska bara säga att jag är grymt irriterad över målet som kom i sista minuten. Så jag orkar inte ens snacka om det. Det är så jävla najst att vara ensam tycker jag, för man kan göra precis vad man vill utan att skämmas. Som tex: sjunga eller snarare skrika ut alla möjliga låtar från den fina hallelujah till den enormt stressiga I'm walking on sunshine, dansa hur fult som helst och ändå inte behöva skämmas, prata för sig själv utan att andra personer inte tycker man är psykiskt störd o.s.v. Och sånt är fallet nu varenda dag nästan eftersom att mina föräldrar jobbar, så jag får ha hur kul som helst! My ringde precis, hon sjöng i luren. Fint var det! Jaja, imorogn har jag absolut inga planer. Så om någon vill hitta på något är jag öppen för förslag! puss!



    bilen vi kom i till balen, och dom trevliga människorna jag kom med till balen.
    rickard, emil, filip och sen jag!

    / F

    sverige - spanien 1-2

    What's up med att sverige förlorade?

    från balen



    såhär såg vi ut, jag älskar dig filip!

    TJOHO!

    JAG HAR FIXAT BILDER FRÅN BALEN OCH AVSLUTNINGEN! MEN NEJ JAG ORKAR INTE LÄGGA IN DOM ÄN!

    lite allt möjligt

    hejhej!
    känns som åratal jag bloggade. Men nu är jag igång igen! Det är inte sommarlov, det kan inte vara sommarlov. För det känns inte som sommarlov. Hur varmt är det ute ungefär, kanske runt 16 grader. Vad är det för sommar egentligen? GAAAAHHHH! Så ja, nu får man spendera sina första dagar på sommarlovet innomhus. På skolavslutningen grät jag, som fan! usch, det är så hemskt att veta att man kanske aldrig mer kommer att träffa personer som man har levt 4 långa år med och vissa flera. Hemskt! men jag orkar allvarligt talat inte skriva mer om det, då börjar jag bara gråta. Men mina betyg får mig på bätte tankar eftersom jag höjde mig med 55 poäng. BRA JOBBAT FELICIA! Och jag känner ändå att jag inte alls lagt ner mycket tid på skolan, men det känns bra. Lite missnöjd bara att jag fick g i engelska. När jag egentligen förtjänar ett vg. Men jaja, resten var jag väl ganska medveten om att jag skulle få. Förutom vg i kemi?! Vad fasiken har jag gjort för att förtjäna ett vg i kemi får jag fråga?! HAHA, aja tack klockar! I förrgår var med med filip och sov där, igår var jag med erica och sov där. Kul båda delarna! Bilder från både balen och skolavslutingen är ganska svåra att få tag på, men jag hoppas att det kommer. Ajuste en sak innan ja drar. JAG HAR FÅTT EN SYNT! TJOHO! Fick den i examens present. ÄR HUR GLAD SOM HELST ÖVER DEN! tjoho igen! Snart ska filip komma också, och stämma mys gitarr.Men vi hörs senare! puss!

    / F

    GAAAAHHH!

    ARG det är rätta ordet!

    bölkalas eller bölklass

    Jag har gråtit, eller jag vet inte riktigt om jag kan kalla det att gråta.
    JAG HAR BÖLAT NER MIG! fy fan vad sorligt. Det gick i alla fall bra att sjunga. men jag hör av mig senare. måste vara lite social mot filip och vera! byebye!

    / F

    skolavslutningsvädret kan suga min balle!

    godmorgon!
    idag är det en dålig dag. För det första, sminket blev misslyckat, jag känner mig fet, min klänning sitter inge bra, det är hur stökigt som helst på mitt rum, det är dåligt väder och det är kallt. Kan det bli sämre? Jag kommer frysa häcken av mig idag nu när jag ska stå i endast axelbandslös klänning eftersom det är typ 11 grader ute. USCH! varför kallt på skolavslutningen? Aja, hoppa från en bro ska jag göra! hejdå!

    / F

    sverige v.s grekland 2-0 :D

    tjo!
    har precis bråkat med min mamma. Det är ganska konstigt tycker jag eftersom jag tycker själv att jag är en hyfsat bra dotter och också att jag och min mamma har en väldigt bra relation. Men ändå, ändå så ska hon hålla på och tjata och sen slutar det med bråk. Attans morsor. I alla fall, jag kom precis hem får emil. KUL! sverige van ju! Filip var helkäpp och drog en massa dåliga skämt hela tiden. Men jag måste faktiskt erkänna att dom dåliga skämten passade ganska bra emot min dåliga humor så ja en hel del skratt blev det. Imorgon är det skolavslutning. KUL! eller, ledsamt. Jag kommer nog gråta som fan, tror jag. Sista dagen i hela mitt liv med min klass så ja... nej usch felicia inte gråta nu... ledsamt kommer det bli. Sen ska jag ju sjunga också. KUL! hihi, aja ska sova nu. puss!

    / F

    I get wet

    hejhej!
    lovad en uppdatering och här kommer den!
    Balen började klockan 19.00 i sturebyskolan. Och ja vi var på teater hela dagen och kom hem ca 16.00 och då började jag och my göra oss iordning. När vi var klara var det nästa dags att ge oss av. Jag var faktiskt ganska nervös, vet inte riktigt varför men så var det bara. Jag blev upphämtad av en vit gammal bil, en sådan utan tak av rickards pappa, rickard, filip och emil. Och i den fina vita bilen gjorde vi våran entré. När vi väl var framme var det ända man fick höra och det ända man sa var: gud vad fin du är, vilken fin klänning o.s.v. Sen var den dags för mat. i våran skola servades någon slags macka med någon slags gucka på till förätt. nägon slags fritterad potatis med någon slags kycklig och sen till efterrätt kladdkaka och någon annan sags desert. Men jag och filip hann inte käka deserten eftersom vi var tvunga att öva inför vårat framträdade. Och ja, det blev nog ganska lyckat tycker jag nog. Eller alla tyckte vi var jättebra och så, men inget slog Alinas nummer när hon sjöng hallelujah. FINT! Sen var det dans, hela natten lång. Jag tror nog bergis att jag och filip dansade i två timmar säkert. Bugg och allt! TJOHEJ! kul var det, och nu dansar jag nästan hela tiden bara för att jag insåg hur kul det är. Så jag och filip har seriöst bestämt oss för att ta en danskurs. KUL! Efter balen gjorde vi inte mycket än att gå hem, eller snarare bli buren hem. Filip bar mig en bra bit eftersom jag hade så jävla ont i fötterna efter mina skor. Haha, jag älskar dig du underbara omtänksamma pojkvän! Ja, och sen somande jag typ direkt när jag kom hem. ja, och idag har jag varit med filip. Vi var inne i stan och shoppade kläder till skolavslutningen. Filip köpte en skjorta, jag köpte glass... för hans pengar. Och nu sitter jag och inväntar att klockan ska bli kanske runt 8 eftersom jag ska hem till emil med filip och rickard för att kolla på sverige grekland. JIPPIE! är så jävla taggad. Men ska dra nu, bilder från balen kommer när jag får några skickade till mig. puss!

    / F

    balen <3

    BALEN VAR BÄST! uppdatering kommer imorogon.

    / F

    avslutningsmiddag

    AJUSTE FAN! IDAG ÄR DET BAL!

    / F

    dumma felicia

    God morgon!
    duktigt som jag är gick jag till skolan klockan halv 8 på morgonen. Så att jag inte skulle komma försent. När jag väl var i skolan så var det ingen där. Men jag bestämde mig för att sitta och vänta ett tag. Då kom holle och marie-louise och sa till mig att jag hade sovmorogn till klockan 11. SMART FELICIA! ja, så nu är jag hemma igen. Funderar på att laga någon slags mat snart kanske. Men jag får se. Jag har grymt ont i mina fingar efter allt gitarrspel dom senaste veckorna. Och det är inte direkt så att man kan sluta heller och saken blir ju inte lättare utav att filip kom hit med sin gitarr igår så nu sitter jag och spelar på den hela tiden. jag är hopplös, men ganska bra faktiskt. För att bara ha spelat i ett par veckor. Aja, ska kanske sova lite nu! ha det så länge! puss!

    / F


    damp 2

    GAAAAAHHHHH! OCH NU SITTER HON OCH SNACKAR I TELEFON HUR LÄNGE SOM HELST SÅ MAN ALDRIG KAN RINGA SINA VIKTIGA SAMTAL SOM ABSOLUT MÅSTE RINGAS EXAKT NU!!!!!

    DAMP

    jag fick nyss ett dampanfall. på min mamma. Jag höll nämligen på att måla naglarna till balen då jag märker att mitt nagelack som jag har bestämt att jag ska ha är ganska tort och jobbigt att sätta på men jag klär in mina tår i det mörklila nagelacket i alla fall och det blir ganska bra. Sen när jag ska gå över till naglarna märker jag att det inte kommer att funka, nagelacket är för kletigt. Så jag bestämmer mig för att ta bort det, men nagelborttagningsmedelt räcker bara till handen och sen är det slut. Vad i helsifyr skulle jag ta mig till? Jo jag måste ju ta ett annat nagellack och ha två olika. Det kan ju funka om man har rätta färgerna och det har ju inte jag såklart. Men jag smiter i och tar världens finaste nagellack av mamma, och börjar måla. Då ringer telefonen och jag svarar. Det är till mamma så jag går och lämnar över telefonen till mamma. Men medans hon tar tag i telefonen som jag håller i med min nylackerade hand smetar hon ut allt över hela tummen. då skrek jag! JÄVLIGT HÖGT!

    - VAD FAN GÖR DU?

    vet ni vad man får till svar.

    - vadå?

    ÅHHHHHHHHH!!!! MAMMMOR ÄR ENA JOBBIGA SAKER IBLAND!

    / F

    imogen heap & jeff beck



    tack filip för denna underbara låt! TACK!

    / F

    felicia maria heller vet nu vad en bordell är för något

    tjossanhejsan!
    jag är så jävla trött. Det blev inget sova över hos vonka igår eftersom hon hade migrän. stackaren.. Men jag drog hem till my i alla fall och där städade vi mys rum och det blev skinande rent. Efter så drog vi till magda för att hämta lite grejer som my hade glömt och efter det så åkte vi till bea för att köpa ben & jerry's. När klockan var runt halv 9 bröjade folket som vi skulle spendera kvällen med komma. Det var jag, My, Hanna, Danny och Jocke. Vi hade urmysigt och vi kollade på en film som heter den gröna milen och den var hur sorlig som helst och jag grät nog en lite skvätt i slutet måste jag nog erkänna. Efter filmen blev vi trötta, sådär trötta så att man skrattar åt vartända ord. Det var väl mest jag, Danny och My som skrattade. FY FAN, jag har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Det roligaste var nog när Danny skulle förklara var en bordell var för något. Alltså ett horhus. Jag hade väl hört det förut men inget som jag hade lagt på minnet. Men tårarna bara sprutade av allt garv och sen somade jag. My och Jocke skulle gå på teater nästa dag klockan 9. Men problemet var att alla av någon slump råkade stänga av sina alarm på mobilerna så ja, klockan halv 10 så vaknade vi av att mys mamma kom inspringade i rummet och skrek att my hade försovit sig. Ja, och det tog inte så lång tid innan jag, hanna och danny var hemma hos mig och svullade stuvade makaroner och falukorv. Och sen har vi väl spelat playstation nästan hela dagen, och snackat en hel del om hur det kommer bli nu när vi slutar och så. Så har väl min dag sett ut ungefär. Ikväll ska jag nog inte göra någonting eftersom jag är så himla trött. Klockan 5 i förrgår och runt 3 igår. Ja, så nu är jag väl rejält trött. Ska snart börja fixa lite inför balen imorogn, lite med skjuts och sådant strunt. Och sen måste man ju måla naglarna, raka benen, smörja in sig, hårinpackning och sånt strunt också. Men men, jocke och my kommer nog att komma senare om det går ihop med min planering. Men nu ska jag fixa mig lite. puss!



    Är vi inte söööööta? danny, jag, hanna och jocke!

    / F


    sverige är nog ändå ganska underbart trots allt



    Hejhej!
    jag har precis kommit hem från en lång tur med filip och emil till stan. Vi hade underbart trevligt förutom att både jag och filip var skittrötta. Ja, runt halv 5 i morse somnade vi väl. Och ja, vi hade ställt klockan på 9 så ja alltså 4 och en halv timmas sömn. Men jag överlever. Sitter här vid mitt underbara (gud vad kommer det ifrån) skrivbord med ett glas med mjölk och sånna dära majschips. UNDERBART! Inne i stan i alla fall, så kollade vi på allt möjligt. Det var bara filip som shoppade men emil var med på ett litet hörn när han och filip bestämde sig för att köpa en gåva till deras favoritlärare Per. Efter shoppingen så satte vi oss ner för att käka kebab, mums! Ja, och sen gick vi för att besöka filips mamma på hennes jobb för att få lite tips om hur filip skulle sy till sina nu långa byxor till shorts. Efter det så köpte fille en glass och vi gick och satte oss vid vattnet vid slussen och sedan lekte vi en lek. Det var hur härligt som helts inte bara umgänget och leken utan vädret. JAG ÄLSKAR SVENSK SOMMMAR! Sen bar det hemmåt. Och nu sitter jag här och äter mina majschips och ska snart städa mitt rum och sen ska jag gå hem till My. Senare ska jag sova hos vonka.  Aja, måste städa nu! bye!

    Såhär ser mina balskor ut:



    Och såhär ser min väska ut:




    / F

    mot staden

    sho bre!
    filip sov hos mig igår (idag?). Det var supermysigt och jag har väl inte sovit så mycket eftersom filip höll mig vaken. Jaja, men det var trevligt. Snart ska jag inte till stan med filip och emil, kul! ska nog inhandla det sista till balen. Och idag ska jag försöka få in bilder på mina nya skor och min kuvertväska. aja, men jag måste dra. skriver senare! puss!

    / F

    rumpvärk

    god dag!
    hur mår ni? jag mår toppen, verkligen. Efter några dagar med derpission känns det entligen helt underbart. Jag tror faktiskt att jag behövde vara lite deprimerad för att kunna må bra. Sitter här i mitt lite nystädade rum på min oranga skrivbordsstol och har en jävligt obehaglig värk i rumpan. Jag vet vad ni tänker, men så är det inte. Jag cyklade ju nämligen igår som sagt och ja nu har jag fått fucking rumpvärk. Jag är väldigt somrig idag, ska ta kort på dagens outfit men jag hade tänkt att ta med våran digitalkamera eftersom mobilbilderna inte blir så bra. Men batteriet är slut så jag måste ladda den. Snart ska filip komma, vi ska inte göra mycket. Eller vi ska senare hem till magda med hanna för att spela låten vi ska köra på balen och sedan ska vi fira att magda har fått ett nytt rum och dricka te. Senare ikväll får vi se vad vi gör, kanske ut, kanske bada, eller kanske en myskväll bara. Filip ska nämligen sova här.Mysigt. Imorogn ska jag kanske sova hos my med en massa andra roliga typer. men vi får se. aja, ska fortsätta meddet jag höll på med ( alltså föröska hitta något som kan bota min rumpvärk). puss!

    / F


    cykling genom hela stockholm innerstad + en hel der till

    hej!
    detta kommer inte blir ett långt inlägg p.g.a att jag är så jävla trött. Jag kom precis hem från våran cyckeltur med klassen som har varit inplanerad sen 6an. Det var väldigt trevligt och man fick sig en rejäl värk i rumpan på köpet. Innan på dagen var jag med alla sköna typer (Veronica som nu är kallad Berna, Filip, Emil, Andy och Rickard). Vi var först inne i stan för att köpa balkläder och jag hittade nästan allt som jag skulle ha förutom naglar men jag får se om jag ska ha det eller inte. Imorgon ska jag vara med filip, vi ska till magda och köra våran låt som vi ska sjunga på balen för henne eftersom att hon inte kommer vara där (snyft). Men men, nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar och slår huvudet i skrivbordet. så, det kommer förhoppningsvist en mer intressantare inlägg imorogn när det finns ork. bye!

    / F

    DAMPVECKAN!

    hejhej!
    usch, usch, usch! detta har inte varit någon bra vecka ska jag säga. nej usch. Jag har haft damp på alla och det har varit jättejobbigt. Men men, jag hoppas att morogondagen blir lite bättre. Idag var jag i skolan hela dagen typ, ganska najst faktiskt även fast det inte låter så. Eftersom att resten av min klass var i flotsbro så var jag den enda från 9b i hela skolan. Jag övade lite med filip och sen chillade jag väl mest runt. aja, men imorogn ska jag nog inhandla resten av mina baltillbehör men my. Ska kolla på grey's nu! bye!

    / F

    go away from my window

    godmorgon!
    hur mår ni? jag mår faktiskt ganska bra. Jag har nu beslutat mig för att inte söka till fryshusets gymnasium av mång skäl. Och det känns faktiskt ganska bra. Sen är det ganska skönt också att slippa stå inför en jurry och sjunga måste jag nog säga också. Och nu kan jag konsentrera mig på mina framträdanden med Vonka och sofia och det med filip. Men i alla fall, idag skulle vi ju åka med skolan till flotsbro och typ bara chilla. Men helt seriöst så pallar jag inte det, och eftersom jag redan har sagt att jag inte kommer att komma så är detta en bra chans att göra något annat. Men jag ska faktiskt till skolan, för jag ska vara med filip typ hela dagen i musiken. Han har väl en hel del lektioner som han måste gå på också, men då kanske jag tar och chillar hem ett tag och sätter mig på ballkongen och spelar på vonkas nu stämda gitarr. Låter inte det ganska najst? Sen efter skolan kanske jag ska hem till My och kolla på desperata hemmafruar eftersom jag var ute igårkväll missade jag det. Men senare har jag inga planer. Så en ganska najs dag har jag alltså att se framemot. Imorogon hade jag tänkt att åka in till stan och inhandla det sista till balen. Som typ: Skor (tror det blir vita pumps), en kuvärtväska (jag tror jag ska köpa en rosa i lack från monki) och sedan lösnaglar. Någon som vill följa med? aja, ska nog lägga mig i sängen en stund till för att sova lite om jag kan göra det eftersom jag har en turban på huvudet. Men vårat vatten stängs av klockan sju så jag var tvungen att duscha nu.. aja, bilder kommer in från igår senare. byebye!



    / F


     


    VARMT!

    hejhej!
    sitter här och sjunger. ganska trött på låtarna nu som jag ska sjunga imorogn. JA fyfasiken, det är imorgon och nej jag kan dom inte. Och jag och filip har inte övat någoting, så nej det känns inte bra. I alla fall, detta var världens onödigaste dag. Vi kom till skolan klockan 9.00 och sen kanske gick ifrån skolan 9.05 och sen var vi tvunga att komma tillbaka kl 13.00 och sen fick vi gå igen klockan 13.05. Ja jag vet, det ända vi var tvugna att göra medans var att ta lite bilder på naturen och sånna där konstnärliga saker. ja, och nu sitter jag och väntar mest. På att filip ska komma, och ja han sa att han skulle komma typ ikväll så jag får nog vänta ganska länge. Ja, sen ska jag försöka sova ganska tidigt så att jag har lång tid på mig att försöka somna eftersom jag kommer säkert vara så nervös. aja, pallar inte skriva mer, lägger upp lite bilder från dagen senare. Om jag orkar. puss!
     
    / F

    ARGHHH!

    jag har pms. JÄVLIGT PMS! är jävligt sur på en person. JÄVLIGT! Och det här är fan allvarligt. Jag vet att jag hetsar upp mig över småsaker, men tillsist så rinner vattnet över kanet. Och, ja jag är faktiskt påväg att göra jävligt dumma saker. Hur botar jag denna deprimerade känsla som befinner sig någonstans därinne?

    / F

    that's allright mama

    hejsan!
    nu är jag hemma. ska snart till min teater för att vi ska ha uppspel idag. Vi fick ju gå tidigare från skolan för det här. Det känns grymt skönt. Idag övade jag och filip på våran låt som vi inte längre ska köra på skolavslutningen utan istället på balen. Vet inte vad jag tycker om det, men det kommer säkert bli bra. Jag sitter just nu och käkar nudlar, mums! Vad vore världen utan nudlar? ha det så länge!

    / F

    I look in your eyes and I can see......

    hejhej!
    just nu sitter jag och traglar låten through the fire. Ja, jag måste ju lära mig texten tills på onsdag och jag tror nog inte att det ska vara några större probelm. Min vistelse på landet var ganska najs faktiskt. Inte direkt rolig men helt okej eftersom det var helt underbart väder. Och jag kan stolt här med berätta att Felicia Maria Heller har tagit sitt första dopp i det blå. VÄLDIGT KALLT! ja, sen hann jag träffa emma lite också. Inte länge men en liten stund. Och så charmig som jag är lyckades jag flörta till mig en plats i mormor och morfars bil så jag fick åka hem tidigare. Och om kanske en timme ska jag joina mys familj och vi ska grilla. Mysigt right? Ja, och sen drar jag väl ut I guess. Men det finns en chans att jag skiter i det och bara lägger mig i sängen och göö glör på teven. Men jag går dit viden för mig. ska dra nu. FÖRESTEN, JAG MÅSTE PIERCA MIG!

    / F

    RSS 2.0