äntligen!

Jag har fått min fjällräven :D jag är så fucking glad! här är den :

image17


/ F

superduper trött....

hejhej, idag hände inte så mkt. Skolan som vanligt och en massa tråk men helt okej faktiskt. Vi hade ass kul på gympan, hahah emma var så jävla gullig. När hon sprang gjorde hon sånna där urgullig hopp hela tiden och jag höll på att skratta på mig. Sen så tränade vi på att gå i kören till Luciatåget.. Mindre kul, sen övade jag och veronica med band eftersom vi ska sjunga på skolavslutningen :) :/ hihi, men det kommer säkert gå bra :) Sen gick jag hem till mig och vonka till sig, men jag gick till vonka senare för att jag pallade inte vara själv. Vi var inne lite på datan, sen sov vi typ... eller vi var ass trötta i alla fall. Och nu sitter jag här, och jag har typ engalska prov på måndag  och har inte börjat plugga än, så jag får ta tag i det snart ;D Men nu ska jag och min familj på 30-kalas :) Så byebye!

fönstershopping suger!

Hejhej, idag har jag varit i skolan. Kanske inte så konstigt, eftersom att det är lag i sverige att man måste gå till skolan. För ni som inte vet. Dagen var helt okej faktiskt, känndes som att den gick ganska fort. De var hamburgare idag så alla kastade sig så fort som möjligt till matsalen, asså jag menar maten kommer liksom inte ta slut...aja... Vi satt uppe vid sofforna idag på långrasten då fick jag för mig att börja härma BRILLE BIRRE (BW), och de var väldigt kul tyckte både han och jag. Sen var det typ talagjakt i skolan eller vad det nu heter. Vi kollade på den, de va ganska tråkigt men när magda spelade piano hejade vi för fulla muggar :D Sen bar det hem till my och vi åt lussebullar och sen drog vi och vonka in till stan för att shopp. Men problemet var ju att jag inte hade några pengar så för mig var det bara att prova så mycket kläder som möljigt och försöka attt roa mig med det. Medan My och Vonka fick göra av med pengar. Sen hittade jag ju en jacka som jag ville ha så mycket så jag nästan dog, jag ringde mamma men hon sa att hon inte hade några kontanter och jag blev ledsen.. Men senare ringde hon och sa att jag skulle få en FJÄLLRÄVEN, och jag hoppade av glädje. Så jag ska få den imrogon kväll :) Är typ fett glad :D Sen provade jag en fett fin klänning , eller jag vet inte om den var så fin men den var ändå fin... :/ Lite svårt att förklara, men en sån klänning som man skulle kunna ha på julafton  :D Här är den :

image16


ja, men i alla fall. Ikväll finns det typ ingenting att se på tv, men jag får väl försöka underhålla mig själv. Sen var det ju en annna sak som hände idag. Jag och My lyssnade på Mys Ipod, då började en justin låt och vi blev helt tokiga och började sjunga och dansa mitt på stan. Så om det var någon som såg oss, här är jag! ;D Jag är inte konstig, gillar bara att ha kul ;) Men det var i alla fall jätteroligt och alla kollade på oss som om vi var typ idioter men de var kul också! ;D aja, ska typ skriva min uppsats nu !


chingeling!

ingen bra dag för mig här!

hejhej, idag har varit bajs bajs bajs bajs bajs bajs och bajs. Började med att jag var jättetrött, orkade inte gå upp, orkade inte duscha, orkade inte sminka mig och orkade verkligen inte klä på mig. Jag tänkte ju att det var lika bra att gå naken till skolan. Men jag gjorde alltign i alla fall, sen kom jag till skolan försent. Jag gjorde matteprovet och de gick piss och bajs, sen var dagen helt katastrof förutom min underbara vän my kom tillbaka till skolan idag :) Efter skolan var allt däremot jättebra :D jag gick hem till my en liten stund, vi skrattade åt en massa oroliga saker och jag höll på att kissa på mig, sen gick jag hem. In på datan, skrev lite på min so uppsats (som blev ass bra) och nu sitter jag här, och är lite smått lycklig men lite  smått olycklig. Ja , min dag kan man ju säga ha varit välldigt konstig, jobbig, bra, dålig och så vidare. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, typ kanske ska vara med någon?
med det menar jag : Är det någon som vill hitta på något? :D (a)
aja, skriv om de är någon som vill :)

puss hej !

fuck fuck fuck fuck!

hej, dagen var jobbig men helt okej kul. Skridskorna var inte så roligt, men volleybollen var ass kul! Vårat lag van ju! STOLT! fett kul jue, jag tror vi förlorade 1 match av 8, jag är så glad :D Det hände en sak senare på dagen, men jag vill inte snacka om de, bara att jag ångrade mig. Ja, och nu sitter jag har. Och jag fryser, dessutom känns det typ som om att jag har svalt en tegelsten eller ngt, asså jag är fett konstig i halsen och sen har jag ont i magen, huvudet, fryser och är allmänt yr. Jag tror inte direkt att jag är sjuk eller något, tror de har att göra med en massa saker. Sen har jag ju pluggat på matten, tror jag kan den nu.. Men asså om jag inte klarar de har jag ju någontign att skylla på, för jag har ju typ varit borta på en genomgång som var fett viktig och så.. Aja, sen var de väll inte så mycket mer. Eller jo, My kommer till skolan imrogon, JIPPIE! asså fan vad jag har saknat henne, hon har ju typ varit bort i två veckor och 2 dagar.. shit, aja.. hon kommer imrogon och de ska bli väldigt roligt :) Sen har jag ju skrivit en av mina so uppgifter , kanske lägger in den sen så kan ni få kommentera den om den är bra. Om jag pallar, kanske inte orkar. Sen är det ju desperata hemmafruar idag :D JIPPIE! Jag älskar det, de är så hilma roligt. Tror nog att min favorit är ... Susan, eller kanske Gabriell. Om ni inte kollar på de, så gör det! :D

hej och hå!


vakna med the voice

hejhej, de har hänt ganska mycket på senaste tiden.. har tänkt att skriva med har inte riktigt pallat. Helgen var kul, fredagen- hemma med mamma och kolla på idol, lördagen- kul med emma, linda, iza, anna och malin, sen sova hos malin. Sminkade oss hela natten, vi hade jättekul :D Söndagen- hmm, typ inne i stan och köpte en svart vit adidas :D med malin :) Sen måndag- bestämde jag, vonka, malin, anna och anton för att plugga. Men det slutade med gruppsex i vonkas säng. Så inte så lyckat, och jag kommer aldrig att klara matteprovet imorogn ... Sen har jag ju inte skrivit klart uppsatsen som jag ska skriva, har typ två delar av tre kvar men de ska nog gå bra :) Sen så vanka med the voice är ju så jävla bra! Snälla, alla måste hålla med.Jag kollar på de varje morgon och jag sitter bänkade framför teven. fuck de är så jävla roligt! hahah, men i alla fall. Idag ska vi åka skridskor , fett tråkigt. Jag pallar inte bli blöt och de vet jag redan att jag kommer :( ähh, skit samma. fucking lev livet de går inte i repris! ;D typ ettt ordspråk jag sa när ja var typ 3. Sen ska vi typ spela volleyboll i högdalshallen, men jag pallar inte :( fuck jag pallar inte med den här dagen.. :( Men man får ju i alla fall ha med sig matsäck, jag har : Bagguette med köttbullar och rödbetsallad (mums), cocacola ZERO (jag blir så arg, dom har ju typ gjort den för killar... men det är ju ingen som bryr sig :/ fett synd), vindruvor och någon slags mjuk pepparkaka som mamma har bakat.. :D Så mums, de ska nog bli jättegott! de ända jag ser fram emot på hela dagen , hahah! aja. men ska dra nu!

puss, knull hjärtgull!

dagens outfit

image15

kjol , malins mammas
linne, hm
sjal, malins mammas

sömnlös,sminklös

hejhej, idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. hmm, kanske vara med Madde, men vi har lite svårt att bestämma oss för vad vi ska göra. Kanske vara med malin, men jag vet inte. Eftersom jag hade planerat att ringa henne men sen så frågade madde och jag tänkte, whatafuck! Men vi kommer ändå inte på vad vi ska göra så..
Sen igår då, var jag hemma. Jag och mamma kollade på idol, och gissa vem som åkte ut!?!??!!?!?!?!?!?!?
DANIEL!!! fuck jävla cp idol , fuck jälva cp sverige! Vafaisken tänker dom som röstar med? Asså jag menar varför är den där fucking Andreas kvar eller vad han nu heter. Vem tycker om honom, jo de ska jag berätta.. SÅNNA SOM ÄLSKAR FUCKING DANSBAND! vem gillar dansband liksom? :/
aja, nu har jag nog fått ut min vrede, men jag ska aldrig mer kolla på IDOL! Fuck idol! eller i alla fall de som håller på. Sen var jag ju ass trött igår, kollade på någon film.. Som jag redan hade sett, kommer inte ens ihåg att jag stängde av teven, men antagligen gjorde jag de. Och nu sitter jag här utan smink, med mitt täcke virat runt mig och har ingen aning om vad jag ska göra.
My, hon har ju fått körtelfeber och är typ ass sjuk. :( aja, KRYA PÅ DIG MY!

Nu måste jag ta tag i mitt liv, BAJS OCH PRUTT! <3

kan man få nog?


dagens outfit

image13

skjortklänning, indiska
sjal, hm
skärp, gammalt tror från veromoda

/ F


JUSTINS KONSERT I NEW YORK!




Summerlove :D



Lovestoned :D

 

Sexyback :D



What goes around :D

JUSTIN TIMBERLAKE!

fan, jag tror jag är kär! Justin, Justin,Justin,Justin min älskade justin.. åhhh. Fan han är så jävla snygg, underbar, grym på att dansa, sexig, musikalisk, han är helt enkelt bara bäst i världen. Jag var ju på hans konsert, fy fan vad han va bra! Asså jag vet typ inte vad jag ska ta mig till. För nu var det så här att jag gick hem till vonka idag efter skolan, och vi kollade då på hela hans konsert eftersom att den gick igår på tv400, och vonka hade spelat in den. Jag såg den ju självklar igår också men man kan inte få nog av Justin. Så där satt vi bänkade framför tv med kladdkaka och grät. Han är så grymt bra så de går inte, jag förstår att ingen verkligen förstår hur det var (förutom doom som var på konserten) men jag skiter i! Fuck alltså! Och sen så har jag gjort något dumt, om de någon gång kommer fram till mig och säger, om du dricker häst sperma så från du träffa Justin så har jag lovat vonka att jag ska göra det :/ opps.. :P hahaa, inte för att det kommer hända :(

Aja, idag i skolan var bajs bajs bajs, alla var cp som vangligt och allmänt dumma i huvet.. särskilt vissa i våran klass är typ konstiga.. Asså allmänt dumma i huvudet och typ gör saker mot alla i klassen för att dom själva inte har några liv.. :/ fett synd. Men men, vi hade ingen gympa idag så vi fick gå fett mkt tidigar :D och jag blev ju ass glad såklart eftersom jag skulle hänka med vonka hem och kolla på JUSTIN! :D

Jag kommer säkert skriva mer sen, och snart lägga in någon bra video från konserten (som vonka) och så, så vi kanske hörs senare !
ha det bra ! :D

jag ska bli bagare när jag blir stor :D

okej, jag ska inte bli bagare ... men visst vore det kul! Idag har jag och vonka (okunnig.blogg.se) bakat, massor av kladdkaka... så nu håller jag på att spy.. hahah. Idag, har väl varit som alla andra dagar helt okej med skolan och ganska trög, men helt okej. Har fått ett blåmärke eftersom att tommy nöp mig fett hårt, jag ska inte klaga men hur cp från man vara? jag bet föresten Oskar idag, fan vad han skrek. :P Men i alla fall vi hade massage på livkunskapen och det var fett skönt, själv masserade jag vonka och hon var typ ass kittlig så hon bara skrattade och klagade (förlåt vonka), men jag tycker nog att jag är ganska bra på att masera, lite självgod måste man jue vara ;D

fuck, nu loggade det in en fett jobbig kille på msn, som vill se mig i webben... :/ aja :P
här kommer lite bilder från dagen :D

   

1. jag kökar en massa kladdkaka :D
2. Vonkas bit
3. den blev ju vacker :)
4. vonka äter kaka :D

// F

kärlek?!?!?!

fuck kärleken, va fan..

mycket men inget.

hejhej, hur är läget? :D
hos mig är läget upp och ner. Va fasiken ska man göra med sitt liv egentligen? nu är de ju snart dags att göra sitt första gymnasieval, hur fasiken ska jag kunna veta som 15 åring (låter som jag är typ 50) vad jag ska bli när jag blir stor... heh, jag har ingen aning.. eller visst sångerska skulle inte vara fel men hur stor chans är det att man lyckas? typ 0 % ... Jag hade nog tänkt att söka till fryshuset men jag vet inte riktigt, ska nog söka till södra latin, östra gymnasiet, farsta, thorhildsplan och typ en massa annat. Men jag har inte riktigt bestämt mig än. Men något lär det väl bli :) hoppas jag :P haha, min intagssång som man får välja själv sitter jag och lyssnar på nu :D Hero med Mariha Carey. den är så jävla fin, men jag får se, jag vill sjunga den men den är så jävla hög :/
till dagen, hmm.. finns inte så mkt att säga... förutom att skolan suger balle! bläää, jag är så trött, men det är fett skönt för vi har typ inga läxor :D JIPPIE! Så jag kan sitta och göra vad jag vill tex blogga :D


 
Jag hade tänkt att göra en liten presentation av mig själv :)

Namn: Felicia Maria Heller
Kallas: Flajsa, Flajsan, Flaj, Fiffi, Flisan (kanske typ när jag var 9 år), och typ heller.
Vill kallas: Felicia! va fasiken flajsa är jue typ ass fult (förlåt bella) :P
Bor: Sedan jag föddes STUREBY! Typ en ganska tråkig del av stockholm som är typ ett wanna be ghetto.. Har typ ingen affär, bara Taleb och Curry som är två "kioskar" som man köper godis av på rasterna.. Sen har stureby däremot en massa Pizzerior, typ 1000... Varför inte öppna en mataffär istället för en ny pizzeria... Gud vad trött man blir på pizza när man lever i denna del av stan.
Skola: Inte så intressant men Sturebyskolan, ganska bra skola men fett mkt plugg.
Ålder: 15 år 2 månader och 22 dagar
Intressen: hmm, intressen. typ shoppa (det gillar väl alla tjejer), mode, fotboll (eller var kanske man ska säga), teater, sång, teven, datan, bloggen, musik, och typ kompisarna.
Jag gillar: Massa saker, typ mat jag älskar mat. Göra av med en massa pengar på massa dyra kläder ( men oftast är jag superpank och har inte råd att köpa någonting). Jag älskar att laga mat, men det blir ofast ganska misslyckat och fult, helt okej kan det väl smaka men usch som det ser ut, jag älskar konserter... Har ifrösig bara varit på en (JUSTIN) men det var nog det bästa som jag har gjort i hela mitt liv. Sen älskar jag att läsa, men det måste vara en bra bok, annars slutar jag efter första sidan. Rita, var en sådan sak man skrev att man tyckte om när man var liten, men jag älskar att rita :D Det är superkul att spela the sims (jag vet my ;) ) Film, jag älskar film. Alltifrån skräck till romantiska komedier. Ändra utseende, jag gillar att ha olika stilar och att överaska. MED MERA!
Gillar inte: ärtsoppa, folk som petar i näsan, lärare som glömmer sudda ut allt på travlan, smutsiga tänder, mens, gnissel på tallrika/ tavlor/ glas/tänder/ massa annat, spindlar, silverfiskar, städa, diska, våran klass (eller inte alla men en del) MED MERA.
Bästa film: jag tror nog någon av SAW filmerna, tror nog ettan, men vet ej. Sen är ju Titanic helt fantastisk :D
Sämsta film: En film som heter PÅ ÖPPET VATTEN tror jag, de ser ut som att dom har filmat med en egen kamera och handlar om några som ligger i vattnet och blir uppkökade av hajar... Absolut inte bra...
 Bästa låt: hmm, det finns så många bra men jag tycker fergies nya låt är välldigt bra men det finns ju bättre såklart :D tex, hero, how to save a life, summerlove mm
Senaste köp: Jag gick på bio om det gills?
När jag gjorde ngt pinsamt sist: Ja, det var nog i fredas, men jag kommer inte ihåg :P

jaa, nej nu pallar jag inte skriva mer. Jag hoppas att ni har fått en liten uppfattaning om mig.

puss och knull!



1. Jag och mina vänner lekte fjortisar :D
2. IGEN! :D
3. Min kompis, malin då som fjorits. :)
4. älsklingarna pussas
5. vonka, älskar dig

andra avenyn :O

ASSÅ SHIT! ROXANNA ÄR MED BARN OCH DAVID AVSLÖJADE ATT DET VAR HAN SOM VAR PAPPAN, JAG VET INTE RIKTIGT VAD JAG SKA TA MIG TILL.... SHIT! OCH JUSTE FAN, TONY HAR BLIVIT SKJUTEN! :O:O:O JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖ!

PUSSSSSSSS OCH KNULL!


Pippi för fan!



Hahah, fett länge sen ... JÖÖÖÖ! ;D

FUCKING JÄVLA KUK!

hejhej, joo såhär var det.. Jag hade blogg förut: crazyskater.blogg.se men jag var tvungen att ta bort den.. lång historia. Det var väl ingen hitt eftersom jag typ aldrig skrev och allting blev bajs. Men va fan nu jävlar! Jag ska blogga varje dag, svär! eller kanske inte varje men mkt :) Idag har jag haft värsta slöa dagen, väldigt skönt eftersom att helgen har varit lite konstig.. Fredag: var med vonka, vi gick runt i sturby och hade fett kul, tills hon skulle till solna typ och jag satt och väntade på henne i 3 timmar, men det är väl okej nu :P Lördag: vonka sov hos mig, och vi drog till gymnasie mässan med mina föräldrar, det var väl helt okej men ganska segt eftersom jag var välldigt trött... Menmen, sen bar det hem, vonka till sig och jag till mig. Jag städade mitt rum och damsög och allt, gjorde mig lite iordning och sen gick jag och vonka på bio :D Vi såg SAW IV, den var faktiskt ass bra. Träffade en massa folk på bion och åt popqorn, men typ inte alls mkt eftersom att filmen inte riktigt fick en att vilja äta en massa gott.. man kan säga att den var grymt blodig. :/ hahaha..

Det var typ fett jobbigt för jag föreställde mig hela tiden att det skulle vara bod i min läsk så jag kunde inte dricka ngt heller :( Popqornen vi vi ge till Emma och Linda som vi alltid brukar göra :D hahah, dom är glupska dom.
Idag: Har jag och min mamma städat min garderob och typ fixat lite i mitt rum och så, snart har mamma lovat att vi ska göra värsta walkin closet, och typ fixa mitt rum lite granna :D 

Jag känner att jag inte har shoppat på typ ass länge :( Men det är bara för att jag ska köpa en adidas tröja (svart vit) ) Så just nu är jag typ pannk :( en jag måste shopppa.., får typ damp på min helt oanvändbara garderob! Jag hittar aldrig något att ha på mig :( 

jag sitter och lyssnar på the voice och det är en reklam som typ går hela tiden, och jag får snart damp på den med! hahaha, vilket liv man har då... Sen har jag skrivit en uppsats om auchwitz och den belv faktiskt helt okej, men jag ska fixa den en massa innan den går att lämna in. aja, skriver kanske senare om ANDRA AVENYN eftersom de är ikväll kl 8 :D 

pussy pussy ! 

RSS 2.0