mysdag eller mys dag?

Godkvällens!
sitter här och hostar mig till döds.
inte trevligt kära vänner, inte trevligt. Idag var i alla fall mys. Jag var hemma hos my och åt pepparkakor och lussebullar hela eftermiddagen och det var jättetrevligt. Så nu har detta hej jag äter mycket julfika fått mig att inse att det är dags att börja träna. Så jag ska försöka göra något som att jogga denna vecka. Imorgon är det skola och sen hem och plugga. har prov på fredag och det är ju bäst att vara ute i tid inte sant? god natt!

/ F

rimma <3

Just nu sitter jag hemma hos my. var inne lite på datan och denna bild väckte min uppmärksamhet.
detta är jag och min vän lina, vi är fina!

My städar sitt rum medans jag kollar på, det tycker jag är kul.
hejdå!

/ F

It was a partynight

God morgon!
Jag och vonka har precis satt i en oss en stor frukost. Hon sitter just nu och löjlar sig vid min synt. Igår var väldigt trevligt. Men lite sådär småstressigt. Jag mötte upp adam och hans vänner i t-centralen och sedan drog vi till festen, där till min stora lycka var viktor (typ den enda plus adam jag kände). Så ja det enda vi gjorde hela kvällen medans andra livade och hade sig var att kolla på disneyklipp på youtube, alltså jag viktor, agnes och adam. Haha. men det var trevligt. Sen ringde vonka och jag och adam gick och mötte upp vonka vid odenplan. Sen var det tillbaka till festen, trevligt var det i alla fall. Jag och vonka drog hem till mig vid 12 och sedan låg vi och snackade i typ 2 timmar. Idag ska vi se på sex and the city filmen och typ mysa. Vi hörs senare. puss!

ps. adam är söt!

/ F

pepparkakor!!!

Hejsan!
jag känner mig lite sådär halvpigg. Är lite småsjuk, men men. Det ska inte förstöra min kväll. Jag ska nog nämligenpå fest men veronica. Sen ska hon sova hos mig eller jag sova hos henne. Det hoppas jag blir mycket trevligt. En uppdatering från igår tror jag inte blir av, ni får klara er. Just nu är jag hemma hos my, vi spelar in videos som vanligt. puss!

/ F

flummigt

Hejsan mina vänner!
sitter just nu i skolan och chillerilldrillar. Eller vi ska egentligen skriva i våra nya fräna bloggar, men icke sa nicke. Felicia är alldeles för icke på detta slaga blogghumör utan mer på ett sådant där man får skriva vad man vill. Ja idag i alla fall har jag fortfararande inte planer. Men vi får se, det lär komma upp något. Jaja, nu kanske felicia ska göra lite nytta. puss!

/ F


english liksom!

I'm of to school! have a good day!

skön jag är, eller vadå?

Hej alla sköna!
how's it gonig liksom? höhö.
idag har jag varit med världens ocoolaste snubbe, jesse. Eftersom hans favortisysselsättning är att spela tetris på facebook. kul! hehe, nej men det blev en hel del borttandes i min säng och väldigt mycket bråk om en sten som till sist fick följa med jesse hem. Men trevligt var det (även fast han är töntig). Ja imorogn är det fredag min vänner och jag har inga planer. usch, säger jag bara. Så dags att skaffa några, vi hörs!

/ F

pulkåkning




Om ni vill se fler bilder kan ni gå in på Mys blogg.

/ F

bright eyes.


bright eyes - I must belong somewhere
jag blir så glad, i ca 5 min och 49 sekunder. fin musik är det <3

ny blogg

Godagsen!
Jag känner såhär. det är ganska jobbigt att ha blogg, faktiskt. men kul! och jag har ju två bloggar inte för att jag håller igång den andra men ändå. Det jag vill ha sagt med det här är att jag har skaffat ännu en blogg. Detta är dock inte frivilligt, vi är nämligen tvunga att göra en kost och hälso blogg i skolan som senare kommer sättas betyg på. Så om jag kanske inte uppdaterar lika mycket så vet ni varför, skolan går ju faktiskt föra bloggen. Jaja, idag har jag varit med andy. Vi har pratade i ca 3 timmar. trevligt. snart ska jag äta, sen ska jag ut med my och leka i snön! :D puss

/ F

päls



på fredag blir denna skönhet förhoppningsvis min!

you're still the one. I miss you.

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

shoppingtur med staiinus!



Jag var ju som sagt idag inne i stan med min vän stina, där hittades det världens finaste spetsklänning och världens finaste spetströja. Men ändå så fastenade jag för denna skönhet, en enkel jeans skjorta från hm herr. Så när jag har fått pengar blir den min!




1. fina stina och jag!
2. sexigt, väldigt sexigt!
3. det ser ut som att jag håller på att bajsa på mig, haha!



haha, vad säger ni?! ska felicia satsa på mittbena? höhö

/ F

dagens outfit

 
Detta bars idag. det var skolan och sedan shopping denna dag bjöd på.
eller snart ska jag träffa anton också!

bild 1.
jeans cheap monday
skor din sko
t-shirt hm herr
kofta mys

bild 2.
jeans cheap monday
skor din sko
jacka hm
väska second hand

/ F

julaftons outfit


Jag känner verkligen att jag måste hitta rätt julaftons outfit.
Och jag hittade verkligen drömmen, för jag känner att jag inte orkar med värsta klänningen.
så denna underbara kofta skulle vara perfekt om jag ändå vore rik.
skorna är ju bara en dröm det med, men julanftons outfiten skulle vara som klar om jag hade dom pengarna.
kanske bara med någon röd detalj för att matscha julen.
röda naglar?

/ F

24 november visade sig vara en bra dag!

Hell yeah!
jag känner mig så extremt cool, verkligen.
idag har jag varit med myran, trevlans. vi gjorde saker som: åt, spelade in knasiga videos och garvade. ja ungefär det vi brukar göra alltså. hö hö. skolan var faktiskt väldigt bra idag trots att jag blev mulad och snöbollskastad på. men jag kastade väl lika mycket tillbaka så. mohaha! Man blir sådär extra lycklig nu när det är snö utomhus, allt blir så mycket mysigare då liksom så juligt och allt.
ååhh jag älskar vintern!
Imorogn börjar jag klockan 10.30 och slutar klockan 12.00, asnajst! så efter skolan kanske jag ska bege mig till någon anna skola bara för att kolla läget. Sen ska jag jag träffa anton senare, kul! det var så himla länge sedan!
Ja det var väl allt för mig så länge, ha det så bra!

/ F

turkost och glatt!

hejhej min vänner!
vad tycker ni om min nya design, my är skaparen!
jag gillar den verkligen starkt. tack du kära vän! Snart ska vi iväg på teater, mys!
Skriver senare efter teatern. puss!

/ F

mode

Nu tänkte jag faktiskt köra lite modetalk hära. bara för att detta måste tas upp mera, det är ju typ det roligaste som finns hallå!? nej men här kommer dom sakerna som enligt mig är inne och ute.

Tröjor

Inne: Jag håller fortfarande fast vid att oversize tröjor är det snyggaste som finns. Det finns en hel del fina t-shirts på hms herravdeling men annat som är fint är också hm loggs randiga tröjor i stora stolekar.

Ute: Sätt aldrig på dig ett linne som är för tajt för det första, det finns inget kul med det alls. Sen så har hm verkligen misslyckts med deras divided t-shirts. Det enda som trycks på dom är döskallar och stjärnor. Nej tack kära hm, sånt går bort för min del!


Byxor

Inne: När det gäller byxor tycker jag att kostymbyxan är skitfint. Gärna grått men jag tycker också att svart och blått funkar. Något annat som också är snyggt är uppvikta jeans, gärna trasig och ljusa. Men såklart nu mot vinter kan det bli ganska kallt, annars är bara ett par svarta snyggt. Om du fryser när du har hål i jeansen är ett tips ett par snygga mönstrade strumpbyxor fint att ha under.

Ute: Jag vet att för vissa är utsvängda jeans det snyggast som finns men för mig går det helt bort. Jag ser inget mer än fult 70-tal och det funkar inte.


Klänning/kjol

Inne: Oh, allt som är svart och allt som har spetsdetaljer tackar jag inte nej till. Om det gäller lite mer finare klänningar så tycker jag ballong funkar fortfarande, annars är den lilla svart också fin. Stora och små detaljer är nästan alltid fint, gärna rosetter och spets.

Ute: "ginta tricot klänningen" funkar inte längre. Finns det någon som aldrig har haft den? Den går helt bort och har alltid gjort för mig, jag förstår inte vad som är så speciellt med den. Är det inte roligare att ha något som ingen annan har?


Material

Inne: Just nu tycker jag det finaste materialet lungt är päls. Såklart är det inte fint med för mycket men matcha lagom. Ska om någon vecka själv köpa mig en päls men tills dess får jag nöja mig med min pälsmössa. Ett annat material som jag tror kommer funkar under vintern är spets, just för att det är så juligt på något sätt. Sen har vi sammet som jag också tycker passar jättebra till julen och vinter. Sammet i färger som mörklila och mörblått är det snyggaste tycker jag. Sen något annat fint som jag tror kommer hålla i sig är jeans, dock så funkar inte jeansjackan för mig längre. Men dock en fin jeansväst skulle funka över en svart klänning.

Ute: Material som plast kommer nog inte att funka mer än till pulkan nu i vinter.

Färger:

Inne: Jag tror att det har blivit mer nedtonat nu det senaste året. Gärna färger som: Mörkblått, vinrött, grått, svart, brunt, mörlila, beigt. lite mera naturliga färger helt enkelt. Men det funkar också med små detaljer i färger som knallrött och serist.

Ute: jag har svårt att säga att någon färg är ute. för det beror på hur man matchar dom. så, sålänge du matchar rätt kommer det att funka!

julmarknad för hela bunten

hejsan!
jag vill ha jul, jul, jul, jul! längtar så jävla mycket. efter att ha varit hemma hos mig en stund så åkte jag och olle in till staden för att träffa mi (olles flickvän) och hennes vän för en fika. Dock så fikade bara dom, inte jag och olle då da. Sen beslöt vi oss för att ge oss av till gamla stans julmarknad och jag och olle blev galna. Så nu har vi bestämt oss för att ha ett ljubak någon gång i veckan. mysigt! Ja efter julmarknaden satte vi oss på gamla stans tunnelbanestation ett tag medans tunnelbana efter tunnelbana åkte förbi. Vi beslöt oss sen för  att åka hem. Nu är jag hemma och jag är kall. så nu ska jag sätta på mig mina RÖDA sockor mysa ner mig i någon filt med små tomtar på och kolla på någon mysig ljufilm och tända några ljus. vi hörs!



1. kappa från hm
2. skor, din sko
3. mössa, second hand
4. vantar, second hand
5. stumpbyxor, hm

/ F

now I know

God dag!
igår hade jag en väldigt trevlig men kort kväll. Jag kollade nämligen på tv med mina föräldrar och mös. Och till min förvånging gick jag och la mig innan 11. knas eller hur? Snart ska i alla fall olle komma hit, senare ska vi åka in till stan för att möta upp någon vän till honom. trevlans. Ikväll ska jag kanske träffa myran, vi ska se på andra avenyn och mysa. men nu måste jag dansa lite, är på sånt grymt danshumör/hejjagvillhajulhumör. så nu ska jag dansa till julmusik. puss!

/ F

höhö. eller vadå?

Godkväll, igen.
jag tänkte sådär spontant på att jag skulle skriva lite granna.
men jag vet inte riktigt vad, ser ni!!! INGEN INSPERATION!

men en sak som jag alltid kan göra är att lägga in bilder på mig själv.
det skadar ju liksom inte. föresten så känner jag att jag vill raka av mig håret.
det är så pass slitet så att man nästan skulle kunna bryta av det. inte najst..
Men nu ska jag faktiskt sova, jag vet klockan är bara 21.52 men i alla fall.

/ F

bilder liksom.

jag tänkte. hej jag lägger liksom upp lite bilder!
eftersom jag liksom inte gör det så ofta. höhö. knasigt.



1. felicia in class liksom.
2. felicia shoppas liksom.
3. stina en ängel liksom.
4. kristoffer jag saknar dig liksom...

/ F


 


TJOHO!

God kväll alla trevliga underbara och snygga läsare!
jag känner för att vara lite extra trevlig idag, inte nog med att jag bara är på bra humör (även fast jag har ont i huvudet) utan också för att det har snöat i princip hela dagen. Igår sov jag ju hos magda, det var urmysigt. Vera och hanna var med också för den delen, och några av magdas vänner. Det sågs på the notebook, mystes och pratades. trevlans liksom. Sen idag har jag sett patrik 1,5! WIIHOO säger jag bara. nej men den var bra. Och jag blir ju så glad, för jag och mina familj såg ju filmen i heron city och dom har gjort det så himla mysigt där så man håller på att dö. Så nu är jag i värsta julstämningen, hihi! men nu ska jag sätta på mig något rött och lyssna på julmusik. puss!



första snön, liksom, som ligger kvar.

/ F

tv <3


jag är så grymt cool när jag kollar på tv. svart vit blir jag också, grymt coolt.
just nu är det scrubs som gäller. Jag har kommit på att jag kollar grymt mycket på tv nuförtiden.
nästan lite för mycket, just nu är det som gäller: sex and the city!
men andra serier funkar också. tack och hej leverpastej!

/ F


wihoo!

hejhej!
sitter just nu och kollar på extreme homemakeover. Och ja, eftersom jag är en person som har ganska lätt för att gråta så sitter jag här just nu och gråter. Idag har det i alla fall varit skolan, inte kul. Och det för det inte roligare utav att det gick åt helvete på provet vi hade idag. Inte bra felicia. Men som tur är så ligger jag redan över g i alla ämnen så jag behöver nog inte oroa mig. Ikväll ska jag sova hos magda, mys! Hennes vän tova kanske ska komma dit också, men vi får se. Vi ska har någon slags sleepover. Imrogon ska jag kanske vara med bella om hon inte skulle på bio. En anna sak bara jag känner att nu har jag kommit till en punkt i livet då jag ska lägga allt bakom mig och bara gå vidare, orkar inte med att tänka längre för det mår jag bara dåligt av. Så jag ska nu börja om på mitt liv och bara leva utan att egentligen bry mig om det förflutna. ha det bra, för det ska jag ha! puss!!!



magda!


/ F


usch.

Godmorgon!
Igår mös det. som fan. Jag och pontus lagade mat och sen satte vi oss framför sex and the city i typ 4 timmar. det var väldigt trevligt. Det var nämligen första gången som pontus såg sex and the city, man måste ju börja någon gång liksom. Och han gillade det verkligen. Idag.. hmm.. händer inte så mycket, har prov i skolan men inget annat. Så jag får väl se vart vinden för mig. men nu sk jag bege mig till skolan. puss!

ps. idag kommer jag se ut som en fjorts :/

/ F

skolan

Hejhej!
sitter i skolan och chillar med världens coolaste stina. Vi gör icke mycket. ska få min låt snart, spännande! höhö. jaja, idag ska jag träffa pontus, mysigt! men nu ska jag chilla vidare. puss!

/ F

HJÄLP!

Jag känner att mina inlägg bara blir sämre och sämre, det finns liksom ingen glöd kvar hallå! dessutom glömde jag ATT MIN BLOGG FYLLDE ETT ÅR IGÅR! hallå, vad har jag för koll egentligen. Så grattis du kära blogg, då. höhö. Nej men skärpning på den fronten va, eller vafasiken på alla fronter. Men jag behöver insperation! Så vad skulle vara kul att jag skrev om? något särskilt? BEHÖVER ER (OM NI FINNS) HJÄLP!!! så, hjälp mig!

/ er felicia, i nöd är hon liksom!


sex and the city

Hejhej!
jag säger bara SEX AND THE CITY. Den bästa serien som någonsin har gjort må jag säga. Och ja nu har jag väl en sån period då jag bara kollar på sex and the city, HELA EFTERMIDDAGARNA! Idag har jag i alla fall frivilligt varit i skolan. Men duktig som jag är så satt jag i skolan och pluggade hela dagen, ganska bra faktiskt. hö hö. Och ja nu efter skolan har jag inte gjort mycket och ska inte göra mycket. skönt. Jaja, skriver senare. Är ganska trött. puss!



/ F

kärlek..

varför har du förhäxat mig, förstår du inte att jag kommer bli galen?


deprission

god eftermiddag.
idag har det varit en sådan där dag då man bara vill dö. för det första: Jag var tvungen att hålla en vädligt inte alls rolig konversation med en viss mr k. Och ja det vi fick ut av det var att vi bara skulle vara vänner. För det andra: mitt hår. det är så slitet och konstigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. För det tredje: Mitt hår igen. För det fjärde: Det har i princip regnat hela dagen, som också drabbar mitt redan drabbade hår. För det femte: Jag hade ett par stövlar som läckte in (kallt), en liten skinjacka som inte håller värmen (kallt) och sist men inte minst hål i jeansen. För det sjätte: allmänt trött och deprimerad. Ja så har min dag varit, skoj va? Skulle ha varit med sara idag men mina frusna fötter sa emot. Så ingen sara belv det. Imorgon har vi en sådan där du behöver inte vara i skolan dag om du har gjort klart allting. Men eftersom jag är en stygg liten flicka måste jag gå till skolan imorogn. usch. jaja. ikväll är det desperata hemmafruar, kul!

/ F

kortfattat

hejhej!
idag har varit en bra dag. känner jag. åkte till nacka, träffade olle. Var på teater med olle, sen åkte hem och åt hemma hos olle, sen spelade musik med olle. Ja det var väl min dag kortfattat. eftersom jag håller på att somna så får inlägget bli så. alltså kortfattat.

/ F

blogg nr 2

en kul grej bara.
för er som har missat så har jag en till blogg. eller det är en gemensam blogg.
vi har typ inga läsare och skriver aldrig, men läs i alla fall.
www.corporatefuture.blogg.se

/ F

VAD ÄR DET MED MIG?!

hejhej!
ibland blir jag riktigt arg på mig själv. Och arg är jag nu, på mig själv. Jag vet ju att jag bara kommer må dåligt av det hära men ändå så vill jag. Det får mig att må bra en stund, men så fort det är över så mår jag piss igen. Ibland orkar jag bara inte med min eviga tro om att allt ska bli bra, FATTA FELICIA DET KOMMER INTE ATT BLI BRA! För mig är det ganska svårt att förstå, och jag vill inte först. öhhh, dööö! usch. men igår var i alla fall trevligt. Jag, sara, my och ellen hade supermysigt med en massa filmer och god mat. Imorogn har jag teater och skola. höhö. jaja. nu ska jag tröstäta och kolla på andra avenyn. ha det så länge!

/ F

myskväll nr 2

Hejhej!
igår sov jag hos sara. det var väldigt mysigt men vi var väldigt trötta. så vi ska ta igen det inatt istället. Sara, ellen och my ska nämligen sova över hära. Vi ska typ äta middag och sen kanske se på någon film och köra lite av det vanliga tjejsnacket också. ganska cozy faktiskt om jag får säga det själv. Idag var jag i alla fall med linnea, astrevligt. Imogoron ska jag inte göra mycket. jag har nämligen bara två planer kvar att utföra. Så dom ska jag försöka ta tag i. Först träffa filip, sen vara med andy. men vi får se, måste snacka med herrarna först. nu ska jag fixa iordning typ åka och handla något mums. hejdå!

/ F

liksom, typ hej!

god kväller eller god eftermiddag. eller whatever.
hur mår ni kära läsare om ni finns? felicia mår faktiskt ganska världelöst just nu. hon har väldig besultångest över om hon ska satsa på den osäkra, eller om hon bara ska skita it. eller om hon ska satsa på den ännu mera osäkra, och räkna med att bli sårad på stört eftersom att det är det som händer när man mixtrar med riktig kärlek. svårt, huh?
jaja. idag har jag i alla fall varit bra. bra på de flesta grejerna förutom att rita. håller nämligen på att måla av bob dylan till vårat "hej du ska rita av din förebildpojekt". Men bob dylan är nu mera mörkhyad. och eftersom att han inte är det så passar det kanske inte riktigt in på denna bild. annars har jag varit ganska kramgo, pussgo, snäll, bra på att sjunga och dansa, inte klagat allt för mycket och sovit rätt så bra. Jomen det har varit en hej felicia är bra dag. fast ändå hej felicia har en dålig dag om ni förstår vad jag menar. hö hö. Ikväll ska jag har ett liv med sara. vi ska kolla på idol (VI HAR ETT LIV HÖHÖ) och mysa. imorogn vet jag inte vad jag ska göra. det finns nämligen fyra planer för helgen som måste spridas ut bra. Plan 1: Jag ska fika med linnea. Plan 2. Jag ska träffa filip. Plan 3: Jag ska träffa andy. Plan 4: Jag ska ha någon slag sleep over. Sen när jag ska göra grejerna, har jag ingen aning om. bra planerat felicia, bra! Sen ska jag försöka reda ut en del saker också, känns som att det behövs. jaja, skriver imrogn. pöözzz!

/ F

go och glad!

god morgon!
nu mår jag mycket bättre ska jag säga. efter att ha fått prata ut med både kristoffer och andy känns allting mycket bättre. jag känner mig också ganska snygg idag. det känns helt enkelt härligt. Idag kanske jag ska träffa sara, men få se. vi ska höras under dagen. men nu måste jag ni vi göra sånt som behövs förberedas inför skoldagen. ha det så bra så hörs vi senare! puss!

/ F

dystert

hej.
jag vet att jag har tappat suget. och då menar jag totalt. alltså på att blogga. jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Mitt liv just nu gör mitt bloggande väldigt svårt. Jag har nämligen genom mina år som tonåring fått det ganska svårt att lita på killar. så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. I alla fall. imorogn är det fredag, och jag har nog inga planer tror jag. kanske bara sjukna in i något  svart hål någonstans och gömma mig. jaja, nu ska jag sova.
hejdå!

/ F

fuck you

Hejhej!
killar är ena riktiga idioter måste jag bara säga. är så jävla arg just nu. GAAAHH!
sitter i alla fall hemma hos my, ska färga hennes hår snart. sen ska jag hem och käka.
hejdå! är för arg för att bogga.

/ F

jag är verkligen ledsen

förlåt kristoffer </3


coolt liksom.

godkväll!
kollade precis på desperata hemmafruar, och jag måste nog erkänna att det har blivit mycket sämre nu. usch. Jaja, imoron bitti får jag sällskap, nämligen kristoffer ska komma hit på morognen. En riktig gentleman må jag säga, eftersom att han bor i södertälje så tar det ca 2 timmar för honom att åka hem till mig på morgonen. Men ändå så gör han det, underbar du! Jaja, sen är det skola. Efter skolan ska jag och linnea fika. urmysigt verkligen. Det finns nog en hel del att snacka om eftersom vi inte sets på länge. jaja, nu ska jag sova. typ, eftersom lilla kristoffer har hållt mig vaken dom senaste nätterna. puss hej!



tösa flicka linnea själv!

/ F

kul

en kul grej jag snodde från mys blogg. man ska slupa i sin telefonlista! 

Namn: Cleo
Är han/hon kul: jorå! hon garvar enormt
Har du kramat personen i fråga: ja, det har jag.
Minne av personen: gud, jag känner henne inte så väl så jag skulle nog säga motown konserten.

Namn: Filip
Var träffades ni första gången: ojojoj. vi började ju i samma skola i 6års. så någonstans där.
Är personen viktig för dig: han var extremt viktig.
Sista bokstaven i personens namn: p


Namn: Leo
Flicka eller Pojke: Han är en pojke, det kanske hörs på namnet.
Älskar du honom/henne: Nej det skulle jag nog inte säga
Har du pratat med personen i telefon: YEAAAH!

Namn: Oskar
Hur länge har ni känt varandra: Sen vi började skolan. 6års alltså. eller tidigare, vi bodde grannar.
Har du kysst honom/henne: kanske någon puss i lågstadiet. vet ej.
kan du berätta hemligheter för personen: ja det kan jag!

Namn: Ella
Är ni släkt: Nej inte vad jag vet.
Känner du honom/henne bra: Nja, helt okej sådär. vi är väl mer bekanta.

Namn: Erica
Har du sänt personen ett sms: jajamensan!
Är det en tjej: Ja, erica är en tjej.
Går personen i samma skola: Nej, men gick i min skola. vi är bästa vänner.

Namn: Jesper H
Är hon/han vacker: det är min lillebror vi snackar om hära!
Känner du honom/henne bra: nja, bara sedan han föddes.
Är han/hon upptagen: han säger ingenting sånt till mig :'(

Namn: Olle lindberg
Hur gammal: 16
Bor: I stureby!
Hatar du personen: Nej, absolut inte!

Namn: Emil Svensson
Har du besökt personen: Jupp!
Är han/hon trevlig: väldigt trevlig. och rolig.
Vad börjar hans/hennes namn med: E

Namn: Jacob
Har du kramat honom/henne: jajamensan!
Har du sett personen när han/hon var full: nej det har jag faktiskt inte
Är personen äldre än du: Ja! ett år



Namn: Kristoffer
Är personen vacker: väldigt!
Minne med personen: Det finns inte så många minnen än. men hoppas att det kommer.
Har du hans/hennes msn: of course!

/ F


hihi

Hejhej!
idag har det varit en väldigt bra dag. med både pussar och kramar. mysigt. Skulle ha varit med andy nu efter skolan men det blev uppskjutet tills på torsdag istället. men jag har för mig att jag inte kan, fan juste! skulle ju på stinas konsert. aja, det får bli en annan gång, det där med andy alltså. Ja i skolan, tro det eller ej så fick vi lägga pärlplattor i tre timmar. höhö. ja min skola är flum men det är just därför den är så bra. Så nu har jag ont överallt för att jag har suttit och spännt mig. Vi ska nämligen här på fryshuset slå ett världsrekord i den största pärlplattan. Jaja, skolfotona kom idag också! jippie eller nej. allstå mitt lilla kort blev jättedåligt, ska skicka tillbaka det. Men klassfotot blev helt okej. inte bra men helt okej. Ikväll är det desperata hemmafruar. jippie! men nu måste jag sväva iväg på rosa moln och bara njuta. hejdå!

ps. kristoffer är sötast!

/ F

söt

du är söt. hihi!


ARG!

GASH! hur pallar du?
just nu skulle jag kunna döda en person. verkligen. ÅH!!!!
DRA ÅT HELVETE!!!!!!!!

sång



hejhej! jag och filip på balen!

/ F

Lånat



Tröja - hm herr (vonkas)
jeans - topshop (stinas)

/ F

hej jag är glad liksom!

shobre!
whats up? Jag mår faktiskt extremt bra för att vara jag. hö hö. lite små ont i huvudet men annars är allting toppen. Varför jag mår så bra är nog för att mitt liv nu är ganska bra faktiskt. Vänner: Har en massa underbara vänner som bryr sig och gör allt för mig. Skolan: vi har typ inget plugg fastän man lär sig. Och dessutom är min skola helt underbar! Kärlek: Ja mitt kärleksliv går väl ganska bra ändå. hihi. fast ändå så går det sämst. Jag har en förmåga att locka till mig killar och sen inte vara intresserad. Men det är kul! hihi. Övrigt: JAG ÄLSKAR MUSIK! JAG ÄLSKAR ATT VARA BTUNHÅRIG!
Ja, hmm. idag ska jag inte göra mycket. eller jo, jag ska eller jag har städat sen kanske jag skulle träffa erica också. Men vi får se. hon hör liksom inte av sig. Imorogn blir det skola, jippe! Men nu ska jag i alla fall typ göra mig iordning. pussss!

/ F

kul, kul, kul.

Brukar du komma i tid: ja, jag är faktiskt ganska bra på det. eller jag vet inte. kanske.
Vad hade du i din mun senast: Jag åt sushi precis!
När mår du bra: När alla är bra, när jag får mycket kärlek. och sånt!
När blev du fotad senast: Imorse, var väl sådär lagom snygg. osminkad, trött och allmänt borta.
Hur känner du dig nu: väldigt trött och obetydelsefull.
Kan du laga mat: Jag har fått höra att jag lagar gott men det ser ut som skit.
Vad pluggar du: jag går ju estetisk. så ja sånt.
Vad tycker du om fötter: har inget emot dom.
Är du smart: inte så, brukar kallas ganska blond.
Är du aktiv i skolan: Nja, oftast. ibland inte alls.
Vad saknar du: någon att hålla om, kärlek.
När och varför grät du senast: Igår grät jag. folk snackade en massa skit, jag orkade inte och ja då började jag grina.
Var det pinsamt att svara på det: Absolut inte!
Hade du en bra kväll igår: Nja, den var både urbäst och ursämst!
Din favoritdryck på morgonen: juice
Är du nöjd med ditt liv: Ibland, ibland inte. det beror lite på liksom.
Vad vill du jobba som: sångerska tack, annars kanske journalist eller något inom mode.
Har du tråkigt just nu: ja, annars skulle jag aldrig göra den här grejen.
Vad gör livet värt att leva: musik och lycklig kärlek.
Vad i livet ångrar du: En hel del. för mycket..
Är du musikalisk: nja, inte så värst. kan väl lite men inte om man jämför med andra.
Vad lyssnar du på för musik: gud, nästan allt. typ inde/pop, indie/rock, rock, svenskt, reggie. typ allt. all sorts musik har väll sin charm.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: jupp. inte för att jag vill utan bara för att det blir så. skulle väl egentligen säga att jag om man tänker på kläder klär mig ganska mycket anpassat till det jag lyssnar på.
Är du bortskämd: ja
Är du trött: JA!!!
Vad gör du imorgon: Jag ska nog antagligen träffa två kompisar men jag får se. jag ska sova ut i alla fall!

Din första
Operation:
har inte varit tvungen
Första piercingen: jag har i öronen. typ i 3an tror jag.
Första bästa vän: Erica! sen dagis!
Första priset: typ på grönan? 
Första sporten du började på: DANS!
Första husdjuret: Marsvin, fläckis!
Första semestern: typ canarieöarna.
Första konserten: Justin timberlake förr förra året tror jag. om man inte räknar med typ idol och fame factory.
Första kärleken: höhö, dagis? men på riktigt. filip.

Favoriter:
Filmer:
The notebook, saw filmerna. en hel del.
Tvprogram: Grey's anatomy
Kroppsdel: vet inte, det finns så många.
Sport: eh, är sång en sport? nej men jag vet inte. fotboll kanske.
Plagg: Klännigen, höga jeans. skor!!!
Skola: höhö. min favoritskola. fryshuset eller södra latin.
Bok: Linas kvällsbok och syskonkärlek.

Just nu:
Äter du:
inget
Dricker du: Ingenting.
Ska du: sova, nej men inget typ.
Lyssnar du på: jagadamba, you might - first aid kit
Väntar du på: sömn!
Tittar du på:
mig själv!
Har på du på dig: jeans, adidas och linne.

Vad du föredrar(motsatta könet):
Läppar eller ögon:
kan ju inte välja, hallåå! båda!
Kramar eller kyssar: Kyssar och kramar!
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: båda!
Busig eller lydig: båda! hallåå!

Har du någonsin:
Kysst en främling: 
Ja!
Brutit ett ben: Nej!
Rymt hemifrån: höhö när jag var liten.
Röntgats: Jupp!
Krossat någons hjärta: ja det har jag nog...
Nobbat någon (som haft känslor för dig): Jupp!
Gråtit när någon dött: faktiskt inte..känner ingen som har dött.

Tror du på:
Gud:
Jag tror på mig själv.
Mirakel: JAAA!!!
Aliens: ja det tror jag nog på.
Magi: Nej!
Himlen: Himlen finns ju. men om man tänker på dit man kommer efter döden så nej.
Sex på första träffen: nej!
Kyssas på första träffen: Ja, varför inte?
Änglar: nej.

/ F


J A G M Å R D Å L I G T

Hejhej!
igår var katastorf. eller asså jag menar det var väl kul... tills det spårade ur. Saker som egentligen inte skulle hända hände, glas gick sönder, folk grät. Men över lag kan man väl säga att vi hade det ganska trevligt. Nu mår jag inte så bra däremot. Skulle träffat filip idag men nej det fick bli en avbokning där. jag ser nämligen tubbel, och ja hur kul är det att stå och snacka med en person som inte kollar på dig. Nej så ja nu ska jag göra mig iordning, mest för att jag inte har mycket annat för mig. sen ska jag typ trycka i mig mat. Ikväll blir det ingenting, bara mys framför tvn och kanske lite popcorn. Men nu ska dra. pusss!!!

/ F

dåligt

hejhej!
dålig uppdatering tycker jag. men jag har faktiskt ett liv (förlåt bloggen). nej men helt serri. Idag har det varit en väldigt trevlig dag tycker jag nog. Snart ska jag hem till veronica med camilla för att vi ska göra oss iordning, vi ska näligen hem till lina på fest. kul! imorogn vet jag inte riktigt än vad jag ska göra, fanns planer på att jag och filip skulle hitta på något men jag vet inte. men nu måste jag dra. purre!

/ F

hår

Mitt hår blev jättefint. nu ska stina sova här!

/ F

burnhårig idag!

godmorogn!
igår blev det sent. allt är filips fel, och mitt. Vi skulle aldrig ha sjungit på balen för då hade det aldrig funnit någon video att skicka. men ja nu fanns de det, så ja felicia var tvungen att sitta uppe hela natten för att vänta på att filmen skulle ladda klart. hö hö. Idag i alla fall blir felicia BRUNTETT, JIPPIE!! längtar ganska grymt mycket tillbaka till mitt gamla jag. så efter skolan bär det in till staden eller ngt liknade för att inhandla färg. sen hem till vonka där vonkas mamma ska färga skallen på mig. Kommer väl antaligen inte ha något hår kvar efter detta men det är värt det. jaja, snart ska jag till skolan. måste dra. pök!

 

/ F

haligh, haligh, a lie..



låten är till en person. du vet vet du är, om du tänker efter.

dagboksinlägg 2

Höhö, detta är ett nytt dagboksinlägg från typ hej när jag var jätteliten!

Hej!
Min gamla dagbok! Idag har Bella varit hemma hoss mig. Det var jättekul eftersom vi inte har träffats på länge! Men Bellis å ja bråka lite om the smims men det var inte någon fara för det var inte ett så sort bråk. Vi bårkar aldrig så mycket, alltså det är inte så stora bråk! Jag kanske skulle beretta lite hämlisar men jag vet inte om jag har några på lager men jag kan kolla äfter.
"fniss" När där fans inga. Ja måste sluta. Hej då!

/ F


bus.. hö hö

hejhej!
idag har det varit en bra och kort dag. trevligt trevligt. Vi har inga läxor eller någonting i skolan nu så efter skolan bar det till café 60 där vi satt och flamsade. träffade en jävla massa människor idag också, helt sjukt. Sen såg jag två kändisar, närmligen en av mina idoler.. trumviver.. VERONICA MAGGIO och sen kom sanna bråding in på café 60... nyrakad var hon också, britney stail. hö hö. Det skrattades en del och sjöngs en del. Sen bar det hem. Nu ska jag snart äta sen ikväll är den grey's anatomy. JIPPIE! DET ÄR SÅ NEDRANS BRA!



/ F


 


dagens



hejhej! dagens outfit här liksom.
jeans - gamla hm
tshirt - filippa k
linne under - hm
jacka - sara har sytt!!!! :D
halsduk - vet ej..

/ F

WIIIIHOOOOO!!

JAG HAR ÄNTLIGEN LÄST UT BOKEN!
nu är det desperate hemmafruar! puss

/ F

badbok, eller vadå?

Hejhej!
dålig uppdatering känner jag. men det är så när man har mycket i skolan. Ska nämligen ha läst ut en bok till imorogn, och sedan också ha gjort en liten grej till. usch.. Men men, imorogn ska jag i alla fall ha ett liv. Ska till 60 med fanny, min bardomsvän. skitskojj! Idag ska jag bara plugga, och sedare kolla på desperata hemmafruar! men nu ska jag lägga mig i badet med min bok, så himla lättare att läsa då! puss!

/ F

sen något roligt



vi är så sköna!

först något vackert



first aid kit, in my heart!

snabbt

hejhej!
sitter just nu i skolan. har gympa, men duktig som jag är glömde jag gympakläder. men nu ska vi skriva om basketens histora. hejdå!

/ F

hö hö, ha ha, he he, hi hi.

Godmorgon!
igår var en trevlig dag, så var också fallet i förrgår. I förrgår hade ju min pappa fest och erica sov över. det var mysigt. Dagen efter så träffade jag olle på café 60. Där satt vi och snackade i tre timma, den kille och jag har väldigt mycket gemensamt ska jag säga. hö hö. Ja sen bar det hem till pappas födelsedagsmiddag och där det åts gott. Efterrätt och allt! Sen fick jag nys av olle om något fränt program som typ är som msn, fast man ringer varanda gratis.. typ via dator. Jag och olle snackade i telefon från typ 9 - 1.00 och ja, höhö nu är jag jättetrött. Idag är det första dagen i skolan efter lovet, inte kul.. eller helt okej då. Men nu måste jag göra mig iordning. vi hörs senare. efter skolan blir det plugg! puss!

/ F

dagboksinlägg 1

Hejhej!
jag och erica hittade mina gamla dagböcker. och som vi skrattade. så jag tänkte du publicera min dagbok i bloggen. hö hö, alla stavfel och sådana grejer kommer självklart också vara med:

30 september

Tja!
gamla dagbok! kul och träffas ingen! Det är du som jag berettar alla mina hämlisar för. Här kommer en: Jag har fått höra när malin läste i sin dagbok: en till: En gång stoppade jag under tröjan, två bitar lera så att det skulle se ut som bröst super duper hämligt. Jag har vell inte så mycket mer och beretta men i alla fall! Hej då! Jo föresten Malin var hemma hos mig idag! vi hadde det jätte kul! Men iallafall! Hejdå!


Detta var mitt  första, hade tänkt att lägga in ett nytt varje dag.

/ F

ARGGGHHH!

jag menar det när jag säger det.
min plastfarmor är en överklassbitch/bimbo!

/  F

hej jag har ingenting att göra

Fullständigt namn? Felicia Maria Heller
Exakt ålder? 16 år och 65 dagar, typ.
Vart bor du? I ett litet sunkland som kallas sverige, varmt på somrarna kallt på vintrarna. fast oftast är det bara kallt. hatar sverige. Sen bor man i huvudstaden, i en förort vid namn stureby.
Bor tillsammans med? Min far min mor och min bror. fyndigt, det rimmade.
Husdjur? har haft ett marsvin och en vandrande pinne. silverfiskar, jag vet inte om det räknas?
Färg på ditt hus? lite sådär vitt/gult/kissfärgat. typ.
När är du född? 28 Augusti, 1992
Klass: Es1a
Något jobb? snart, kanske?
När gick du upp i morse? 10.17, väckte stina mig
När ska du sova ikväll? tidigt, sov inget typ inatt.
Duschat idag? jajamensan! eller har badat till och med!
Kramat någon idag? nej jag har faktiskt inte gjort det. tror jag.
Dagens klädsel? oranga stumpyxor, overzice klänning och ett stort halsband.
Dagens smink? fondation, puder, rouge, ögonskugga och typ mascara.
Dagens sötnos? hmm. det får nog bli stina!
Dagens roligaste? jag själv!
Har du många vänner? ja, ganska många tror jag nog.
Hur många har du kysst? har tappat räkningen
Vem kramade du senast? hmm, kan ha varit esther
Hur många har du haft sex med? hemlis
Har du pojk-/flickvän? nej!
Vem pratade du med i telefon senast? My!
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Alex: haha, oki, jag får se vad dan har att erbjuda ;)
Vem blev du arg på senast? Måste nog ha varit My.
Vem gjorde dig glad senast? My och eshter

SENASTE:
Personen du tänkte på?
hemlis
Personen du kysste? det är något mellan mig och honom.
Gången du spydde? typ när jag var liten
Gången du grät? typ i veckan, kärlek ni vet..
Pizzan du åt? idag!
Gången du var i göteborg? i somras!
Gången du var i Stockholm? jag bor i stockholm
Gången du var full? jag är alltid full!
Gången du var hög? jag är alltid hög!
Personen som såg dig gråta? det måste nog ha varit min mamma tror jag.

ANTAL:
Personer du älskar?
4 personer, plus familjen.
Personer du hatar? en person.
Pojkvänner du haft? höhö. har bara älskat en, några oseriösa grejer också.
Personer du hånglat med inom en 24 timmars period? jag är ingen player.
Festivaler du varit på/ska detta året? popaganda, ska på emmaboda och peac and love tror jag. kanske någon till.
Gånger du haft minnesluckor? många
Gånger du varit hög? jag är hög just nu
Personer du saknar just nu?  5 st
Gånger ditt hjärta brustit? 3 gånger. inte kul

VEM:
Vill du kyssa nu?
självklart!
Ska du träffa imorgon? Olle! och kanske christian
Sjöng du senast för? mig själv!
Hade du senast en msn-konversation med? gud det vet jag inte :/
Spelade du tvspel med senast? Esther och My!
Vill du ta med på en romantisk resa nu? hemlis
Vill du kasta en sten i huvudet på? ohh, en person!
Förtjänar att dö?
ingen, typ hitler?
Är söt? hemlis
Vill du sova jämte inatt? ohh, en person!

VAD:
Gör dig glad?
Kärlek.
Gör dig ledsen? kärlek
Vill du helst göra nu? typ göra te, kolla på sex and the city filmen och typ gråta lite.
Önskar du att du slapp göra? stå i kö, vara sjuk och gå till skolan
Vill du ha nu? riskakor, massage och dig!
Önskar du dig i födelsedagspresent? systemkamera
Längtar du till? Sommaren!
Tycker du om dina betyg? helt okej
Ångrar du i ditt liv? några dumma saker. usch!
Är det bästa som hänt dig? mina vänner!
Hur mycket är klockan? 16.31

/ F

gårdagen

Hejhej!
nu har jag äntligen piggnat till litegranna. Igår var extremt roligt. Jag och my mötte upp esther i bandhagens centrum (the place to be) för att hyra film och köpa massa smarriga saker (typ popqron). Sen bar det hem till esther där det skrattades, spelades spel som : singstar, buzz, guitar hero och dansmatta, kollade på filmerna: spirit away och what happens in vegas (som förövrigt var hur gullig som helst) och det snackades väl en hel del om killar också. vid 5 var det för oss dags att sova. Jag väcktes idag på morgonen av att conor oberst började sjunga road to roy i mitt öra. Fin väckning. Då bar det hem och nu har jag gjort mig iordning inför min pappas födelsedagskalas. Kan bara inte komma på vad jag ska ha på mig.. Har för lite kläder som är min stil. Imorgon blir det fika med olle, najst! skriver kanske senare. pök! (bilder från kvällen igår kommer nog senare också!)

/ F

asbajskul!

jag ska säga att igår var bra, nu är jag trött.

/ F

RSS 2.0