markus feat first aid kit och parken

Flickor och pojkar!
Snart ska jag bege mig hem till stina för att göra någonting kul.
Men en sak... PÅ SÖNDAG SKA JAG JU MARKUS KRUNEGÅRD! 
Det ska bli så jävla kul, hihihi! LÄNGTAR BAJS!!! vi hörs senare kanske <3

/ F

hemmakväll

Hejhej!
Idag har det varit en bra dag. Den började med bild, och sedan var det matteprov som det gick ganska bra på. Därefter var det sång i 3 timmar som såklart var skitroligt. Sen efter skolan så åkte jag hem till myran och vi lekte och jag åt. Ja och sen gick jag hem och nu gör jag typ ingenting. Kollade på john tycker must die ett tag men måste vänta i en timme innan jag kan se den igen eftersom det är något fel på hemsidan jag kollar på den på. Ja så en hemmakväll blir det idag, känns ganska skönt eftersom jag inte har haft en sådan på länge. Imorogon i alla fall ska jag vara med stina. På dagen vet vi inte vad vi ska göra men senare på kvällen blir det kanske fest och sedan sova hos stina. Men nu ska jag nog titta på twilight. Ha det bra, kanske skriver senare! puss!



/ F

bella varande och twilight tittande

Hejsan svejsan!
Sitter nu här i mitt rum och typ filosoferar lite smått.
Bella gick precis härifrån och ja det vi gjorde var att äta och kolla på twilight.
Brottades i sängen gjordes det också, en liten sådan där klassisk bella och felicia grej som vi alltid gör. Och sen skrattades det ju såklart också en hel del. Imorgon har jag nog inga planer tror jag. vi får väl se lite vad både kvällen/dagen har att bjuda på. vi kanske hörs senare! pussss!

/ F

HAHAHAHAHAH!

bella försöker vara lite cool: jävla rumpknullare!

den var fin

Heer har ni et smakprov på dageeens konst!


gjord av mig såklart! puss!

/ F

coolt


tjejen var på samma kollo som mig och heter alice! HUR COOLT SOM HELST.
bara slumpade lite på youtube och sen bara var hon där. kul :P

/ F

en bra dag helt enkelt

God eftermiddag kära läsare!
Sitter just nu här med mina favoritmacka och ett glas juice.
Ska om en stund träffa min kära bästa vän my. Ja dagen har varit underbar. Verkligen jättetrevlig. Jag kände till och med att matten var kul idag, jag förstod liksom. Jag tror faktiskt inte att det hade med våran nya mattelärare att göra för hon sög ganska rejält. Men allt bara föll på plats. Ja och sen är alla så himla söta så man bara dör, alla eller nästan alla är jättevänliga och kramgoa. Jag, stina och anton spenderade en lektion med att rita gubbar på tavlan, det var kul. Bilder kommer nog upp senare. Sen i och för sig hade jag fucking mensverk och ont i ryggen på sista lektionen vilket dock inte var så kul. Men annars var allt toppen. Men som sagt bilder kommer senare, för nu måste jag läsa om jag kunde drömma. see yah!

/ F

those dancing days - action man



those dancing days, det är bra musik ska jag säga.
god morgon föresten!

/ F

lite lek och lite twilight

Hejhej!
idag har det varits med pontus. trevlig kis det där.
ja vi kollade i alla fall på twilight och typ garvade. skoldagen var typ som vanliget, finns inte mycket att säga om den. imorogn har jag absolut inga planer, vi får se vad som dyker upp helt enkelt. 




1. stina och mickis, på lektion.
2. Mickis och fanny, utanför lektion.
3. dagen efter, schletna? höhö
4. jag och stina = fina!

/ F

JAG ÄLSKAR BJÖRN!



/ F

shopping


Denna godbit hittade jag idag. måste ha! 500 kr på monki


och denna ska jag köpa. min nya vårjacka typ. eller jag vet inte.. 700 kr på monki.

vilken tycker ni?

/ F

hide away

godkväll kära läsare!
idag har det varit en hesike fucking jävligt jobbig dag.
bråkade med mamma imorse, tack det förstörde min dag. 
sen bar det till skolan där folk var väldigt snälla, kramades och tröstade. jag älskar mina vänner <3 Ja och efter skolan bar det in till staden med världens finaste och bästa stina där det hittades två jackor som måste bli mina. bilder kommer nedan. Ja och sen bar det hem för att stina skulle åka på flöjt. Jag åkte hem och ja nu sitter jag här och chattar med najst folk samt lyssnar på musik. jag älskar mina vänner, och jag älskar musik. livet är svårt ibland.. men med vänner som mina, blir det helt plötsligt så lätt igen.


om man är såhär söt så blir man ju bara glad att se på tösen.

/ F

fuck.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
vänners problem, vänner vänners problem,
föredetta vänners problem.

men vad hände med mina problem?

ändrade planer

Flickor och pojkar..
igår var kvällen glanen. Ja jag skulle ju vara med stina som sagt och vi skulle ha en myskväll hemma hos mig. Men planerna blev lite sisådär ändrade. Vi beslöt oss för att ha fest. Blev den lyckad? hmm. ja kanske. om man ränkar bort att polisen kom, stina blev ledsen och att det kom en massa oinbjudna gäster. Det var ganska mycket att ta hand om dagen efter helt enkelt. Eftersom det var ca 70 pers som kom var det liksom inte bara lite stökigt. Det var det som gjordes hela denna dag helt enkelt. Men det var faktiskt ganska kul. hehe. men nu ska jag kila, skriver nog senare!

/ F

myskväll med ericiolainen!

Tjossan hejsan!
igår spenderades ju som sagt kvällen med den bedorande erica.
det som gjordes var att äta stinas kyckling med pommes frites, det togs också en nattfika på café 60 och senare togs den bilder mer ericas fräna kamera och sen vas det inne på datan och sen skrattades det i princip hela kvällen. Ja det var väl det som gjordes, idag sjöng vi abba singstar och badade jacuzzi. MYS! Senare mot kvällen kommer ju stina hit, och vem vet vad vi ska hitta på? vi får se helt enkelt. Men nu ska jag fortsätta mitt nudelätande. pussss på er!



hej och hå
/ F

silvrig bil


hejhej! just nu är denna snygging hos världens också snyggaste erica.
Vi har precis badat i ericas läckra utomhusbubbelpool och vi ska alldeles snart duscha.
Idag ser planerna ut såhär: först göra typ ingenting (någon som vill leka?)
sen typ vara med stina och sn ska stina sova hos mig.
det kommer bli bra. men vi hörs senare. lite sådär en update från gårdagen kommer då.

/ F

café 60 time

Sitter just nu hemma hos erica.
Vi ska snart bege oss till café 60 där vi ska hinka kaffelatte.
mys, right? Imorogn ska jag typ inte göra mycket eftersom att snowboard grejen med stina blev inställd. Istället ska sötnöten komma hem till mig och leka med mig och sen sova över. Det blir grejt. Men nu ska jag kila hörrni.
ha det bra! pööözz

/ F

en snabbis

God morgon alla coolingar!
idag är en bra dag känner jag. ska snart börja ge mig av till skolan. ska bara fixa håret och äta upp min underbart goda frukost. Det dagen bjuder på är matteprov, esv och sen 3 timmars sjungande  ganska najst. Efter det ska jag hem och städa och packa, sen bär det hem till världens bästa erica. Där jag ska spendera natten, mys. Imorogn ska jag nog antagligen åka snowboard med stina, men vi får se. Vi hörs senare, det börjar bli lite brottom. PUSS!

/ F

rolercoaster

hejhej!
Förlåt att min blogg suger balle just nu. Men jag känner att jag verkligen inte får någon insperation och jag känner mig alldeles för nere för att blogga. Orkar inte med livet just nu helt enkelt, och vad är det att blogga om? Men jag tänkte, hallå?! det kan ju liksom inte vara tomt, eller? höhö, jaja. Det har inte hänt så mycket speciellt dom senaste dagarna. Jag har umgåts med skönt folk, kollat på mycket film, läst mycket (om jag kunde drömma eller twilight), tränat, varit på museum och ja lite annat. Idag var det en väldigt jobbig dag, folk var på dåligt humör och alla var typ trötta. Inte så chill.. Satt väl mest och sov hela dagen i princip. Ja, och nu ska jag nog sätta mig och läsa boken (<3). Ikväll blir det träna av och sedan ett långt bad. Jag känner att jag behöver unna mig lite. Men hörni! Vi hörs senare :)



Detta är min vän stina, vissa dagar har hon mössan lite för långt ner..

/ F

bajs

Jag känner att jag har blogg torka..
ingen lust att skriva alls. vi får se hur det blir imorgon.
puss!

snyft

just nu är jag så trött så jag skulle kunna gråta.
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

en diss hära!

Hejhej!
jag tänkte eftersom att jag inte har så mycket annat för mig just nu att få fram lite tankar och åsikter eftersom det känns ganska snålt med sånt i denna fantastiska blogg.
Min första tanke är om ANNIKA NORLIN (säkert!, hello saferide). Som många kanske känner igen som min idol. höhöh. Nej men faktiskt. Det jag hade tänkt att ta upp här är hennes nya skiva som hello saferide. Jag laddade ner den för ca en vecka sedan och jag försöker verkligen ge den en chans, men det enda den bjuder på är lugna och tråkiga låtar. Inte alls som de gulliga och en del fartfyllda låtarna som vi fick höra på hennes förra skiva. Så jag ska säga att jag är riktigt besviken. Det är till och med så att jag nästan inte tänker gå på hennes spelning nu i mars, jag saknar liksom det gamla hello saferide. tråkigt tycker jag... tråkigt..
Ja, höhö det var väl den tanken som jag tänkte på (?).  Ursäkte detta inlägg, men jag är trött.
väldigt trött. klockan är ju trots allt snart 4. 
Det lär nog komma något mer ilägg senare. puss så länge!

/ F

sömnlösa nätter

Klockan är just nu 3.18.
jag får inte sova, ska nämligen på sömntest imorogn.
USCH! klockan 8.00 då får jag sova. keep it up felicia!

/ F

läget liksom

Hejsan alla coola typer!
eftersom att det är bara coola typer som läser min blogg(?).
Nej men faktiskt. Idag har det varit en uppochnerdag, helt bajs och helt bra. Ja, det som har gjort idag är att jag har varit i skolan och skrattat ihjäl mig åt både stina, pontus och adrian. Sen har jag varit med myran också. Men en kortis, hon grät. Över matte. Ja imorogn ska jag i alla fall till doktorn så jag ska vara ledig imorogn.
SKÖÖÖÖNT säger jag bara. Jamen så är typ läget just nu. 
Nu ska jag tränar sötnosar. puss!

/ F

fucking liv bajs

Hejhej!
jag orkar faktiskt inte längre.
när allt var så underbart ska allt bara bajsa. BLÄÄÄÄÄ!
Jag trodde att jag kunde lita på en person, men jag hade fel. Jag trodde att du var en riktig kompis men även där hade jag fel. Jag trodde att du inte tog allt så jävla seriöst men jag trodde fel. Och jag trodde att kärleken skulle komma tillbaka, men jag trodde fel. Jag tror fel, så är det bara.

/ F

finfint

Hejsan alla ettagluttare och dylikt.
Igår var det en väldigt mysig kväll må jag säga. Jag satt nämligen hela kvällen och kollade på film och pratade med pontus på skype. Såg twilight och the notebook som nog för övrigt är mina favoritfilmer. Sen tränade jag igår också, bra va?! hihihihi. Jaja, idag ska jag nog antagligen vara med sara men hon svara inte på mitt sms så vi får väl se. Sen ska jag nog ha deeptalk med vonka som saagt. Vi får se lite hur dagen bli helt enkelt. Men nu ska jag gå och käka frulle. vi hörs senare sötnosar!


memories never die

/ F

liksom lite sådär god natt.

Hejsan alla fredlösa(?)
nej men seriöst, jag är trött.
Snart ska vi (de tre musketörerna) gå till sängs. Denna kväll har varit jättetrevlig. Vi har kollat på filmen supersugen, ätit onyttigt och chillerilldrillat. Trevligt helt enkelt. Ja imorogn ska jag träffa veronica. Vi ska ha något deeptalk av något slag. Sen får jag se vad som händer. Liksom. På söndag ska jag träffa sara. Men vi hörs imorogn sötnosar. Felicia is goning to gå och lägga sig. Sov så gööött! puss!

/ F

fin kväll

Kära vänner min kväll kommer spenderas såhär.
Umgås med mina två bästa vänner.
Sjunga singstar och dylik.
äta god mat.

hoppas att ni får en trevlig kväll. det kommer jag ha!

/ F

TJOHO!

Hejsan!
ska jag berätta något chockerande?
ja, klart jag ska! Felicia maria heller har precis tränat. ja ni hörde rätt. Jag satte mig på tränings cykeln i en halvtimme och cyklade hela 1 mil samt tränade en massa styrketräning. Helt fucking amazing säger jag bara! Ja jag måste ju faktiskt ta tag i mitt liv nu, liksom bli hälsosammare och mer ordentlig när det gäller att ta ansvar över mitt liv. Jag har förut varit en sådan person som bara skiter i allt som har med att må bra och så att göra och mer sagt att jag SKA börja träna och jag ska ta tag i plugget men nu jävlar säger jag bara. Jag har till och med.. och lyssna noga nu för det är helt tokigt... ANMÄLT MIG TILL EN FRIVILLIG KURS I SPANSKA SOM JAG SKA GÅ PÅ EFTER SKOLTID! och jag som hatar spanska. haha, men det blir bra. Måste skaffa mig extra meritpoäng. Och inte nog med det, så funderar jag faktiskt på att läsa matte c i 3an... Ojoj, felicia goes tränings och skolnörd. höhö. jamen det blir nog bra... hoppas jag! puss på er!

/ F

skype typ hej..

Hejsan hejsan!
idag har det vairt en inte så bra dag.. typ ganska tråkig, typ ganska trött och ganska seg dag. Ja och nu sitter jag här som vanligt och pratar med pontus på skype. Eller pratar och pratar, han sitter mer och har en konversation för sig själv och sitt tvspel medans hans brorsa försöker vara lite social. Kul är det att lyssna i alla fall. Ikväll ska jag i alla fall träna, najs! måste sluta äta och börja träna liksom. BEATCH 09 SÄGER JAG BARA! vi hörs senare.

/ F

always look on the bight side of life


jag vet, jag och stina är sköna.

pina och bajs

Hejhej!
konstigt att det kan bli en sådan vändling som det blev igår. Helt plötsligt försvann all lycka och istället blev jag bara arg och ledsen. Orkar inte med sånt när jag har en sådan här bra period. Jaja, det blir säkert bättre idag när jag får annat att tänka på. Idag är det skola och sen ska jag kanske vara med sara. men nu ska jag till skolan. ha en bra dag!

/ F

jag älskar dig!

erica är bra att prata med när man har bekymmer.
hon nickar och håller med. en bra lyssnare helt enkelt.
hon är också något man kallar en riktigt vän.

/ F

underbart knasigt lycklig!

Hejsan svejsan!
Idag har det varit en rolig dag. Som dom flesta nu för tiden (?). Det garvas en hel del och ja allt är ganska sådär jättelyckligt som man bara tror kan hända på film. Men svar ja, jag är typ helt super underbart glad och mår hur bra som helst just nu. Ja, idag var det skola som vanligt dåda. Där bjöds det på en musiklektion och en dubbeltimme i matte (matten kunde man ju ha fått skippa, men eftersom att stina la sig i mitt knä och lekte bebis hela lektionen och jag höll på att kissa på mig av garv så funkade den lektionen också). Efter skolan var det egentligen bestämt att jag och stina skulle vara med varandra men så blev inte fallet. Imorgon är det en kort dag och sen ska jag vara med världens bästa sara. vi hörs kanske senare! pusse!!

/ F

twilight <3<3

jag har precis sett färdigt twilight för fjärde gången på 3 dagar.
nej jag är inte besatt, jag är inte besatt... höhö
god natt!

/ F

flumm

God kväll!
Idag har jag och stina varit mobbade, inte kul.
Sen har jag också dansat, hela eftermiddagen. Det var kul.
Imorogn är det skolan, det är också kul. Snart ska jag börja läsa om jag kunde drömma. då kommer jag också ha kul hoppas ni också har det kul. flumm.
hejdå!

markus krunegård liksom.

Hejhej!
just nu dansar jag och sjunger till markus krunegård. svårt tycker kanske ni? Det tycker inte jag. 
Igår var jag på bio med vera och såg twilight igen. TJOHO! Efter skolan ska jag nog se den igen, får liksom aldrig nog. Ja, om cirkus tre minuter bär det av till skolan där basgruppsmöte är först på schemat. usch... Jaja, efter skolan blir det twilight och sen kanske teater om det är någon idag. Jamen nu måste jag dansa vidare, puss hej! vi hörs senare ;)

/ F

det sprutar.. GLÄDJE!

God morgon!
Igår var en trevlig kväll. mycket trevlig. Jag kollade nämligen som ni kanske redan har förstått på twilight två gånger. och ja, jag är kär i filmen, kär i alla karaktärer och ja helt galet glad att jag äntligen har sett den. Det lär nog sluta med att jag ser den en gång till idag, sen måste jag köpa boken också, bara för att. Idag ser min dag ut såhär: ett tomt hål. alltså kära vänner, jag har inga planer. Ganska skönt faktiskt. Ska nog bara ligga i min säng, osminkad och allmänt mysig och kolla på film och äta en massa mat. Låter ganska najs va? Imorogn är det ju skola, längtar. För det är kul i skolan. Jag har aldrig känt så förut, och jag blev till och med glad över när våra lärare sa att ett matteprojekt väntar. För just nu är allt underbart, twlight, emmaboda, markus krunegård, conor oberst, mina vänner, skolan och ja livet i helhet. Jag skulle kunna ställa mig och skrika, för just nu är det bara en massa glädje som vill ha någonstans att komma ut.. men jag vill ju inte skrämma grannarna.. :D vi hörs senare! puss darlings!



/ F

hihi

Ja, nu har jag sett twilight för andra gången på denna kväll.
nu ska jag drömma om edward. puss och god natt!

/ F

twilight

Hejhej!
jag såg precis klart på filmen twilight.
och ja nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, HIHIHIHIHIHI!
bästa filmen jag har sett på länge, så underbar och spännande!



/ F

sitter ensam på en öde perrong

hej älsklingar!
idag har det varit en dag med många skratt. Det slutade med kramp i magen och ont i huvudet. alltså helt normalt när man är med stina och viktor. Kul var det i alla fall, och lungt värt det onda. Efter skolan var jag med my och annika. Och snart ska jag träffa magut! Ska bli asnajs, blir nog bara en lugn hemmakväll med typ film. Ska sova där också. Imorogn fanns det planer på att vara med vera (?) och sen kanske på fest om jag har lust. Men vi hörs imorogn, förhoppningsvis är jag lite mer sugnare på att blogga då. Då ska jag bjuda på ett riktigt kul inlägg. puss!

/ F

gammal sång

Lördagkväll, sitter ensam på en öde perrong
nynnar på samma sång
minus sju
röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad
stackars mig, stackars mig för ingen bryr sig om lilla jag
orkar inte längre vänta på
att imorogn blir en bättre dag

EMMABODA 09

NU ÄR JAG VERKLIGEN URGLAD!
Jag fick precis veta att jag får gå på emmaboda festivalen och att jag kan boka biljetter typ när som helst. Jag fick också reda på att jag kommer få hela mitt studiebidrag i måndaspeng. ALLT ÄR HUR UNDERBART SOM HELST! hihihihi. jaja, idag har varit najs även fast det var skola idag. Vi hade bara två lektioner vilka båda inkluderade musik. Så det var kul. Jaja, nu ska jag tracka veras telefon, MÅSTE BERÄTTA ATT DET BLIR EMMABODA I SOMMAR. tjingeling!

/ F

ont

jag har ont, ont i huvudet.
dags att sova kanske?

skype in my heart

Hejhej!
jag pratade precis klart med erica och pontus på skype. 
ja och pontus har jag väl snackat med sedan typ 19.00. höhöh
Vi hade ett väldig intressant konversation med en kille från något annat land.
det var kul.
god natt!

/ F

coolast!


Hejhej!
Just nu sitter jag hemma hos my och kollar på one three hill. Det är verkligen jättebra. My sitter just nu ute i köket och snackar med en ztv kille om att my kanske ska få vara med i ett program där hon kanske får träffa ANNIKA NORLIN!!!! COLT VA?!?!?!? Jag är grymt avensjuk ska jag säga, men jag och hanna ska sätta oss utanför mys port så vi också får träffa henne. HIHI! Jaja, Imorse snackade jag med pontus igen. Riktigt kul det där med skype, Ikväll blir det att gå och lägga sig i tid, skola imorgon ni vet. USCHAMEJ... Nej men det ska bli kul att träffa alla i alla fall. NU ska jag fortsätta kolla på tv. puss!

/ F

totally spice in my heart

God morgon!
Jag sitter just nu och kollar på totally spice. 
Igår fick jag nytta på skype igen, satt nämligen och pratade med en viss pontus och några av hans vänner i ca 3 timmar igår. Det var mycket trevligt. Jamen idag i alla fall ska jag till mys skolan för att möta upp henne. Annars vet jag inte. Kanske hittar på något annat senare. Men nu ska jag i alla fall börja göra mig iordning. puss hej!

/ F

JAG ÄR KRAMSUGER!


Kära futurewoman.blogg läsare! (om ni finns)
Eran kära bloggerska har väldigt tråkigt och behöver en kram.
inte ens sån där fjösig kram utan en riktig bamsekram. så, någon frivillig?
pusssssss!

/ F

brokeback problem

God morgon eller god dag!
Igår spenderade jag min kväll i väntan på att brokeback mountain skulle laddas klart på min data.
Klockan 12 var filmen klar, tror ni att den funkar eller?!?!? Och det hade tagit ca 2 dagar att ladda ner den. Jag fick damp på min data men bestämde mig för att ladda ner en till. Den filmen tog typ 30 min att ladda ner och funkade helt perfekt. Kanske små irriterande faktiskt. Jaja, kollade på the notebook igår för typ hundraelfte gången och grät i princip genom hela filmen. Idag ska jag i alla fall inte göra så mycket, såg precis i alla fall brokeback mountain som nu förövrigt är min favorit film. ASBAJSBRA verkligen! Känner inte direkt för att göra mig iordning, ska nog bara ligga i min säng hela dagen och kolla på film. eller vi får se, det lär väl dyka upp någonting snart. jaja, men vi hörs senare. puss!


DOM ÄR SÅ SNYGGA!

/ F

HELVETE!

Gud vad ska jag göra?! jag saknar dig så..

tänk om henry vore jag?

hejhej!
idag vars det och fikade med esther och sen gick jag på stan och åt med erica.
Allt var urtrevligt och jätteroligt. en massa skratt helt enkelt.
Såhär såg jag ut idag:
jacka - Weekday
jeans - cheep monday
skor - keds
mössa - pappas gamla
väska - second hand

/ F

fika

Hejhej!
nu drar jag in till café 60 med esther. 
Ha en bra dag!

/ F

jag älskar musik!

 
Conor oberst är en amerikans sångare och låtskrivare. Han är sångaren i världens enligt mig bästa band bright eyes. Han är helt klart den bästa artisten jag vet. jag säger bara conor in my heart.


Säkert!/hello saferid, annika norlin. Tjejen med texterna säger jag bara. Annika har två olika artistnamn, säkert där hon spelar svensk inde och hello saferide där hon sjunger på engelska. Hon är den bästa jag har sett live, så bra!


Regina spektor. Det finns inte så mycket mer att säga än: MUSIKALISKT GENI!


Sen har vi vår egen bob dylan. Ja, det var tråkigt att vi inte fick gå och se honom eftersom att han lär ju inte uppträda länge till. Hans röst är både ful och vacker på samma gång, hans textern är flummiga och konstiga men endå så är han en av de få artister som berör mig.

Jag brukar inte säga att jag har några favoriter men dessa fyra ligger nära mitt hjärta.
Bra musik, bra musik.

veronica


Veronica maggio säger jag bara. 
Har ni tänkt på hur cool röst hon har?
Gammal sång, det är en bra låt!

/ F

shoppingtur med mamsen!

Hejhej!
Idag har jag köpte en jättefin vinterjacka. Eller jag tror nog faktiskt att dom flesta tycker den är ganska ful, men inte jag! Jag har idag i alla fall varit inne i stan med mami. Där gicks det runt och letades jacka i typ 4 timmar. Så har jag värk i fötterna. Menn tillsist hittade jag ju en jacka och det slutade lyckligt. Ikväll ska jag inte göra någonting, INTE NÅGONTING! Första kvällen sedan typ lovet började då jag ska sova ensam och hemma. Bara mysa ner mig under mina två duntecken kolla på en film och somna tidigt. Imorogon ska jag in till stan med etsher tror jag nog bestämt. MYS! Nu ska jag forsätta laga mat. pusss!!

/ F

bjön <3

God morgon!
Igår blev det sent och nu är jag trött. jättetröött.
Idag ska jag i alla fall träffa sara, mys! Sen ska hon sova här, troligen.
Just nu ligger jag och kollar på parlamentet.
BJÖRN GUSTAFSSON ÄR SÅ SÖÖÖT!

/ F

sexiga motherfuckers

Så, vad säger ni om nya design?
jag tycker den blev jättefin, takk my!
Jaja, nu sitter jag i alla fall hemma hos my och vi har precis käkat oss feta på toast.
Men snart ska vi nuussa kudden, men hade tänkt att avsluta denna dag med en bil.

hoppas att ni kan somna nu, höhö. nej men vi är vackra.

byebye! / F

café 60, my och my

Tjabba tjena!
Igår sov myran här. Det mystes och garvades i princip hela natten. Det var kul. Idag så åkte vi in till café 60 för att ta en fika vilket vi inte var så bra på eftersom vi var där i typ 40 min. Snart ska jag käka och sen bär det hem till myran igen och då ska vi leka modeller och ta satsarbilder. Det ska bli skoj, jag ska sen sova där. Imorogn blir det häng med sara och sen mys med sara och sen sova med sara. Nu ska jag kila, vi hörs senare! PÖÖSS!!



/ F

säkert, hello saferide <3


Musik. ja vart ska man börja. det är helt enkelt wonderbart!
annika norlin är musik, du är grym!

/ F

nyår

Kära vänner, felicia är väldigt trött.
inte alls roligt, just nu sitter hon och trycker i sig lussebullar och pepparkakor iklädd de varmaste kläderna hon har och somnar till lite då och då. Nyåret var väldigt bra och väldigt lyckat. Om man bortser från en sak, som kanske inte borde tas upp sådär offentligt. Ja vi, alltså jag, stina och pontus kollade på fyrverkerierna och sen börjades det festa. Men trevligt var det, de jag kommer ihåg i alla fall. höhö. Nej men nu ska jag i alla fall typ ta ett långt bad och sen typ sova. men vi hörs senare. gott nytt år föresten!  puss!

/ F

RSS 2.0