myskväll!

nu bär det av hem till esther med my. MYSKVÄLL BLIR DET!
tjohej!

/ F

jag vet, men jag har ingenting att göra.

1. Vilken BH har du på dig just nu? en orange spets
2. Vilka trosor har du på dig just nu? ett par gula hotpants
3. Är du nöjd med dina bröst? nej, dom hade gärna fått vara större.
4. Är du nöjd med din rumpa? jajamensan!
5. Uppsatt eller utsläppt hår? jani. hmm. jag vet inte det beror på lite vilket humör jag är på. lillamy knuten är ju så fin!
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? drömkillen. vad i finns det mer att säga?
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? oh, ansiktet och kläderna!
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? typ det gulligaste som finns! har alltid velat ha en bögkompis.
9. Vart vill du helst bli kysst? i nacken och på munnen!
10. Och om inte där? halsen, nyckelbenen
11. Har du några snygga killkompisar? alla mina killkompisar är snygga!
12. Har du kysst ngn av samma kön? nej, det har jag ej!
13. Vad är ett plus på motsatta könet? oh, kläderna of course! sen är det ju fint med frääscha killar!
14. Vad är ett minus? blek, finnar, typ.
15. Är du en hejjare på att kyssas? ja, det hoppas jag!
16. När strulade/kysstes/pussades du senast? måste ha varit typ, igår. höhö, ofrivilligt!
17. Med vem (om du inte gjort det säg vem du skulle vilja göra det med)? en kille i klassen.
18. Tror du på spöken? nja måste jag nog säga. ibland och ibland inte.
19. Tror du på Gud? nej, men jag önskade jag gjorde.
20. Raka eller vaxa? RAKA!!!
21. Blondiner eller brunetter? på killar, typ brunetter.
22. Brad Pitt eller Adam Brody? Adam Brody of course, en sådan där typisk drömkille!
23. Spelar du dum? nej, jag föddes dum
24. Snyggaste kroppsdelen på en kille? ansiktet, händerna!
25. Näst snyggaste? magen, bak i nacken.
26. Tar du bilder på dig själv? varje dag!
27. Hur ofta ser du dig i spegeln? så fort jag går förbi en
28. Har du varit otrogen? nej, skulle aldrig vara det heller!
29. Har du push-up? ja
30. Har du någon gång önskat att du vore Victoria Beckham? nej, aldrig. men man skulle ju inte banga!

jag älskar dig

nu jävlar gäller det! det är dig jag ska ha, bli min!


synda

hejhej!
man kan säga att jag inte har någe liv, men det låter så synd så vi säger bara att jag har extremt mycket fritid. Jag har nämligen inte gjort någonting idag. förutom att äta och bada, och lyssnat på musik. Så nu har jag, eshter och my bestämt oss för att fyllla i den fria tiden med lite ofri tid. Men vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska göra. hö hö. Det kommer sluta med att vi är synda. På en fredag.. inte bra hörrni! I alla fall, imorogn ska min pappa ha någon slags hej jag fyller år fest. inte så kul, eftersom att jag måste medverka. hö hö. Men men, nu ska jag typ äta mer eller något, det enda som typ är kul. hejdå!

/ F

dagens



Kofta - ellos
stor vit t-shirt - indiska
tights - hm
strumor - gamla hm

/ F

en dag, idag och igår.

Godmordgon, eller kanske snarare god dag!
Igår var det kallt, ruskigt kallt. jag bestämde mig nämligen för att gå ut med emma och vonka. men när jag kom ut så märkte jag att mina tunna strumpbyxor och min extremt tunna silkesjacka inte skulle hålla dom 3 graderna, blåsten och ösregnet som till min förskräckelse var utomhus. Men ja modig, hehe, som jag är gick jag ut i alla fall. Men ja, det gick ju som det gick. Var hemma igen efter en timme. Idag ska jag i alla fall träffa my. KUL! Vi ska ha ett liv eftersom att my inte har haft ett liv under lovet. Så ikväll blir det väl säkert något roligt.. förhoppningsvis... Snart ska jag i alla fall börja göra mig iordnig. Men nu måste jag dra. Ska fixa mig iordning! pööööök!

/ F

raymond och maria



dom är för bra för att bli glömda.

/ F

drabba

att vara drabbad av den obesvarade kärleken, det var ganska klart att jag var. Men att jag kunde drabba...

/ F

muffins

Hejhej, godmorgon eller goddag!
Hur mår ni idag? Jag måste faktiskt erkänna att jag mår ganska bra. Helt okej liksom. Igår sov jag över hemma hos sara. Mys, vi bakade massa chokladmuffis med glasyr och kollade på greys and anthomy. Sen ja som vanligt med mig så börjar man alltid snacka kärlek. Sara och jag har väl i princip samma problem så vi förstår varandra. Skillnaden mellan oss är att hon vågar ta tag i det, medans jag är en mes och tror att allting ska lösa sig själv. Så nu har hon fått mig att lova lite saker.. hö hö. Jaja, idag i alla fall ska jag nog träffa fanny. Måste ha vairt tre år senast. Men jag vet inte om det blir av, vi är ju inte så bra på detta. Annars kanske jag drar till café 60 och typ chillar med resten av min klass. Men vi får se. Imorogon vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, inga planer liksom. Eller kanske skulle sova hos vonka idag, men vet ej. Aja ska gå och tjata på att sara ska sluta bada nu. Puuuuuussss!!!

/ F

dagens



Tröja - magdas
Linne - gina tricot
Strumpbyxor - hm
mina älsklingar - din sko

/ F

café 60 in my <3

Hejhej!
det blev inget debaser. Kön var så lång så vi orkade inte ställa oss. Vi träffade johanna från kollot som också var med oss. Vi alltså: Jag, my, denice, corre, jonna och johanna begav oss till café 60 där vi satt ett bra dag. Efter ett tag kom till vår förvång esther och hennes vänner in genom dörren. trevligt trevligt. Sen efter det bar det hem. Nu ligger jag och kollar på prision break. Imorogn ska jag, jonna och my ha myskväll. Vi hörs imorogn! pöök!

/ F

debaser

Hejhej!
Idag har varit en trevligt dag.  Jag har nämligen varit i stan med my, denice och jocke. Där kollades det på kläder och åts. Nu ikväll ska jag, my och denice till debaser på någon gratis hiphopkonsert. Inte för att vi lyssnar på musik utan eftersom att marcus krunegård är liksom "the host". URCOOLT! Han kommer inte sjunga eller ngt, men han är ju bara så nedrans härlig. Så det är bara ögongodiset vi är där för. Imorgon kanske jag ska fika med sandra, och senare blir det något mys med my och jonna. Vi hörs!



/ F

längtar



OM NÅGRA DAGAR BLI JAG BRUNHÅRIG IGEN! :D

/ F

saknar



saknar det gröna gräset, saknar värmen, saknar nakna fötter, saknar kyssar, saknar skolan, saknar daggen, saknar maskrosor, saknar balen, saknar klassen, saknar sommaren, saknar lyckan, saknar skolgården, saknar eva och adam, saknar disney, saknar landet, saknar att bada, saknar att dansa, saknar solen, saknar musiksalen, saknar benny, saknar människor, saknar musiken, saknar tiden, saknar dig.

tävling

Hej!
jag är med och tävlar i kissies blogg!
www.kissies.se

/ F

pannkakor



idag vars det med erik, det åts pannkakor... med sirap!

/ F

sårad

jag saknar dig. jag saknar dig så det gör ont. vill bara skrika, vill bara gråta. men det kommer ingenting. ingenting för du gjorde mig tom, du gjorde mig sårad, du gjorde mig halv. jag orkar inte längre, vad ska jag göra? jag mår verkligen dåligt, riktigt jävla dåligt. Försöker stå upp, vara stark. Men egentligen vill jag bara sjunka ner i ett djupt mörker och försvinna. jag försöker verkligen, och det har jag gjort nu ett tag. Men det funkar inte, allt blir bara värre, värre av att försöka. Ju mer jag ler , ju bättre och gladare jag känner mig. Ju sämre mår jag, för du finns inte där för att bekräfta. bekräfta min lycka. tårarna är slut, det ända som kommer ut är hat. Hat till någon man älskar. jag hatar dig.

/ F

kängor



svar ja! dom är mina!

kärlek, kärlek, kärlek.

Hejhej!
kom precis hem från en promenad med erik. Det var väldigt trevligt, blåsigt och kallt. I denna trevliga promenad snackades det om: kärlek, problem och sånt tjaffs som oftast kommer upp i vardagligt prat. Erik berättade om hans nya flickvän som är jättesöt och verkar hur trevlig och underbar som helst. Medans jag fick berätta om mitt extremt komplicerade kärleksliv. Ja kära vänner mitt kärleksliv har alltid varit komplicerat och det går inte en vecka innan ett nytt problem kommer upp. ack ack ack, stackars arma flicka... Men nu ska det tas och fixas, inga mer problem på den fronten efter höstlovet. Imorogn ska jag kanske vara med erik, har nog inga andra planer tror jag. Förutom att jag ska ha ett liv med my senare. Nu ska jag i alla fall krypa ner i något mysigt. puss!

/ F

WIHOOO!

DOM ÄR MINA! KÄNGORNA ALLTSÅ! <3<3

fryshuset <3

Ungefär såhär roligt har vi på våra lektioner!




Man lyckas själv se läskigast ut. STOLT!



Kristoffer, så jävla skön!

/ F

snabbt

godmordogn!
jag har precis vaknat upp hemma hos my. Hon sover fortfarande.Igår var jättemysigt med en massa ljus, massa trevliga människor och en bra film. Idag ska jag i alla fall städa. jippiee... hehe, nej men städa behövs. Sen ska jag på någon släktgrej. tårkigt. Men det lär väl bli okej eftersom det lär finnas tårta. höhö. Men nu ska jag väcka my, vi hörs senare då kommer också förhoppningsvis bilder från igår. puss!

FÖRESTEN! ska passa på att gratta jocke. JOCKE GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

/ F

arg

hejhej!
igår skulle jag kunnat slagit någon hårt, idag skulle jag kunna slå någon riktigt hårt. Inte nog med nyheterna från igår utan dessutom ska en nära vän dissa en också. Ja, ett utbrott blev det då framkallat. Mitt i dividedbutiken inne i gallerian. Det slutade med att jag la på. Ja och nu är jag bara sådär arg som man kan bli. Däremot förgyllde my och matilda min dag med en massa skratt. Så tack tjejer. En sak är säker, det finns inte någon kille som är en typisk kill kille. hejdå!

/ F


ledsen



jag vill verkligen vara lycklig. jag vill verkligen sluta gå och hoppas och tro. För jag är så trött på att alltid ha fel, så trött på att alltid sluta sårad. Vill att allting ska bli som förut, när sådant inte existerade. Lyckan, ge tillbaka den till mig!

/ F

det gör ont

vad fan ska jag ta mig till? vart jag än vrider och vänder på mig så ska du alltid vara där och förstöra. jag orkar helt seriöst inte längre. När allting äntligen var så underbart bra, så kommer det bara. Det där knivhugget i magen som får en att känna sig så liten och maktlös. Det som gör så ont men ändå känns så bra på något sätt. Men den bra känslan ska inte finnas där, den fåt inte finnas där. åh, hjälp mig!

/ F

anti plugg!

hejhej!
jag borde egentligen sitta och plugga eftersom vi har prov imorogn. Men nej, felicia orkar/vill inte plugga. Funderar på att kanske vara "sjuk" imorgon. Sitter i alla fall och försöker lära in en väldigt fin låt på piano, medans jag väntar på att bella ska komma hit. Vi ska nämligen kika i södra latins skolkatalog på alla snygga killar. he he. Dagen idag har varit lång men najs. med mycket sång. Bella var och kollade på våran masterclass idag, alltså när vi sjunger. Det var trevligt. Imorogon ska jag vara med andy. jippie! känns som att vi inte träffats på typ bajslänge. Vi lär väl ha en del att snacka om. En sak bara innnan jag drar! Filip har som kanske många redan vet varit med på någon reklamkampanj som sitter uppe över hela stan. hö hö. Nu har bilden hamnat vid min skola också, höhö. På tal om filip så krockade han igår, krya på dig eller vad man säger! Ja det var nog ingenting mer jag ville ha sagt. nu ska jag väl plugga.. sajk. eller jag vet inte. hejdå!

/ F

haha



typ jag om några år. haha så jävla synd.

/ F

en dag som alla andra

God eftermiddag!
kära läsare. idag har jag endast gått i skolan i en timma. Eftersom jag går i världens bästa skola, liksom. Vi hade bara matteprov, och det gick faktiskt ganska bra. Efter skolan bar det till tacobar med några trevlig typer. typer som: ture, stina, viktor och camilla. Där satt jag ett bra tag till jag var tvungen att lämna mina vänner. Då bar det av till södra latin för att möta upp jonna. Och ni kanske undrar varför jag är där så ofta. Nu ska ni få höra. Jag har ju vänner där och så, men det är ögongodiset man är ute efter. SNYGGA KILLAR ALLTSÅ! Jag svimmar varje gång jag kommer dit bara för att alla snygga killar av någon konstig anledning har börjat där. Så det är ett bra tips om ni inte har något för er efter skolan, åk till södra! jaja, jag träffade upp jonna. Vi tog en vända på stan och chitchattade om alla underbara killar på södra, lite skitsnack och allt annat snygga ungdommar som vi snackar om. Sen bar det hem för att plugga. Det tog inte lång tid innan jag tyckte jag hade pluggat klart. CA en halvtimme. hö hö. Det kommer blir mycket imorgon. Då jag också har bestämt att jag ska vara med bella. Vi ska kika i hennes skolkatalog och typ dööö. Men nu ska der göras annat. typ absolut inte plugga i alla fall. pök!

/ F

felicia söker kärlek!

DRÖMKILLEN!

  • Jättesöt
  •  fint klädd
  •  snäll
  •  musikalisk
  •  "a good kisser"
  •  omtänksam
  •  romantisk
  •  gärna lite töntig
  •  ha bra humor
  •  älska musik
  •  bra på att kramas
  •  nämde jag fina kläder?
  •  generös
  •  inte för ytlig
  •  klumpig
  •  snygg
  • fräsch!
  • lukta gott!!!!
  • komplimang generös
  • social
Detta var bara några grejer, ge mig!

/ F


 


maskerad



vi var ungefär såhär snygga!

BLI MEDLEM!

bli medlem här!
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=82271

och här:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=143335

/ F

nu kör vi igen

Hejhej!
Min dag har varit.. trött. men ganska rolig ändå. Vi hade konsert idag nämligen, det gjorde den rolig. Så vi sjöng inför hela skolan och ja det gick väl ganska bra faktiskt. Det roligaste var nog att stina hade druckit hostmedicin och var helt hög. Och det slutade inte verka, utan höll hela dagen. Snacka om hyper hon var. Men några skrattt blev det. Nu efter skolan har jag inga planer och ska inte skapa mig några planer förutom att plugga. SKÖNT! Eftersom jag går i typ världens bästa skola så har jag typ inget plugg förutom denna vecka dåda. Två prov, helt knasigt! Men ganska skönt, faktiskt. Helgen var ju ganska crazy kan man säga. Det spårade ur och det slutade med att alla var sura och sen somnade vi. Men det var kul så länge det kuliga varade. Imorogon ska jag kanske till södra, ska träffa jonna eller ngt. men nu ska jag käka lite pannkakor. pöök!

/ F

keep it up

Hejhej!
jag känner attt jag har blivit extremt dåligt. Och jag känner att jag försöker men blir liksom inte bättre, har helt enkelt tappat suget. Det är bloggandet vi snackar om liksom. Men jag ska försöka! Så från och med imorogn tar felicia maria heller tag i sitt bloggande och visar var hon går för! god natt!

/ F

höst

Hejhej!
igår var crazy. riktigt jävla tokigt blev det. Men kul var det. hehe, idag ska jag i alla fall träffa magda och my. kul! Senare kanske jag ska sova hos veronica. Det är ju höst nu som ni kanske har märkt, här har ni en bild så att ni märker det ännu mer. Detta är jag och corre!



/ F

snabbis

Hejhej!
igår var en bra dag. jag och några coola typer var nämligen på  maskerad. Kul var det, dans blev det. wiihooo! Stina sov över hos mig och vi hade trevligt. Idag var det skola, hehe. Det var ganska kul men ändå tråkigt. Vi hade nämligen öppet hus. Nu i alla fall om cirkus en halvtimma ska jag och en massa tjejkompisar följa med till bellas landställe för att ha ett lite sådär grattis på födelsedagsparty för bella. Det ska bli askul. men nu ska jag dra. pööök!

/ F

dagens outfit



jacka: second hand
Stumpbyxor: hm
skor: keds
väska: åhlens
klänning: gina tricot
halsduk: ?

/ F

helgstress

mensbarn! jag har fyndat.
ojojoj. köpte en jättefin kavaj och en jättefin tjocktröja på en second hand butik för endast 60 kr totalt. Jag är bäst. Eller kanske jonna är liite bätter eftersom att hon köpte upp i princip hela butiken. Stina var också med på ett hörn, men köpte samma mängd som jag. Trevligt var det i alla fall. Snart ska my komma i alla fall. trevligt trevligt. Detta är i alla fall min dag imorogn, i alla fall...:

jag slutar klockan 16.00 direkt då bär det in till stan för att inhandla en hemlighet. Sen ska jag på något sätt ta mig till nockeby centrum där jag ska möta upp stina som förhoppningsvis nästan är klar med sin färgning i håret (med tanke på hur lång tid det kommer ta för mig att hitta dit). Sen så ska vi hem till henne för att hämta lite grejer. Sen bär det av hem till mig för att fixa iordning oss. SEN ÄR DET PARTY! tjoho!

Stressigt: JA! Värt det: JA!
Hela helgen kommer bli ganska stressig faktiskt, men kul förhoppningsvis. Men nu ska jag dra, måste koncentrera mig på min mat. pöööösss!

FÖRESTEN: ska jag färga tillbaka mitt hår till brunt?

 

/ F

dagens outfit



Jeans : cheap monday
klänning: monki
Tröja under: Hm
halsduk: vet ej

/ F

underbart vackert


keep it up

Hejsan svejsan!
känner att bloggen behöver mig mer. Idag i alla fall har varit en väldigt bra dag. Jag mötte nämligen jonna och hennes vänner på södras kafe. Där satt vi tills bella hade slutat. Då blev det en tripp på stan, där bella inhandlade en kjol.  efter detta drog vi till sockenplan och bella klippte sig utfint! Där träffade vi också erica och vi fyra omgicks. Det var jättetrevligt. Imorogn ska jag och jonna till stan. Vi ska kika in någon second hand butik på söder. tjoho! Men nu ska jag lägga mig och kolla på väldens underbaraste män. hejdå!

/ F

bella är bäst!

hejhej!
jag måste vara extremt bra. Att hålla igång två bloggar är väldigt svårt kanske folk tror. Men ack nej, här hålls det igång med glädje. Idag i alla fall så cycklade jag och veronica till skolan, hih. Vi är grymma. Nej men jag skojade bara, har väldens dåligaste kondition. Vad trodde ni liksom? hallå? Efter skolan bar det till södra där vi intväntade jonna och bella. Jonna och hennes fnissiga vänner fnissade mycket åt mig idag.. hehe. Bella var så underbar och gav mig presenter, ett armbad, en sjal och en film. DU ÄR BÄST DU UNDERBARA! Sen cycklade vi hem.. jobbigt var det.. NU väntar jag bara på att desperata hemmafruar ska börja. Imrogon blir det södra igen, och sen fika på café 60. Ha det bäst!

/ F

kul

hejhej!
som ni ser har jag startat en ny blogg med min kära vän veronica. Men jag vet inte hur det kommer gå nu när jag har två bloggar att hålla igång. Men vi får väl hoppas att det går bra. Idag har jag i alla fall varit med vonka, kul! Sen var jag på teater, kul igen! Imorogn ska jag vara en flitig flicka och cyckla till skolan, wiiihooo! Sen efter skolan ska jag och vonka till södra latin för att mysa med en massa människor. kul! Åh ja, jag är besatt av skolan och alla dess människor. hejdå!

/ F

corporatefuture

hejhej!
jag och min kära vän veronica har startat en blogg.
www.corporatefuture.blogg.se
hejdå, / F

you talk



Babyshambles, en klassiker, minnen, fint
.

saknar

jag saknar mitt bruna hår..

marcus krunegård


come back to me



Jag gillade verkligen mitt hår när det var sådär perfekt lockigt. Nu blir det bara halvvågit när jag inte plattar det. Jag vill har tillbaka mitt gamla och oslitna lockiga hår.. snyft..

/ F

Flight of the conchords


dumpa sminket?

Hejhej!
jag började idag fundera på om jag egentligen behöver använda smink. Eftersom att det inte är så nyttigt för varken ansiktet eller miljön (om man tänker på hur mycket vi konsumerar) så kanske det lika gärna vara bra och skita i skiten. eller vad tycker ni?

 

Felicia med endast ett lager maskara samt lite rouge.



Felicia med fondation, puder, rouge, consiler(?) och fem olika sorters mascaror.


 

/ F

update

Hejhej!

igår var en väldigt bra dag måste jag säga. för efter mitt besök hos doktorn bar det av till mys skola med my för att i princip bara chillar runt. Det enda vi gjorde var och äta, resten av tiden satt jag, my och matilda och skrattade. Kul var det. Sen bar det in till stan med dessa små töser. Där vi inte han göra så mycket innan min kära vän andy kom. Vi drog på en gång till skanstull för att hämta andys cyckel, sen gick vi hem. Ja ändå ifrån skanstull. Imonerande eller hur? Vi snackade om en hel del och sen mötte vi upp veronica vid sturebys tunnelbana. Sen gick vi skilda vägar. Min kväll spenderade jag med dessa härliga människor: Magda, vera, my och matilda. Vi kollade på film och mös hemma hos vera. det var välldigt mysigt. Ja, och i morse bråkade jag med min mamma så mina planer för kvällen kommer säkert inte bli av. Skulle ha sovit hos stina men vi får se hur det blir med den saken. Men nu ska jag göra mig iordning. puss!


/ F


föresten!

Vad tycker ni om min nya design?


piercing i figret

Nej, det blev inget pencilin för mig. Däremot stack dom hål i fingret på mig.  Det gjorde lite ont..
Jaja, snart ska jag smarra i mig något gott. Sen ska jag ta ett långt mysigt varmt bad. efter det ska jag träffa andy. tjoho! hejdå!

/ F

blodprov ska idag bli taget...

God morgon!
idag ska världens hostigaste felicia till doktorn. Senare ska hon träffa andy, och senare på kvällen ska hon ha ett liv med my, hanna, magda och vera. kul! Men nu ska jag käka frulle! wish me luck med doktorn! hejdå!

/ F

skor



Blanka eller matta?

fix you


bajshumor

Hejhej!
Avslutade precis en väldigt lång konversation med andy i telefon. Vi snackade tills vi kom på att vi kanske skulle ta allt imorogn istället, så imorogn så ska jag vara med andy. Och jag vill bara tacka dig du underbara skapelse för att du orkar lyssna på mitt tjat och ändå vara intresserad. TACK! till min dag.. jag var verkligen jättetrött och sjuk idag.. Ingen kul dag helt enkelt. Men min och stinas konversation under romanläsningen gjorde dagen lite bättre.

Felicia:
bajs
Stina:
mm.. i stjärten
Felicia:
Ja, och i framstjärten.
Stina:
Ja verkligen. Och ner i toan.
Felicia:
Nej i munnen ;)
Stina:
Åh tänder du också på det. Jag trodde jag var ensam om det . Vad skönt, nu känner jag mig inte som en vilsen själ längre.
Felicia:
Nej då! Men bajspulla är väl ändå bäst?
Stina:
Nä, jag älskar att bli bajsad i munnen. Bajspulla är inte lika najs :P
Felicia:
Jag älskar också det, gillar konsistensen. Med det slåt inte att bajspulla...
Stina:
Okej, jag känner att vi ligger på lite olika nivåer här. Jag måste nog försöka utbilda dig så att du lär dig alla bajsets aromer och smaker. Inte bara konsistensen.
Felicia:
Jag känner också att jag behöver lite mer egenskaper. Känner mig ganska vilsen och rädd när ordet bajs kommer upp i en diskussion. Lär mig allt du kan!
Stina:
I shall teach you the precious arts of poop and you shall call me master.
Felicia:
Oh master! Jag känner med redan mer öppen. Hur gör du? Bajs,bajs,bajs.
Stina:
Ja men det vet du väl att man måste öppna upp röven lite för att bajset ska kunna ta sig ut i det fria och få leva ut sin konst på riktigt. Det är bra kära lärning.
Felicia:
Tack! Nu kommer det inte längre göra ont när jag bajsar! Du gör mitt liv till något meningsfullt! Tack!

Detta är humor på hög nivå kära läsare. Efter detta utrbrast vi i skratt och den då tysta lässalen var inte längre så tyst i den halvtimmen som var kvar. Imorogn ska jag kanske till doktor, har sådan hosta. Men nu ska jag göra annat. puss!

/ F


finfinfin

Hejhej!
Jag upptäkte just nu precis att jag hade fått ett myggbett under hakan. För det första: Vad fasiken just under hakan? För det andra: Lever äns myggor i oktober?
Detta har varit en extremt trevlig dag. Eller lite både och. Två timmar matte var det skolan bjöd på idag, sen drog jag, stina, mickis och viktor in till södra latin för att invänta våra vänner. Då jonna skulle presentera mig för en person. Men det ´gick i krash. Sen skulle jag också träffa emil för att han skulle ge mig en tröja som han försökte ge mig igår. Men som ni kanske förstod lyckades han inte så bra med det. Det berodde kanske mest på mitt humör igår, eftersom att jag var grymt irriterad på en person just när emil skulle vara så snäll och ge mig tröjan, så ja mina agritioner gick ut över honom. Efter jag hade fått tröjan drog alla utom jag och mickis som satt och väntade på mickis pojkvän joel. Och efter en stund kom också ella. Vi satt och snackade tills joel kom. Då blev det tyst. skojade bara, kul felicia! Vi gick en promenad, satt inne i södra latin ett tag och senare åts det på subway. Urtrevligt var det. Och jag och ella skrattade som fan. KUL! Ikväll är det grey's, TJOHO! Och imorogn ska jag vara med min kära vän veronica. hejdå!

/ F

smärta

fy fan vad jag saknar dig.

..

when you try your best but you don't succed
when you get what you wan't but not what you need
when tears come streaming down your face
and when you loose something you can't replace

en bra dag

God kväll!
Idag har det varit en extremt bra dag faktiskt. Skolan var väl ganska bra, men skolan är ju skolan right? Det började med ensamble men jag kunde inte sjunga så mycket p.g.a. min hosta men jag gjorde så gott jag kunde. Efter skolan åkte jag och vonka in till stan för att träffa esther. Veronica drog då jag och esther skulle till södra latin för att möta upp jonna. Vi fick då sällskap av min kära vän emil som gjorde oss sällskap till tunnelbanan. Han är en glad filur han! Vi hoppade i alla fal på samma tunnelbana som my (planerat) och sedan belgav i oss till råmansgatan och café 60, där vi satt i undefär 3 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Esther var tyvär tvungen att dra lite tidigare, medans vi andra satt kvar och bablade om kärlek, shopping och en hel del skit också. Sen bar det hem och ja, nu sitter jag bara och väntar på att desperata hemmafruar ska börja. JIPPIE! Och en sak som är klar är att jag är välldigt lycklig just nu. Kanske kan berätta mer senare, men just nu är detta bara något som kan beskrivas som lycka. Imorogon ska jag inte göra mycket. Ska dra en snabbis in till södra igen.. hehe bor typ där, och träffa några vänner och sedan få en tröja av emil. Sen ska jag nog hem till vonka. TJOHO! Men nu ska jag i nörda mig lite framför datorn. puss hej!



/ F


kirsten dunst


17 år


fika, fika, fika. jag kommer bli fet..

Hejhej!
Kom precis hem ifrån teatern. Det var jätteroligt och vi bestämde oss för att hitta på något i helgen typ någon middag eller liknande, kul! Men vi ska också imorgon (jag och mina teatervänner) ta en fika på café 60 efter skolan. Det ska bli urmysigt. Men nu ska jag kolla på tv. vi hörs imorogon! puss hej!

/ F

It was a partynight

Hejhej!
Just nu spelas It was a partynight  - miss li i min dator. Typ den enda låten som får spelas i mina högtalare just nu också. Asbra verkligen! Idag var jag med några sköna typer en snabbis i stan. Sedan bar det till södra latin där jag hände lite med bella och emil. Men jag och emil bestämde oss för att åka hem. Vi tog en riktigt lång promenad och snackade om allt mellan himmel och jord. Och nu har jag precis kommit hem. Ska snart åka iväg på teater. TJOHEJ!

/ F


stina har nu en bula

Hejhej!
sitter just nu i skolan. Det har varit en bra dag. Råkade sula min rosbudburk i stinas panna, det var dagens höjdpunkt. Nu har vi arbetspass och efter skolan ska jag och stina ha ett liv. Puss hej!

/ F


Dagens låt

Not the one I need - Miss Li

dagens outfit



Tröja - Från thailand (london calling (the clash) )
Shorts - Zara
Strumpbyxor - Hm

/ F

bra jobbat felicia

God morgon!
Det märks verkligen att jag är sjuk. Jag ställde nämligen klockan på 6.15 imorse. Och jag börjar inte förens klockan 9.20. Way to go felicia! Hehe, så nu sitter jag här helt färdig och äter daimtårta. Eftersom jag hatar frukost så fick det bli så.. hehe. Jag kommer få rumma till skolan i framtiden. Idag ska jag inte göra mycket, kanske åka och fika efter skolan med en massa sköna typer. MEn vi får se. Senare ska jag i alla fall gå på teater. men nu ska jag kolla på vakna med the voice. PUSS!

/ F

Oh boy!

FÖRESTEN! JAG ÄLSKAR MISS LI!
har verkligen kommit in i en sådan period nu. Hon är ju så jävla grym.



/ F

...hide...host...and..host..seek..host..

Hejhej!
usch ska jag säga. Jag mår verkligen inte bra. Är jättesjuk verkligen, hostar, har ont i huvudet och har typ feber. Och det jobbiga är att jag verkligen vill gå till skolan imorogon. Men jag bara för att jäklas lär väl gud göra mig ännu sjukare. Jag trodde detta med frälsningen skulle göra livet lättare, men icke sa nicke. Men jag kommer tvinga mig själv till skolan imorogon. Måste klara.. det.. host... JAG KOMMER DÖ! hejdå!

/ F

jobbigt

Hejhej!
nu är jag hemma igen. Det blev inte en sådan lång visit på mitt land så nu kanske jag har tur att hinna göra något annat. Där ute var det som vanligt, tråkigt, tomt och en massa jobbiga minnen från i somras. Jag kunde nästan inte vara där bara för att det var så mycket som ploppade upp i mitt huvud så ja, en massa promenader blev det och en jävla massa snack i telefon. Så det var ganska jobbigt faktiskt. Skönt att komma hem igen. Idag ska jag försöka hitta på något, måste bara göra mig iordning först. Så vi hörs kanske senare! :)

/ F

hejdå!

Nu ska jag åka till mitt cp landställe. hejdå!

/ F

tack du hus som förstör min helg!

God kväll!
Jag har ganska svårt att sova nu för tiden. Men jag har kommit på ett knep, jag lägger mig bara ner på golvet och sen vips så sover jag. Man får räkna med lite ryggsmärta dagen efter, men det är så värt det. Imorgon blir det landet, hehe.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!! Min helg kommer suga balle, kuk och rutten banan. USCH! Inget internet och inga vänner i närheten, vad ska jag ta mig till? Och hela helgen dessutom, vad fan ska jag göra? Sitta och stirra? Ja det är väl det jag får göra. Läsa kommer det nog bli en del, måste nämligen läsa ut filips bok (nässlorna blomma) och en bok som jag ska läsa i skolan (bryta om). Ja, så det blir väl min sysselsättning hela helgen. kul! höhö. Imorogon kanske jag ska träffa andy eftersom att det inte blev av idag. Kul! Men vi hörs imorogon, måste försöka sova nu. puss hej!

 

/ F


Orka vara bäst



spola till slutet ;)

dancin in the street.

Hejhej!
Min önskan gick i uppfyllelse, för när jag vaknade imorse var jag nämligen sjuk. Hostade, hade ont i halsen och hade huvudvärk. Så det blev ingen sång för mig idag. Idag har jag i alla fall varit inne i stan, först fikade jag med alex, jonte, lina, veronica och camilla och senare tog jag vonka och jag en vända på stan. Det inhandlades ett spetslinne. Och nu har jag precis kommit hem från en joggingtur med myran. Kul att röra på sig litegranna :) Snart ska jag nog ta ett bad. puss hej!

/ F

host

hejhej!
Nu är jag arg, som fan. Hur kan du svika mig kära dator? Var har jag gjort dig? gahh..
Det är väl bara att skriva om allting då. Usch! Idag har jag varit med en kis vid namn alexander inne i stan, det var trevligt. Sen blev jag frälst också av någon gubbe vid namn per. Ja så där stod jag och alex mitt på t-centralen och ingick i någon slags hej jag ska bli kristen ritual. Garvade gjorde vi i alla fall när vi gick. Jag lämnade tillbaka en tröja också som jag köpte igår på ginatricot. Så nu ska jag kanske åka in imorogon för att inhandla något najst. En annan sak jag ska göra imorgon är att träffa min kära vän andy. Vi lär väl ta en promenade och snacka skiten ur oss eftersom det är de vi är bäst på. Det lär väl bli en ganska lång diskution om mitt kärleksliv eftersom att det är väldigt komplicerat just nu. Och ja andy är en bra lyssnare och kommer med goda råd, så vem är inte bättre att prata med än han då? Sen ska jag ju egentligrn sjunga imorgon inför klassen. Men ack vad jag inte kan min låt. Det lär väl bli något i den här stilen: hej... host.. jag tror nog inte.... host.. att jag... host.. kan... host... sjunga idag... host.. för jag är... host.. förkyld.... host.. hehe. Jag är körd. Jag kommer skämma ut mig, usch. Men ikväll är det i alla fall grey's and anthomy, jippie! vi kanske hörs senare! puss!

/ F

utbrott

JAG HATAR MIN DATA! GAAHH! HADE SKRIVIT VÄRSTA INLÄGGET, TROR NI INTE ATT INTERNET LÄGGER AV?!?!?!?! GAAAAAHHHHHHHHH!!!!!! FUCKING JÄVLA KUK DATA!


RSS 2.0