minnen

Jag säger bara: dålig uppdatering.
idag har jag varit på "teater" med skolan, ganska tråkigt. efter skolan gick jag, anna-maria, stina och emma inne i stan där jag inhandlade ett par alldeles för stora jeans som jag funderade på att byta med stänkte ner dom med lera så vi får se hur det blir med det. Sen bar det hem till my där vi kikade in en massa roliga filmer och bilder från gamla tider. jag säger bara: SAKNA! jag önskar verkligen allt var som förut. som i somras helst. när det var varm, alla var glada, jag var kär och vi hade alla mysiga kvällar med varandra. puss på det!


vi tre.
trot det eller ej men det är jag i mitten. mohaha!

/ F

my och jag vi är goda vänner


jag blir typ rädd när jag ser den här bilden!
VI ÄR SÅ SJUKT LIKA!!!!!!!!

/ F

glass och vin

god dag!
igår var jag ju som sagt med erica. vi gjorde oss en romantisk middag, drack fin och pratade. det blev kanske lite för mycket vin och ja nu har jag ont i båda min höfter. det togs senare en promenad där jag spenderade 100 kr på glass. najs säger jag. just nu sitter jag bara och glor, har väldigt tråkigt och planerar på att ha det hela dagen också. skönt. jag ska helt enkelt bara läsa och äta ben and jerry's. låter  najs tycker jag. mohaha. hejdå!


såklart favoritsmaken.

/ F

vår egna adam brody


flickor och pojkar, jag säger bara: jag skulle inte banga!

/ F

tygskor + svenskt väder= frusna fötter

Hejhej kära läsare.
igår spenderade jaag min kväll med stina. 
vi var så synda att jag inte ens vill prata om det. imorse i alla fall när jag skulle åka hem så hände en grej. jag gick och snackade med jossic i telefon när jag kom på att jag hade glömt dörnycklarna. Så jag fick snällt gå till fotbollsplanen där min far var för att hämta nycklarna. ni kanske inte tycker detta låter så jobbigt men här kommer själv grejen. Jag hade inga strumpor på mig och då var mina fötter endast iklädda mina ytterst tunna tygskor. när jag var hem var mina frysta och jag kunde knappt gå. jävla nycklar säger jag bara. ikväll ska jag i alla fall spendera min kväll med erica, vi ska sitta och dricka vin och prata hela natten. kul! erica är världens bästa föresten! <3 hejdå!



/ F

fy fan.

FÖRESTEN!
FY FAN VAD JAG KOMMER SAKNA JOSSIC! HON ÅKER IMOROGN! :'(


/ F

lite sådär snabbt.

god kväll! 
idag har jag umgåts med världens bästa jossic.
vi spelade först guitar hero och senare buzz och efter det kollade vi på låt den rätte komma in. hann tyvär inte se klart den, men av det jag såg var filmen en besvikelse. det mindre roliga med att vara hemma hos jossic är att det spökar där. usch säger jag bara. det knakar i både väggar och tak, man hör röster och det låter som att man drar naglarna och går mot väggarna. sjukt läskigt. imorogn ska jag och erica sova hemma hos stina, myys. vi får se vad kvällen bjuder på. nu ska jag läsa lite, har ju fått låna fjärde twilightboken av tove. TJOHOO!

/ F

snyft

hejhej!
såg precis på andra avenyn. mys. idag lekte jag med jossic, vi satt på en "brygga" i solen, lyssnade på musik, kastade stenar i vattnet och låtsades som om det var sommar. fick en väldig massa panik när vi sa hejdå när jag kom på att hon faktiskt åker på fredag. så himla sorligt. blä. imorogn ska jag antagligen träffa henne igen, vi får se. annars ska jag vara med stina den fina. om en timme börjar grey's anatomy, jippie!

/ F

tröttttt!

klockan är 02.15 nu. jag ska upp klockan 7 imorogn.
allt är jossics fel, säger vi. haha

/ F

problem kommer och går.

varför ska allt komma på samma gång får jag fråga?
ge mig ett vettigt svar annars ska ni få se på andra bullar!

/ F

best som en hest

god kväll.
jag la precis på efter ett långt samtal med jossic i telefon. trevligt.
idag hände det en sak som egentligen bara kan hända mig, men åhh vad jag önskar att jag kunde skriva det i bloggen. haha, men vi får se kanske kommer lite längre fram om ni har tur. idag spenderades i alla fall dagen först jossic inne i stan, där vi senare också mötte my. sen åkte vi hem till mig där vi åt och satt och pratade. kollade på youtube klipp och sånt kul gjorde vi också. ja och snart ska jag sova, men inte på ett tag. är alldels för pigg. heeer eeer hon!



/ F

orkar inte

jag gråter, orkar inte.
allt ska bara bli så jävla fel hela tiden.

blommorna rör sig.

just nu sitter jag här med stina och jossic. 
vi kollar på när min lillebror spelar guitarhero. 
och jag säger bara, jag blir snurrig.. hö-hö.

/ F

what to do, what to do?

hejhej!
igår var det fest. jag säger mest usch.
att jag blev sjukt packad och att allt mest gick åt helvete var för kanske mina nära vänner ingen nyhet. så är i alla fall fallet. Men som tur var så fanns både, my, jossic, matilda, erica, jocke och kajsa till hands. utan er vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig. nu är jag i alla fall sådär lagom bakis men ändå ganska glad. ikväll ska jag nämligen spendare min kväll med dessa sköna människor: Stina, jossic, pontus, jocke och my. mys säger jag. vad säger ni? vi ska i alla fall först ha filmkväll hemma hos my och sen ska stina och jossic sova här. jag lär väl tvinga dom att så på twilight eller något. jaja, nu ska jag ringa jossic och kolla om hon börjar närma sig. pööözz på er!


lite sköna människor. tjoho!

/ F

"och jag är med"


HAHAHAHA SÅ JÄVLA KUL!

/ F

snö inte snö, snö inte snö. BESTÄM ER!

att världen är bra konstig ibland, det var ingen nyhet.
men när det började snöa idag så började jag faktiskt undra lite.
idag har jag lekt med my, eller lekt och lekt. jag satt i ena enden av rummet och pluggade medan my satt i andra. en bra grej om man inte vill vara ensam när man pluggar. sen lekte vi lite på golvet och hade brottnigsmatch, väldigt kul. jag vann! imorogn ser mina planer ut såhär: FEEESTA! jossic ska tyvär lämna denna underbara stad och flytta till malmö så det bli avskedsfest för henne. med mig har jag: matilda, my och jacob. kanske till och med att david slinker med. det blirt grejt. men nu ska jag fortsätta att stirra ut i mitt tomma rum och hoppas på ett mirakel. om inte värdegudarna har lyssnat på mina böner nu, ja då jävlar!

/ F

I'm walking on sunshine

Att jag egentligen skulle ha gått till skolan oroar mig inte.
det oroar mig. haha. jag orkar verkligen inte gå, men måste. men bara snart!
Igår var jag på promenad med jossic, det var urtrevligt. Vi gick från gullmars till början på t-centralen. yes det är långt kära läsare. Sen gick vi tillbaka för att möta upp my och christian vid skanstull. Sen gick jag och my hem också. riktigt flitigt! Och efter lite huvudräkning kom jag fram till att jag faktiskt gick i 4 timmar toltalt. pretty sick. Idag blir det plugg. Och jättemycket också. jag har liksom valt att skjuta fram allting till just denna dag. helvete med det säger jag bara. men jag är lycklig ändå för det är soligt ute och jag kommer då få ha på mig mina hjärtformande solglasögon! TJOHEJ! nu måste jag gå. hejdå!


ibland är jag bara så grymt cool.

/ F

sova. måste. sova.

att klockan är halv 1 och jag ska upp 7 imorogon.
nja det bryr jag mig inte om. är alldeles för pigg.
haha, ähh. snart så. och imorogn..
då kommer ett inlägg.

/ F

yes sir, yes box.

Kära läsare. 
mitt hår är nu svart. men fint tycker jag nog.
idag har min dag spenaderats med my, dansandes. 
vi sjöng (skrek), dansade, var sexiga och skrattade alldeles förträffligt mycket.
nästan så att man skulle ha spelat in det. imorogn kommer ett bättre inlägg.
då bjuds det på saker ni aldrig skulle kunna ana. MOHAHA!

OCH DÅ FÅR NI OCKSÅ SE MITT HÅR! :O

/ F

WIIIIHOOOOO!

haha. jag ramlade.
men läsare. JAG LEVER!

/ F

hjälp..

hajhaj!
ikväll ska felicia för andra gången stå på en skateboard. det borde ju faktiskt vara ganska lätt eftersom att jag faktiskt kan åka snowboard. Men förra gången jag försökte, det var i mitten av våren i kanske 3an då jag var med jocke och erica. Jocke ville då att jag skulle testa åka på han bräda. Så jag ställer mig på brädan i en liten nerförsbacke men vad jag inte tänker på är att i slutet av denna (mycket lilla) nerdförsbacke så är en vägg. Så där åker jag ner för backen och skriker, det slutar med att jag ligger på maken med ett knä ur led. nämnde jag föresten att backen var ca 2 meter lång? 

ni kanske förstår varför jag blir rädd när jossic ska tvinga mig upp på en bräda...

/ F

dance, just dance.

Hejhej!
idag var mina planer att först vara med stina sedan dammsuga efter det träffa hanna och sedan vara med andy och till sist gå hem till my på kvällen. Men detta gjordes: vaknade halv 11, då gick jag och stina och åt frukost och sen kollade vi på barnprogram halva dagen och sedan efter det satt vi och spelade kung fu panda och indiana jones lego tills klockan slog 20.00 då vi satte oss och kollade på wipeout. haha. men det var trevligt, det är skönt med slappa dagar ibland. och det som hände igår, (alltså vem som vann melodifestivalen) det vill jag inte prata om. nu ska jag kolla på någon film eller kanske läsa. vi hörs imorogn!



/ F

vad har svenskarna för musiksmak egentligen?

jag säger bara:
JAG SKÄMS!



/ F

melodifestivalenmys

hejaheja!
igår tillbringade jag min fredagskväll med att äta och spela in roliga klipp med erica. det var supääär! att det är final i melodifestivalen idag går ju inte direkt att missa. folk spekulerar om vem som ska vinna och vad som ska serveras till denna händelse. För mig är det såhär. Stina kommer hit, familjen ska äta pizza, sen blir det grönsaksdipp och jag har faktiskt ingen aning om vem som kommer vinna. kanske vore det kul om Caroline af uglas knep vinnar platsen i år bara för att visa världen att det faktiskt kan göras schlager utan paljetter och tonartshöjningar. det skulle vara coolt. heja caroline!

dessutom är hon ju typ jättecool och man kan ju inte bara förneka att älska hennes gräsligt fula turkosa skor. hihi, spännande blir det. 

/ F

man blir alltid glad av gula glasögon och fina kavajer.


jag vet att jag kanske inte är den enda bloggerskan som tar upp vädret men vafasiken. skit samma. de senaste veckorna har jag riktigt sprytt på vädret. det är i mitten av mars och det enda man ser när man går ut är ett stor täcke av vit/bajs färgad slask. så jag bestämde mig idag för att trotsa naturen.. jag klädde på mig något så vågat som en kavaj. jag tror det behövs nu för att vädergudarna kanske någon gång ger oss lite vår. man ska helt enkelt sluta gå och anpassa sig efter vädret och istället månaderna. gula glasögon blev det också, det får representera solen. eller något?

/ F

grejtness is grejt


okej hej och hå.
jag har precis pluggat klart. yeaah wihoo tjohej!
vill verkligen fortfarande ha tips på vad jag ska skriva men tänkte slänga in ett lite oinspererat inlägg sådär nu här på kvällskvisten. idag hände det som man nästan frukar mest med skolan. HÅLTIMME! så klockan 12 (efter att ha varit i skolan i 3 timmar) så åkte jag och stina hem till mig och svullade pasta med smör och ketchup. MUMS! där spelades det guitar hero. Sen började vi igen klockan 15.00 och hade 1 timmes sång. men men what to do what to do? Imorogn är det en stor redovisning i engelska och sen efter skolan ska jag vara med erica och senare sova där. hej och hå där hade ni något att bita i, ett helt inlägg. bra jobbat felicia. ha det så bra! nu ska vi ta tag i allt, hihi!
puss!

(ps. och bilden, det är bara för att ni ska ha något att skratta åt. bhahahahahahahahahah)
/ F

HJÄLP! JUNGFRU I NÖD!

jag vet jag vet.
fy och och usch på mig liksom.
bloggen har totalt sugit de senaste månaderna och jag har verkligen inte haft tid eller lust eller insperation att skriva. jag har funderat på att sluta. men att ta bort en sak som du gör varje dag känns väldigt tråkigt. jag älskar att blogga och tänker fortsätta. men jag skulle behöva eran hjälp kära läsare (om ni finns), vad vill ni höra? vad vill ni att bloggen ska handla om?behöver önskemål och förslag, för just nu känner jag mig verkligen tom på fantasi. SÅ SNÄLLA HJÄLP! vad tycker ni är kul att läsa om?

/ F

twilight parodi

helå!
idag var en dag. en ble dag.
helt obetydelsefull och helt onödig.
orkar inte med skolan, har gått där alldeles för länge.
här har ni något att bita i. en väldigt bra twilight grej, det ska väl antagligen vara ganska drivigt med det är sukt bra gjort. snart ska jag bege mig hem till my. puss på er.


/ F

paper planes



Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, eller om jag kanske bara ska le?



Orginalet dåra!

/ F

the sweet escape

I'm liksom of to the stan now.
ska gå med erica. det ska bli trevligt.
wish me luck. (jag har ju faktiskt en förmåga att gå vilse).
ha en bra dag!

/ F

pleas. be in my show.

Kära läsare..
jag vet, extremt dålig uppdatering och annars extremt dåligit bara.
just nu sitter jag och lyssnar igenom lenkas skiva, man blir så glad.
så många glada melodier och så fina texter. vill egentligen bara sjunga med och dansa.
men jag tror inte det är någon bra idé.. då väcker jag grannarna.
(ja, dom flesta är över 70 och somnade redan efter så ska det låta)
puss på er, hoppas att jag blir bättre! 



/ F

so kiss me

heeeeeeeej!
jag har precis pluggat klart. tjohej!
idag har det varit en dag som helst liksom bara kunde inte ha varit för det första: det kändes ganska onödigt att jag gick till skolan eftersom att vi ändå inte gjorde någonting, och för det andra: jag gjorde typ ingenting när jag kom hem förutom att jag åt, läste och pluggade. så.. inte så nödvändig dag helt enkelt. men rolig var den i alla fall, skratt bjöd den på och mycket hej jag vill ta i ditt fläsk från stinas sida. så nu är jag röd över hela armarna. haha. ikväll ska jag och min far på någon adidasgrej. typ hej jättebilligt och jättemycket kläder eller något. måste ha lite nya tränigskläder och så så det passar väl helt utmärkt, särskilt när det är pappa som betalar. haha. jaja, här har ni något att gotta er i. puss på er!


ja jag vet, jag och my är bra roliga ibland.. kanske inte..

/ F

pictures of you, pictures of me.


me at götgatan. saskia fottade mig. hihi

have you ever loved somebody so much it makes you cry?

God kväll!
idag har det varit en bra dag. stina är ju i skolan liksom! 
allt blir så himla mycket roligare och man går alltid hem med kramp i magen efter allt skratt under dagen. Vi gjorde inte så mycket intressant i skolan. Men efter skolan så gick jag och stina hem till mig och åt (som vanligt). Det spelades lite piano och sjöngs lite också. Sen följde jag stina till gullmars där jag bytte till tvärbanan för att åka hem till vera och hämta den tredje twilight boken (ljudet av ditt hjärta). Som jag nu har börjat läst, hihih. Imorogn så ser mina planer ut att jag ska gå till skolan och sen hem och plugga. höhö. har en massa inlärningsmål som ska lämnas in på torsdag så vad ska man göra? Nu ska jag ta ett bad och läsa. ha det så bra gullungar!

/ F

deep. deep down..

jag orkar inte längre.
vill helst bara gräva ner mig i ett hål och stanna kvar där tills det blir sommar och varmt. killen jag gillar har en annan tjej, jag bråkar med varenda vän jag har, jag lastas på med problem hela tiden och min föräldrar bårkar jag bara med. jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag mår piss.

/ F

new moon!


OMG OMG OMG!
FY FAN VAD JAG LÄNGTAR!!!!!!

/ F

när jag hör din röst

okej jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
på två dagar har jag läst ut nästan hela när jag hör din röst.
idag har jag läst ca 280 sidor. och det är ingen liten bok vi snackar om hära va.
men nu måste jag verkligen sova, det är ca 40 sidor kvar. 
IMORGON KOMMER DEN VARA UTLÄST.
den är så jäkla spännande och jag gråter hela tiden.

/ F

lesa som en hest

God morgon!
denna dag ska jag göra det här:

hejdå!

/ F

friday the 13th

hej och hå.
kom precis hem från stan med bella.
vi var på bio och såg friday the 13th, skitläskig. någon slags uppföljare på den första filmen tror jag. den gick väl ut på att så många som möjligt skulle dö, och ja många dog kan man säga. Jag hann till och med göra bort mig denna kväll på stan, men det var trevligt ändå. Nu hade i alla fall jag och bella tänkt att läsa lite i våran böcker, bella i harry potter och jag min älskarde: när jag hör din röst. men vi hörs imorogn, då jag inte riktgti vet vad jag ska göra förutom att typ läsa. mohaha. sov gott!

/ F

RSS 2.0