sing a long

hejsan alla futurewoman.blogg.se läsare!
Jag blev lyckligt överaskad när jag aldelles nyss kollade på reklam och jag fick reda på att sex and the city ska börja som serie igen! JIPPIE, vet inte om det är gamla avsnitt eller nya men det får vi se. Idag i alla fall, så var jag med filip. Vi hade jätte mysigt, kollade på film och så. Det var kanon! Vi kollade också på Eva och Adam. Och det ända vi gjorde var väl och skrattade typ under hela programet åt hur töntigt det är egentligen. När man var liten tyckte man ju det var hur coolt som helst, men nu.. haha, fy fasiken. Men gulliga var dom i alla fall. Filip gick väl vid 8 och då satte jag mig och kollade på något körprogram på 4an, inte kul så efter ett tag bytte jag till mitt favoritprogram (sajk men det är bra) sing a long. Så nu ligger jag och kollar på det. Sen är det extra extra, och sen är det kudden som gäller. Men nu ska jag prata om en helt fullt serös sak, jag har slutat äta. Har gått ner 3 kilo på typ en månad kanske, eller midre. Det är helt sjukt. HJÄÄÄÄLP! Men det kommer säkert att bli bra, hoppas jag. Aja, nu ska jag kolla vidare på tv, men imorogn ska jag till stan. Så om jag köper något så kommer det läggas in! Vi hörs imrogon! byebye!

/ F


fanta till frukost

Hej mina vänner!
Igår gick jag och la mig typ 8! jag vet, men efter att ha somnat klockan 6 så var det faktiskt väldigt skönt. Sen vaknade jag väl vid 9, så nu har jag verkligen fått massor med sömn. här har ni en kul video som jag och mina vänner spelade in i torsdags:




Idag i alla fall ska jag vara med filip, vi har inte bestämt något mer än att vi ska vara här. Men det kommer säkert bli kul. Efter det kanske jag ska vara med Madde och My, men jag vet inte riktigt. Om jag och filip är länge så kommer jag ju inte vara med dom. Så vi får se, imorgon har jag däremot inget att göra. Tror jag ska åka in till stan och köpa mig något fint! Jag läste min vän Mys blogg alldeles nyss, (www.remotecontrolface.blogg.se) och kom på att sex and the city filmen har premiär snart, JIPPIE! Jag har ju blivit helt besatt av sex and the city det senaste året och jag längtar så tills filmen har premär. Det fanns en plan att jag, My, hennes mamma och min mamma skulle gå tillsammans men jag vet inte om det blir av, vi får se. Jag har kommit på en ny extremt rolig aktivitet som jag gör hela tiden, jag kollar på en massa barnprogram (ett bra tips om du vill ha något att fördriva tiden med). Jag har ju lovat att jag ska lägga upp lite bilder på grejerna jag köpte för några dagar sedan, så här kommer dom:

  

1. väska från hm 198 kr
2. solglasögon glitter 79.50 kr
3. T-shirt hm 129 kr
4. ingen bild men en tröjklänning från hm 298 kr

Det var väl det, men jag ska ju som sagt kanske in till stan imorogn också så det blir säkert mer. Att ha mycket pengar känns bra! Jag var ju hemma hos Linnea för några dagar sedan, men mina vänner. Här kommer det några bilder:

  

1. Linnea och Ww bakar pizza!
2. Ww, jag hon är ju som hon är...
3. PIZZA!

Aja, nu ska jag fortsätta med mid tv tittande. byebye!

/ F

trött, trött, trött.

hejhej!
igår, usch! eller, jippie! aja, jag skulle ju sova hos veronica. Men vi hade också bjudit dit my, christian och filip. Vi såg på en film som hette ond aning med sandra bullock, som jag dock redan hade sett. Det var mysigt och efter filmen låg vi och pratade. Alla somnade utom jag och filip, men det var inte så att jag inte ville somna utan jag kunde bara inte eftersom lilla filip höll mig vaken hela natten. Ja, tills klockan 6 på morgonen då han lät mig sova. När jag kom hem tänkte jag, fjuu! nu behöver jag bara lägga mig ner i sängen och bara sova bort hela dagen. Men icke sa nicke, jag har tydligen masterclass idag med sången. Så nu har jag fixat iordning mig och så för att snart ge mig av. Usch... Är verkligen inte på humör för sånt här. men men, vad ska man göra? Har snart satt i mig min andra kopp kaffe och börjar faktiskt piggna till lite, det kommer säkert gå bra.. hoppas jag. aja, vi hörs senare!

/ F

HAHAHAH!



ja, så kan det se ut!

tjejmiddag!

hejhej!
igår när jag var med erica blev jag glatt överaskad när mina vänner Linnea och My ringde och frågade om jag vill komma på en tjejmiddag och sova över. självklart! Så hela kvällen tillbringade jag med My, Linnea, Ida och ww. egentligen skulle vonka ha kommit också men hon hade migrän. Jag var och shoppade igår också, köpte två toppat, men en var lite mer som en klänning, avgör själva! Men den kommer inte upp på bild, för när jag fotade mina inköp så glömde jag (så smidig som jag är) att fota den men dom andra kommer. I alla fall tillbaka till myskvällen! Vi hade hur kul som helst och kollade på film och åt en massa onyttiga saker. URMYSIGT, verkligen! här kommer lite bilder!

   
  
 

/ F

ännu mera shopping

hejhej!
igår var jag inne i stan med my, köpte en väska och ett par solglasögon (bilder kommer). Senare på eftermiddagen så var jag med min kära vän veronica. vi kollade på tv, typ. det var trevligt. Idag ska jag in till stan igen, och jag ska verkligen shoppa. För jag ska typ få 800 kr plus lite till i påskpresent. Så jag ska köpa nya kläder, eftersom det var ganska länge sedan jag köpte typ en klänning eller något. ska köpa färgade strumpbyxor också tror jag. men vi får se. Idag ska jag inte shoppa saker jag behöver utan saker jag vill ha! Kanske tar lite bilder idag, vi får se. Men sks nog börja göra mig iordning nu. puss!

/ F

ni kanske inte tycker det är kul, men det gör jag!

One three hill eller O.C: O.C off course!

Ute eller hemmakväll:  det beror på, men jag gillar att mysa hemma framför teven, men det kan vara kul att vara ute ibland. 

Salt eller sött: sött!


Lyx eller budget: gärna så billigt som möjligt. 

Sommar eller vinter: exktemt svårt tycker jag, i dagens läge skulle jag lungt välja sommar, men jag älskar vinter. men nu har det gått för långt.

När är du Född: 28 augusti 1992

Vad har du på dig en ledig dag hemma: jag går gärna runt i pyamas, men annars mjukisbyxor och min kompis sköna skoltröja.

Favoritresturang: har nog ingen favorit, men jag älskar alla sushi resturanger.

Favoritfilm: Jag har hur många som helst, titanic, dagboken, saw filmerna, when a stranger calls, osv.

Drömväska: jadu, jag älskar alla väskor från mullberry, hermes, mui mui, marc jacobs och nästan alla från prada.


Har du barn: inte vad jag vet.

Födelseort: Stockholm, typ.


Smeknamn:
fiffi, flajsa, flaj, flajsan, men kalla mig för felicia

Favoritfärg: svart, lila, vitt, orange, rosa, knallblått, senapsgult.

Drömprins: ja, jag har hittat min!

Har du varit kär: Ja, för många gånger.

Favoritlåt: just nu. A new england med billy bragg.

Maträtt: sushi, tapas, indiskt, pasta. osv.


Godis:
äter inte, men naturgodis (?)

FavoritResemål: thailand

Favoritblomma:
orkideer

Tycker inte om: sånt som är dåligt.

Senaste sjukhusvistelse: för någon vecka sedan, jag var förkyld. jag var där 3 gr på en vecka.

Favoritdricka: jag måste nog säga läsk, men jag älskar kaffe. i nästan alla former!

Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: hm, har en fondvägg. och sen är resten vita. ska måla en i guld!


Vad gör du när du är uttråkad:
lägger mig på golvet och somnar.

Missbruk: datan.. synd.

Vad retar du dig mest på: folk som leker.

Läggdags:
jag går faktiskt och lägger mig i tid på vardagar kanske 22-23, på helgerna och loven blir det väl lite senare.

Nagellack: gärna färgat, typ rött, lila, rosa.

Skostorlek:
39-40

Syskon: fjortisbror!


Favorit pålägg:
det är gott med avokado! med örtsalt.

Vilket är det vackraste ordet: alla ord är vackra på sitt sätt.

Bästa bok du läst: syskonkärlek och linas kvällsbok. dom är super!

Är du Internetberoende: om jag är.

Gillar du snö: ja, men som sagt inte nu.


När köpte du något åt dig själv sist:
någon vecka sedan, en adidas. ska köpa solisar idag!

Vilken är din bästa egenskap: att jag kan sjunga, kanske.

Senaste pojkvännen: mitt kärleksliv är ganska komplicerat

Vilken film såg du på bio senast:
jag tror det var förtrollad.

Senaste köpta skiva: tror nog gwen stefanis senaste.

Studier eller jobb: studerar, går i skolan. inte kul..

Bästa kompis:
har ganska många bästa vänner, typ My, Bella, erica och Veronica.

Innerstad eller liten ort: Innerstad. klarar mig inte utan shopping, cityliv, och mysiga cafeer.

tog den från åkermans blogg. ganska kul faktiskt.  / F


trevligt

hejhej!
igår var jag med fillepille. Vi hade jättetrevligt, pratade, spelade guitar hero och kollade på tv. Det var kanon mysigt. idag ska jag in till stan med min kära vän my som precis har kommit hem från gotland. JIPPIE! Senare ska jag nog kanske träffa veronica (vonka) för hon har också kommit hem, fast hon var hos sin pappa i skärgården. Imorogn kanske jag ska på bio med familjen, mysigt. det var verkligen länge sedan. Nu sitter jag och kollar på the voice, eftersom jag vaknar typ kl 8 varje morgon. Jag vet, det är helt otroligt. Men vad ska jag göra, jag kan liksom inte somna om. Nu ska jag ta och förtsätta kolla, byebye! ajuste, ska köpa mina drömsolisar idag från glitter, JIPPIE!

/ F


tävling

hej, jag gick precis med i en tävling om en skinnjacka på www.kenzas.se!
hoppas att jag vinner, ha det bra!

världens gulligaste barn!

hejhej!
min kusin är hur gullig som helst. visst det kan ju bli ganska mycket ibalnd, men man vill liksom bara äta upp honom. han säger så mycket roligt och man kan liksom aldrig sluta garva. vi hade kul hos familjen i bromma, vi åt påsklunch och så lekte vi. det var ganska trevligt faktiskt! men nu ska jag nog bada. puss!

image86 image86

/ F

music is love

hejhej!
igår hade jag en ganska najs kväll. Kollade på sing a long, extra extra och någon film som hette magiska systrar som jag efter halva filmen kom på att jag redan hade sett. Hade väldigt mysigt, och käkade också några bitar av mitt natugodis. tände mitt urnajsa doftljus som doftar "fruit smoothie". Idag ska jag i alla fall åka till min urgulliga kusin i bromma. Han är två år och heter ludwig (ludde) och vi ska vara där och typ äta påsklunch och så. Mysigt! Senare ska jag hem och städa tror jag, kanske rensa min garderob eller något, ta ett bad och kanske fixa en liten skönthetssallong med en massa goda ansiktsmasekr och krämer. Men vi får se, det kommer säkert sluta med att jag sitter och kollar på tv istället. men men, imorogn ska jag vara med filip. trevligt, han ska komma hit och vi ska väl hitta på något kul. Men på tisdag så hade jag tänkt att åka in till stan, någon som vill följa med (?) för jag gillar inte att åka själv. aja, vi ska åka nu! byebye! pöööözz!

/ F

star wars

hejhej!
hur mår ni? jag mår i alla fall toppen, kanske inte lika bra som igår men fortfarande toppen. Idag var jag och madde innne i stan. Vi kollade inte så mycket i affärer, men jag lyckades ändå hitta ett par ursnygg solglasögon från glitter i modellen lite ray ban. Skit fina, men jag hade lite otur och hade precis inte råd så jag ska åka in i veckan och inhandla dom. Antingen ett par helsvarta eller ett par genomskinligt leopardfärgade ni vet sån där färg som gamla glasögon är i. Vet inte riktigt, men vi får se. vad tycker ni? Senare så tog vu en fika, på coffe house by george. Vi drack varsin chocklad och sen bar det av hem till mig där vi satt och återupplevde gamla minnen, genom att kolla i gamla skolkataloger och så. Vi hade trevligt! Nu sitter jag och kollar på star wars, inte så roligt eftersom jag redan har sett alla filmerna och dom  är inte så särskilt roliga. Men men, jag vet inte riktigt annars vad jag ska göra. Och jag tänkte vara hemma idag också, men jag vet inte riktigt vad det är på tv. Nu går ju inte melodifestivelen längre så man vet ju inte riktigt vad man ska kika på men det går säkert något bra. aja, byebye!

/ F

HÅKAN ÄR KUL!



Antigen är han drogad, allmänt konstig eller bara härligt seg. avgör själva!

/ F

let's dance, björn gustafsson och skrattattack

hejhej!
dom flesta undrar säkert vad en tjej som jag gör hemma på en fredag. Jo, tack det undrar jag också. Jag har helt enkelt inte pallat att gå ut och träffa vänner, konstigt va? Jag var med Bella idag i alla fall, vi hade väl en sådan dag då man inte gör någonting över huvud taget. eller vi bakade visst lite och kollade på tv, var inne på datan o.s.v. men vi hade kul, i alla fall jag. Eftersom att jag brottade ner Bella i sången och kittlade henne så att hon höll på att kissa på sig. Jag önskade så att det var någon som skulle ha filmat oss, vi fasiken. Bella satt i alla fall nästan resten av tiden och tittade på björn gustafsson, samma klipp kanske 15 gånger. Ja, man kan ju undra om hon kanske har en liten hemlig gömma med en massa bilder på honom och kanske till och med en docka som ser ut som honom. Men jag har i alla fall precis kollat på let's dance, inte kul. För jag hatar nämligen det programet. Verkligen! Det finns liksom ingen poäng, för det första så vinner man väl ingenting (?) och för det andra så är det inte kul att kolla på en massa människor som dansar. Och jag förstår inte riktigt varför folk röstar heller, då har man ju inte riktigt något liv. Men i alla fall nu kollar jag på någonting på 2an som min vän filip har tipsat mig om. Det är något band som har en livespelning och jag måste erkänna att jag gungar med litegranna ävern fast det kanske inte riktigt är det jag lyssnar på. Det är kanon! Imorogon ska jag och madde åka in till stan och ta en liten fika och kanske gå på stan, även fast jag inte har några pengar. Bara till fika, men vi har inte träffat varandra på as länge så jag tror att vi kommer ha mycket att prata om. Men på söndag är jag ledig, så om det är någon som vill hitta åpå något är jag öppen för förslag (?) Men nu ska jag nog försöka kolla på det här programet, Säket heter bandet tror jag! byebye!

image85

Mina bästa vänner Erica Orbelius och Isabella Stormbom är så enormt söta! Tänk, vi har varit vänner i över 12 år. och vi är fortfarande lika bra vänner. Jag och Erica gick på dagis tillsammans och vi började i samma klass som Bella till sexårs. jag älskar er mina kära bästisar!

/ F

dagens outfit!

hejhej!
idag ska jag vara med bella, men jag hade tänkt att lägga in dagens outfit idag eftersom att det var så länge sedan. puss!
image84

/ F

WIIIIHOOOO!






LYCKLIGAST!

hejhej!
jag är så jävla lycklig! verkligen, vet liksom inte vad jag ska ta mig till! men här sitter jag och skriver om hur lycklig jag är när jag egentligen skulle plugga. Dumma felicia! Men jag orkar verkligen inte, verkligen inte, verkligen inte! jag menar det är ju bara spanska, men så kan man ju inte tänka. Skolan är viktig och där med basta. Senare ska jag på notkurs, och nej det är inte roligt. Går mest bara för att kanske få lite högre poäng till mina intagningsprov. Men det blir skönt sen när jag kommer hem, eftersom att det är GREY'S! WOHO! det är ju verkligen enormt bra, åhh. Verkligen mitt liv är så jävla bra just nu. JIPPIE, äntligen! FELICIA HELLER IS NOW HAPPY!

/ F

chocktillstånd

hejhej!
ja, man kan väl säga att jag fortfarande är chockad över att det svenska folket ens röstade på I LOVE EUROPE. Men däremot är jag stormglad över att Charlotte Perrelli gick och van. För jag tror faktiskt att hon kan ha en chans i den stora melodifestivalen, och det hoppas vi såklart också. Jag har spräyat sönder min näsa med nässpray. Så nu har jag börjat blöda näsblod, och jag menar hur hett är de liksom på en skala? Jag får bara önska med all min kraft att det slutar blöda tills imorogon. Hahaha, ganska synd faktiskt. Men jag ska i alla fall berätta att jag är så jävla lättad över att vi bara har typ 3 dagar kvar i skolan och sen är det påsklov. Visst det kommer säkert vara en hel del plugg men det blir skönt med lov igen. Inte direkt för att jag inte har varit hemma, men det är ändå skönt, såklart! Ja, och nu har jag väl suttit och dagdrömt i ungefär 5 min när jag kom på att, jajuste jag håller ju på att blogga. Men nu är jag tillbaka i banan. Det var ju ganska länge sedan jag skrev ett sånt där långt inlägg men jag antar att det kanske inte är så jävla kul att sitta och läsa typ hur många sidor med text som helst så jag ska väl försöka att inte skriva så långt, men ändå vill jag. Fy fan vaf jobbig.. Aja, jag får väl ta och avrunda här då.. hejdå!



åhh, christer.. du är så grymt het! sajk, släng dig i väggen!

/ F

disney channel!

hejhej alla coolingar!
grejen är den att jag måt så jävla bra, kanske inte helt friskt men jag menar.. Jag är liksom lycklig och så. Finns typ inget riktigt fel på mitt liv just nu förutom att jag har läxor. Mamma har lovat att jag ska få beställa en massa kläder från hm katalogen, jag ska ha värsta mysiga melodifestival kvällen med min familj och allt är toppen. Jag är kär också, eller inte kär men jag gillar en pojke. Jag ska shoppa idag också. MITT LIV ÄR NÄSTAN HELT PERFEKT NU! woho! Jag ska på kör senare också, kanske inte så jätteroligt längre eftersom att vonka säger att hon ska sluta, och det är ju inte så kul. Men nu sitter jag här i alla fall och kollar på disney channel, det är väl min roligaste sysselsättning just nu. Haha, det är någon teckad film just nu men jag kollar väl iinte sån mycket på den. ska dra nu! pööööss!

 

Micke och molle, det var så filmen hette. tror det är 2an!

/ F

stolt att vara kvinna!

hejhej!
åhh, nej jag är inte femenist direkt. Jag är bara så jävla glad över att jag är kvinna, jag menar annars skulle jag inte kunna sitta här och sjunga och skriva blogg samtidigt. För vi kvinnor är ju kända för att kunna göra flera saker på samma gång. Jaja, idag så gick jag till skolan. Ja, jag mår faktiskt ganksa bra nu. Och eftersom att vi slutar kl 12 på fredagar så kan man ju säga att jag nästan inte ens gick till skolan. Och nu sitter jag här hemma igen och väntar på att min kära vän erica ska komma hem så att jag kan ringa henne så att vi kan ses. Men nej, hon har varken på mobilen eller svarar i den.. De där blev konstigt. ajas, whata fuck. Jag har hittat min drömklänning till balen nu när vi slutar 9an. Fy fan vad den är fin. Den är från Ida någonting, och man kan hitta den på weekday. ååhh,  jag är kär i en klänning! patetiskt.. men sant. Jag har ju inte direkt skrivit så mycket om mitt kärleksliv i min blogg, eftersom att jag inte har något. eller det har väl snarare varit lite upp och ner, men sakna som har skett och inte skett kanske inte borde tas upp sådär offentligt. Men jag hoppas på att kunna skriva mer om mitt "kärleksliv" senare. ;) Aja, ska snog försöka ringa erica igen för att reta henne lite granna eftersom att hon troligen inte har slutat och att hennes telefon ligger och låter på lektionen tycker säkert inte läraren är så najs, MOHAHA! byebye!

/ F

arg.

hej!
igår skulle jag ha kunnat döda min blogg. Jag hade skrivit ett ganska långt inlägg men såklart raderas det. Så jag pallade inte skriva något nytt. Jag är sjuk, eller jag tror jag håller på att bli frisk. Men min morsa tror att jag har körtelfeber, det tror nog inte jag eftersom att jag känner mig mycket bättre idag. Jag ska säga att det är så grymt härligt att vara hemma faktiskt, för jag är typ aldrig sjuk längre så när jag väl blir sjuk är det faktiskt ganska skönt. Även fast jag kanske missar saker i skolan så vet jag att jag kommer kunna göra det senare. Det skänns helt enkelt skönt. Idag ska jag till vårdcentralen den trejde gången typ på två veckor, mina föräldrar vägrar ge sig. Aja, jag låter dom sköta de där så går det säkert jättebra. Men resten av dagen hade jag tänkt att fortsätta på dagen igår, genom att titta på filmer som narnia och harry potter. Sånna filmer som är lite magiska eller vad man ska säga. Kollade på Narnia och Harry Potter och de vises sten igår (första filmen). Jag är vekligen en harry potter tönt, har typ lästa alla böckerna och bara älskar dom. Aja, kanske inte världens roligaste inlägg men men. byebye!




/ F


en jobbig sak

hejhej, ja nu har in vän Bella tvingat mig till at göra denna grej. hej!

1. Hur länge har du bloggat?
Ja du, det var en ganska svår fråga. Kanske om man ränkar ihop allting.. hmm 1 år?
2. Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut, en månad innan du själv började blogga?
coola.
3. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Jag har nog inte riktigt någonsin aldrig, varit förälskad i en blogg men jag har verkligen kul när jag läser www.kissie.blogg.se eftersom att hon är så grymt patetisk. Och jag bara älskar att kika in hennes videoinlägg.
4. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
Jag skrattarc högt innobords. fy fan vad jag skäms.
5. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet, som läsare?
jag vet inte exakt, kan det vara 10 kanske.
6. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
jadu, jag tror det är ungefär hälften hälften.
7. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
www.blondinbella.se & www.kissie.blogg.se
8. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
jadu, jag vet inte riktigt om mina vänner är så lika mig men i alla fall mer än andra bloggare/bloggerskor så kanske www.remotecontrollface.blogg.se och www.casualfab.bloggspot.com
9. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
jag tror nog att vissa gillar det och vissa tycker att det är lite onödigt och vissa tycker säkert att jag är bra/dålig
10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
ja, det tror jag nog.
11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
ja verkligen, min gräns är satt. Eftersom att jag inte vill att vissa saker ska komma ut. Man har hemligheter också.
12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
politik, mat och sånt som inte intresserar mig.
13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
ja, du fullt ut.
14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
nej, det tror jag verkligen inte.
15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
nej, aldrig. Bara folk som jag redan känner  såklart.
16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
ja faktiskt, om man skriver negativa saker om andra personer... och så..
17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer
nej, aldrig!
18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
jajamensan, en gång i min förra blogg. det handlade om kärlek. usch!
19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
har inga nackdelar tycker jag i alla fall.
20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
jag hoppas eftersom det är en sak som får en avslappnad och det är liksom najs. hur kul som helst!
21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur,
eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
nej verkligen inte!
22. Avslutningsvis 1: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
ja, det har väl inte betytt så mycket för mig direkt. Bara att man liksom kan skriva ner vad som har hänt och så har känt skönt och få dela med sig av sitt liv. de är najs!
23. Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
betytt och betytt, jag har väl fått mig en massa goa skratt!
24. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten:
jag vill att MYRAN OLSSON gör denna urtrista grej, bara för att jävlas!


hejdå! / F

back in the days


åhhh!

hejhej!
 snart är det dags, jag ska sjunga på mina oditions. Det här handlar fan om min framtid som sångerska, shit. Jag ska i alla fall sjung, typ en evert toub låt, Neyo med Becouse of you, throght the fire och sen typ vem kan segla. Men jag har en egenvald låt också, Bubbly med Cilbie Caillat. Hoppas att jag har gjort ett bra val! Men jag hade ju tänkt att jag skulle ha en ganska soft dag för att fösöka bli friskare tills jag ska sjunga eftersom att jag nu är hur tept som helst hon har ont i halsen.. Men nej, jag hade glömt bort att jag hade kör idag..  Visst det är skojj, men Vonka ska inte med eftersom hon är och åker skidor så jag får ta mig dit själv. Sen kanske jag ska på bio med familjen, mysigt. Aja, om det är någon som har lust att hitta på ngt så hör av er! puss!




här är låten som jag har valt själv, för er som inte har hört den.

/ F

NÅGOT EXTREMT ROLIGT JAG TOG FRÅN MYRAN!

1. Vilken BH har du på dig just nu? en gul med spets 
2. Vilka trosor har du på dig just nu? ett par leopardfägade hotpants
3. Är du nöjd med dina bröst? inte direkt något att skryta med
4. Är du nöjd med din rumpa? ja, faktiskt!
5. Uppsatt eller utsläppt hår? utsläppt tack, har bara uppsats när ingen ser.. typ
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? han har allt en perfekt kille kan ha, drömkillen liksom!
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? hela kroppen, håret, klädstilen. typ allt!
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? åh, jag har alltid velat haft en bögkompis, men det är liksom ingen som vill bli bög så... någon bög som vill bli min vän?
9. Vart vill du helst bli kysst? gärna munnen om det går bra.
10. Och om inte där? halsen
11. Har du några snygga killkompisar? jodå, men dom är mina!
12. Har du kysst ngn av samma kön? nopp snopp!
13. Vad är ett plus på motsatta könet? att den personen är solbrun, fin hy.
14. Vad är ett minus? finnar, blek
15. Är du en hejjare på att kyssas? jag har ju inte testat att kyssa mig själv, men det kanske skulle vara något.
16. När strulade/hånglade du senast? de var inte så länge sedan
17. Med vem (om du inte gjort det säg vem du skulle vilja göra det med)? en sak mellan mig och honom 
18. Tror du på spöken? ja, eller jag tror på andar
19. Tror du på Gud? ja, fast jag borde inte. för han uppfyller ju aldrig mina önskningar.
20. Raka eller vaxa? RAKA, skulle aldrig våga vaxa benen.
21. Blondiner eller brunetter? det går bra med båda tack!
22. Brad Pitt eller Adam Brody? Adam Brody of course. han är en också som en sån där drömkille
23. Spelar du dum? nej, jag föddes så
24. Snyggaste kroppsdelen på en kille? magen, händer
25. Näst snyggaste? högst upp på ryggen
26. Tar du bilder på dig själv? ja..
27. Hur ofta ser du dig i spegeln? så fort jag går förbi en
28. Har du varit otrogen? aldrig, och hatar folk som är!
29. Har du push-up? ja
30. Har du någon gång önskat att du vore Victoria Beckham? ja, det är klart. för det första är ju inte hon riktigt ful och sen så har hon ju världens snyggaste man (nästan) och sen så är hon ju rik. Ser inga hinder att vara henne ;)

JAG ÄLSKAR BJÖRN GUSTAVSSON!



OMG! asså hej, jag ska gifta mig med den urgulliga Björn Gustavsson. Han är ju hur kul som helst, hur gullig som helt och ja typ allt en tjej vill ha. så killar, bli som björn gustavsson!

bästa vän!

image83

ERICA ORBELIUS KOM HEM JAG SAKNAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET!

RSS 2.0