I'm walking on sunshine

Hejhej!
är jag inte ganska tursam av mig. Vi har nämligen fått uppkopplat besök av oss. Det jag menar för er trögtänkta människor är att våra gäster hade med sig bredband. Jippie! Så nu kan jag blogga även fast jag är på landet. I dag i alla fall så har jag varit på landet. Vi drog kanske vi 9 tiden hemifrån för att senare åka till landet. Väl på landet somnade jag runt 12 och vaknade väl runt 3. Och klockan 3 så åkte jag och mina tjocka släkt till ett slott för att äta oss feta på en godsaksbuffé eftersom min mormor fyllde 60 i veckan. Det var jättegott och nu är jag väl en storlek för stor för min balklänning. När vi kom tillbaka shteeekte jag ute på vårat däck och bara myste i solen. Väldigt najst faktiskt. Nu sitter jag och kollar på en film, ingen aning om vad den heter med den går på 6an och den verkar faktiskt ganska bra. Inte konstigt eftersom det bara är bra skådespelare i den, typ julia roberts, denzel washington o.s.v. Men imorogn kommer jah hem, sköönt. eller kanske inte jätteskönt för det är en dag närme min intagning till fryshuset och dumt nog av mig så har jag inte övat någonting. Visst jag kan min egna låt men det är två låtar till jag ska sjunga som jag fortfarande inte kan texterna på, och ja.. det är ju på onsdag. DAGS ATT BÖRJA NÖTA FELICIA! sajk, nu ska jag kolla på film. byebye!

/ F

landet.. usch

gomorgon!
hur mår ni? jag mår helt okej faktiskt. ursäkta mitt inlägg från igår men livet sög verkligen då. Nu ska jag snart åka till landet, inte så kul men det funkar. vi ska nämligen fira min mormor. Igår var det ganska trevligt på vonkas middag som jag var på. tills jag fick psm. Ja, jag var jätteotrevlig att ha och hanskas med i slutet. och jag var väl otrevlig emot inprincip alla förutom magda. förlåt, My, Jocke, Christian, Filip, Anton, Svennis, Sofia, Ww, Linnea och särskilt vonka. För jag älskar er alla! aja, nu ska vi typ åka. vi hörs imorognkväll! bye!

/ F

hemskt

ibland så mår man dåligt. jag mår faktiskt riktigt dåligt. Jag tänker ganska mycket på saker som jag vill göra men inte borde. Fast innerts inne vill jag inte heller, men sånna här saker kommer fram när man mår dåligt. Jag vill inte göra sånna saker, eftersom jag vet att jag kommer ångra mig. vad ska jag göra?

/ F

hej, typ 30 grader!

hej!
har precis duschat, är på lite bättre humör. Men är fortfarande ganska irriterad. Mest nu på hur andra beter sig. Och hur folk inte fattar. Men men, det går väl över I guess. Idag har jag och hanna skrivit en låt som jag säkert kommer lägga upp på bloggen imorgon. Det blev faktiskt förvånandevärt bra, för att ha skrivit den på typ en timme. Låten heter än så länge rött, som fären röd. Ganska ivecklad histora eller kanske inte mer ja orkar inte berätta hur låttitlen uppkom. I alla fall, dagen imorogon kommer bli ganska stressig. Efter skolan alltså klockan 12 så ska jag och christian åka in till stan för att shoppa lite smått. Klockan 14.00 ska jag vara tillbaka i skolan för att spela våran låt för filip. Efter vårat låtspelade måste jag vänta på att filip ska sluta för att senare dra hem till honom för att prova kepsar. Eftersom på måndag ska jag ha uppspel på teatern. Ja, och efter filip så ska jag väl hem. Och senare ska jag till vonka. Ja, det är väl min dag imorogn antar jag. Sen i helgen ska jag till landet. BLLÄÄÄÄÄ! och där ska jag göra en film som ett skolarbete, hoppas den blir bra. ska dra nu, måste ladda ner en massa dålig negerdunk! bye!

/ F

PMS

jag är grymt arg, irriterad och ledsen. över en massa saker, dels för hur andra beter sig, dels för hur jag beter mig och dels för en hel del annat också. ska ut med hanna och skriva en låt i gräset på min baksida nu. Hanna gör mig på bra humör, vissa andra också. Men just nu är det bara hanna.

/ F

jag vill inte gå på återträff och återträffa dig

hejsan!
hur mår ni? själv mår jag toppen. Kom precis hem efter att ha varit och kollat på magda när hon hade konsert. Men vi gick inte direkt hem. I alla fall, dagem har väl sett ut såhär ungefär: Jag har varit i skolan, gjort ett prov som det gick rent åt helvete på, suttit i solen i ca 2 timmar, varit på magdas konsert och sist men inte minst, varit ute med en massa coola typer. Till konserten bar det av klockan 18.00. Jag, My, Hanna, Filip, Danny, Jacob och Bäck var dom som var trogna vänner och kom och kollade (vi hade till och med köpt blommor). Ja efteråt så stack jacob och bäck, men vi andra cooling satte oss på enskedefältet och myste. URHÄRLIGT! Ja, i alla fall. Idag så dansade vi också. Skitkul, faktiskt. Det var någon tjej från let's dance som lärde oss hur man dansade vals och chacha (?), men kul var det. Vals var ingenting för mig men chachan funkade. Är lite mer för det där röra på höfterna än vara så stel som möjligt. I alla fall, imorogn har jag inget särklit inplanderat, kanske ska vara med myran men det är inte riktigt bestämt. aja, ska dra nu. här kommer lite bilder:

  
  
 


1. Vera med flera (hanna)
2. Underbara hanna, älskar dig!
3. Emil, han är kul!
4. filip lirar gura som en gud!
5. chillerilldrill i solen, en härlig sommarkväll
6. underbar är bara förnamnet
7. sommarkänsla, right?
8. jag älskar dig
9. coolingar i solen

/ F

kvällens uppdatering

Hej!
eftersom att bloggen dampade igår hade jag tänkt att lägga in updateringen från kvällen nu itsället.
Så här såg man ut då, vad tycks?:

 

Ja, och här kommer bilderna från kvällen!

  
  


Det blev inte så mycket bilder från kvällen. Men kul var det!
ha det så bra så hörs vi senare!

/ F

AHHHH!

fuck publishme.se! JAG HATAR BLOGGHEMSIDOR! dom bara dampar..


uppdateringen som alla väntat på

hejsan! kom hem för kanske en halvtimme sen efter att ha ätit en enorm måltid. I måltiden ingick till förrätt, chips med guakamole, sen till varmrätt hamburgare med pommes, och senare till efterrätt blev det glass. Vi hade väldigt trevligt och åt en massa, jag höll väl typ på att börja gråta kanske 100 gr eftersom det ända jag kunde tänka på var att det här var den sista gången som alla riktigt var samlade och umgicks på ett sånt där härligt sett. Så, men jag var tvungen att hålla tårarna inne för att inte skämma ut mig själv. Till dagen då da. Vi möttes vi tunnelbanan klockan 9.00 för att åka till t-centralen och senare åka vidare till upplands väsby. När vi var framme där blev vi indelade i lag, vi hette balla björnarna. Det var en skitkul dag med alltifrån komjölnkning till pistolskytte. As kul verkligen, men det roligaste var nog att göra saker tillsammans. För det är nästan bara två veckor kvar tills man kanske inte kommer se vissa igen. Ganska sorligt faktiskt.. vi åt hamburgare till lunch också, så ja nu kan man väl säga att jag är ganska trött på hamburgare. Sen bar det hem, han bara hem och duscha och fixa mig lite iordning och sen bar det av igen till en restaurang i sickla. Ja, och det var väl ungefär hela dagen, kortfattat. Men nu till det roliga... BILDER!

   
    
     
    

  

     
   
   
   
    
 


Ja, där var en jävla massa bilder från dagen. I nästa inlägg kommer min lilla bilduppdatering från kvällen.

/ F

en underbar dag!



Jag älskar min klass, fy fan vad jag kommer sakna er!

En uppdatering av hela dagen kommer senare pluss en massa bilder och möjligtvis en video, men nu ska jag kärra mniddag med klassen. vi hörs senare!

/ F

god morgon!

hejsan!
idag kommer det bli bästa dagen. tjoho! Jag ska idag med min klass till upplandsväsby och åka till något ställa och göra en massa roliga saker som: bilkörning, laserdome, pistolskytte,mjölka kor o.s.v.! KUL RIGHT? ja, där ska vi vara tills klockan 5 på eftermiddagen. Sen ger vi oss av hemmåt, senare klockan 7 på kvällen ska vi mötas i sickla för att gå på restaurang. Det kommer bli hur skoj som helst ju, och det bästa är att vi slipper skolan! När jag kommer hem senare måste jag plugga, hur kul kommer det bli på en skala? Men men, man kan väl säga att det jämnar ut sig om man tänker på hur kul vi kommer ha resten av dagen. Imorgon har jag ingenting för mig över huvud taget, eller jag kanske skulle in till stan med malin men vi får se. Ja för det är nämligen sista provet på onsdag. tjoho! Sen är det bara att ta det lungt och inte göra ett skit. Eller bara göra en massa härliga sommargrejer. Och snart ska man väl ta första doppet också. I helgen ska jag till landet. TRÅKIGT, men vad ska man göra liksom? Vi åker på lördagen så fredagen får jag i alla fall tillbringa i mitt kära stockholm tills jag drar ut till fucking jävla kuk eskilstuna. aja nu ska jag fortsätta göra mig iordnign! gör en uppdatering om dagen när jag kommer hem, bilder kommer då också! puss!

/ F

ett öga rött kan dra åt helvete!

hejhej!
har varit på teatern, det var kul. Orkar inte skriva för jag är så grymt irriterad på min bok: ett öga rött. Man fattar ganska bra även fast det är blattesvenska men det händer absolut ingenting. Man får bara läsa om vad han gör om dagarna typ, och jag har ändå läst halv boken. DET KANSKE ÄR DAGS ATT DET HÄNDER NÅGOT SNART!

/ F

videor

hej igen!
kära läsare, här kommer en hel del videor. som ja, är ungefär hela våran tekniklektion!



 







 



Ja, ursäkta bildkvaliten. Men min mobil kanske inte riktigt har bästa kameran. Det kommer en till video senare. Men den som väntar på något gått väntar aldrig för länge. Sajk, det här är ju hur tråkigt som helst

/ F

nu är det sommar nu är det sol nu är det koskit i hagen!

god eftermiddag på er underbara futurewoman.blogg läsare!
man kan ju inte direkt neka att det är fint väder ute. Jag älskar sverige! Trodde aldrig att jag skulle säga det. Men det är ju bergis 30 grader ute. Och solen skiner, glada barn leker och jag har nästan inga kläder på mig. Hur härligt är inte det på en skala? Idag i alla fall så var det en ganska najs dag i skolan. Dagen tog inte alls lång tid och alla var på sitt bästa humör. Jag som har färgat håret fick hur mycket bra komentarer som helst.. Jocke var nog den som var mest till sig, han tyckte det hade blivit jättesnyggt. Och då blir man ju glad! Ja, my var väl lite damp idag men annars var alla toppen. Efter skolan bestöt jag och my oss för att slå oss ner i solen vi skolan för att vänta på någon rolig filur vid namn rickard som slutade en halvtimme senare än oss för att ta sällskap hem. Vi träffade också på filip och andy, som dock hade lite brottom hem. Ja och nu har jag kommit hem. Sydde föresten en kjol och fixade till en bit tyg till en sjal. Belv ganska okej faktiskt. Men nu ska jag nog plugga lite tror jag, eller om jag orkar. bloggar senare när jag har kommit hem ifrån teatern, bye!

/ F

en svarthåring skriver

vi ska äta thai, jag hatar thai, men jag äter för mammas skull. det är ju mors dag!

/ F


underbart

God eftermiddag alla underbara!
hur mår ni? jag mår i alla fall typ hur bra som helst. Sitter här ute på min balkong och pluggar. Det är typ hur varmt som helst ute, sitter i min urfina blommigakjol med mina döläckra rayband kopior och bara schteeeker. Lyssnar på en massa bra musik och dricker ett svalkande glas med sprite. Så jävla najst är det, och jag ska säga att det går hur bra som helst med min uppsats också, är typ klar. Ska bara hitta ett fint avslut och sen är den bara att skriva ut. Jag har till och med hunnit vara lite med my idag. Eller vara och vara vet jag inte, jag hjälpte henne lite att plugga kanske men inte mer. Hon fick lite damp, och sen gick jag. Och ja, sen beslöt jag mif för att sötta mig här ute på min nu umderbara balkong och bara unna mig lite sol. Jag tror fan att jag ska sova här ute inatt, det är så jävla najst. Nu är det typ den 10:de gången jag lyssnar på Tiger Lou - Oh Haratio, även fast den kanske är lite utspelade blir den bara bättre och bättre för varje gång jag lyssnar. FY FAN VAD JAG ÄR LYCKLIG! ska nog skriva slutet på uppsatsen nu, ha det gött!

image238

/ F


rubrik

hej!
min uppsats om östra Kina blir en uppsats om hela kina istället. Det är ganska svårt att bara skriva om östra kina, eftersom att det är ju landet i helhet som är intressant. Det flyter faktiskt på ganska bra, och jag börjar nog närma mig slutet tror jag. Om jag har sånt pass högt självförtroende kanske jag lägger ut den senare, om det är någon som vill läsa. eller varför det för.. Skit samma. Om någon vill läsa säg till bara. Ahh, eftersom jag börjar närma mig slutet på min uppsats så ska jag kanske försöka hitta på något resten av dagen. Kanske ta en promenad eller något, Men vi får se. eftersom det inte är andra avenyn ikväll så antar jag nog att jag kommer dra ut ikväll, men jag är säkert för lat. höhö.. jaja, ska nog skriva klart uppsatsen nu! bye!

/ F


nu önskade jag nästan att det regnade ute

godmorgon!
igår hade jag trevligt, idag kommer jag inte ha trevligt. Har inte ens något att se framemot på kvällen eftersom andra avenyn har haft sesongsavslutning. Och en anna sak som inte gör dagen bättre är att det är hur fint väder ute som helst och jag vill så gärna gå ut, men nej jag måste vara hemma och plugga.. ÅHHHH! Är inte lika glad som igår eftersom jag har fått lite dåligt samvete eftersom att jag inte skrvit så mycket på min uppsats och den ska ju vara inlämnad imorogon. Så hela dagen kommer gå åt att skriva min fucking uppsats. USCH! Ja, så hela dagens ska gå åt till plugg. Men jag lovar att jag ändå bara kommer sitta och blogga hela tiden, MEN NEJ FELICIA DU MÅSTE PLUGGA!
ska nog ta och börja ju! vi hörs senare!
hejdå!

/ F

jag ska sluta kolla på melodifestivalen!

Hejsan!
jag är väl medveten om att detta är mitt sjunde blogginlägg, men jag kan inte låta bli.
kom precis hem ifrån christian, och leo var också där. Vi hade urtevligt förutom att charlotte perreli kom typ på 21 plats. Vi skojasade och hade mysigt. Aja, men jag ska nog börja röra mig mot sängen snart. Måste kanske läsa lite först i min extremt roliga bok (hör ironin) ett öga rött. hejdå!

 

Här är en meningslös video från kvällen. Men jag ska säga er, om ni hade varit med så hade ni garvat. Leo håller nämligen på att göra christians bröstvårta styv.

/ F

jag har ett liv

hejsan!
ojoj, tror det är mitt sjätte inlägg för dagen. Har ju blivit ganska mycket blogga av nu eftersom jag tycker det är så grymt skoj. Jag har i alla fall ett liv nu ikväll, JIPPIE! Ska nämligen hem till christian med leo och kika på melodifestivalen alldeles snart. Vi frågade filip också, men han är en bangare. synd för honom.. Vi ska i alla fall  ha supermysigt, och sen ska vi sitta och betygsätta alla bidragen och skratta lite också.
Idag hade jag ett problem: KLÄDER! När jag klädde på mig efter att jag hade duschat och så, såg jag extemt bra ut faktiskt. Hade på mig en klänning som var ganska gammal men satt fint på. Men jag svettades som en gris i den så jag var tvungen att byta. Men tror ni att jag hittar något att ha på mig eller, jag var nästan sådär påväg att bara gå naken. Men det fick bli antons adidas istället eftersom vad är mysigare än en killtröja i XL? så, det slutade väl ganska lyckat i alla fall. Min uppsats ska jag inte säga att jag har kommit långt på men det rullar faktiskt på ganska bra, och jag hoppas att inom en snar framtid (innan måndag) att jag hinner klart. Imorogon ska jag bara skriva, så jag får skrivkramp. Jag måste bara fråga en sak.. Är det meningen att man ska få ont av att plugga? För jag menar som jag pluggar är det inte konstigt att jag inte har varit tvingen att amputera bort högra arm. Fy för plugg!
Idag har det varit konstigt väder, jag gick ut för att träffa My och jag kände att fy fan vad sommar det är. Men när jag hade gått några meter började jag frysa och jag fick gåshud över hela kroppen. VAD FAN ÄR DET FÖR KLIMAT?! fuck sverige, snart flyttar jag till thailand! bye!

/ F

FÖRE & EFTER!

image235

/ F

JAG KUNDE BÄRGA MIG!

Hej igen!
det blir ganska många inlägga idag. kul? För mig är det kul i alla fall, är helt besatt av min blogg. tjohej!
Jag kunde i alla fall inte hålla mig längre. Jag har ju köpt klänningar till balen och skolavslutningen och nä nu måste dom upp på bloggen, så vad tycks?

Min balklänning!
 



Min examensklänning!



Ett litet smakprov på min nya hårfärg också, i nästa inlägg får ni se exakt!

/ F

PLUGG!

image228

/ F

dagens, och lite till!

Madonna ft. Justin Timberlake - Four minutes

Hejsan! Ja, dagens låt hamnade här av en särklid anlednign. Jag har nämligen märkt att man blir fett taggad av den, men vill liksom springa runt i hela lägenhet, skrika lite, sjunga högt, plugga (:O) och ja en massa tokiga grejer. Ja, så det var väl den största anledningen till att four minutes belv dagens låt. Jag har faktiskt pluggat en hel del nu sen senaste timmen. Känner mig ganska stolt faktiskt. Även fast det är en lång bit innan jag är klar så känns det än så länge helt okej med tiden. Ikväll är det kanske som många vet melodifestivalen. Inget direkt som intresserar mig men jag tror faktiskt att jag ska kolla. Eftersom jag har lovat min mamma att jag ska vara hemma.
Föresten, jag ser ut som en emo! HEJDÅ!

 / F


hatar att plugga

hejhej!
igår var det en bra dag. En väldigt bra dag. bäste dagen på länge faktiskt. Jag färgade håret ju, det belv svart. Kanske inte så bra men jag passar i alla fall i det. Tycker jag. hade tänkt att jag skulle lägga in före och efter bilder snart men jag känner att jag måste sminka mig lite först. Aja, tillbaka till dagen igår. Efter jag hade färgat håret så åkte jag tillbaka till mitt kära stureby för att träffa filip vi tunnelbanan. Sen drog vi hem till mig och gjorde lite allt möjligt. Senare så kollade vi lite på lejonkungen, men tog en paus eftersom vi belv hungriga. Det blev omelett, mums. vi fick också sällskap av My, magda och Hanna. Vi hade trevligt. efter dom hade gått så kollade jag och filip klart på lejonkungen och senare lite på tv. Vi hade urtevligt! Sen kanske vid 12 drog filip, och jag somnade fort efter det. ahh, och nu ska jag plugga. en massa, eftersom jag ska ha en uppsats inlämnad på måndag som jag inte börjat på. aja, byeby!

/ F

Dagens låt

Bob Dylan - Mr.Tambourine man

kärlek boken, varför heter den inte kärleks boken?

Hejhej!
jag antar att dom flesta läsarena som inte känner mig tror att jag inte har något liv eftersom jag skriver så pass mycket men icke sa nicke, jag har faktiskt ett liv. Jag och My fick senare sällskap av Jocke och Hanna. Skoj! Vi gjorde inte så mycket eftersom dom skulle ut. Jag pallade inte följa med eftersom jag egentligen har annat att göra (som att skriva min hemska uppsats). Jag antar att det inte kommer bli så mycket skrivande av men det är ju skönt att vara hemma om man får värsta ideérna. Imorogn i alla fall ska jag färga håret, tjoho! Det ska ju bli mörkbrunt som jag hade förut. Är väldigt glad över att mitt hår kommer vara fint imorogn. Senare så ska jag vara med fillepille. Eftersom jag sluat klockan 12 och har frisörtid klockan 1 och färgningen kanske tar högts två timmar så borde jag hinna. Eftersom filip slutar klockan 15.00? Ja, vi ska väl inte göra något bestämt men jag antar om det är fint väder, käka glass i solen.
Jag har ju funderat ganska länge på att peirca mig i läppen, och jag känner verkligen att jag vill. Men problemet är mina föräldrar. Dom stormvägrar, och då blir det ju inte så lätt. Men jag ska nog försöka tjata mig till det i 16 års present. Och i helgen ska jag kanske få piano och guitarr. TJOHO! Längtar så, men jag antar att det aldrig kommer bli av. Men jag hoppas! Jag har typ inga planer för helgen förutom att jag måste skriva min förbannade uppsats. Som säkert kommer ta upp hela helgen. Men jag kanske kommer få lite fritid över hoppas jag. Men jag kanske skriver senare om jag kommer på något extra roligt! ciao!

/ F 

my hon sjunger.. just nu.. live.. för mig..

Hejsan!
idag var jag innne i stan med sofia, vi hade väldigt trevligt! tyvär så inhandlade jag inte örghängerna som jag skulle köpa men det får bli en annan gång. Istället köpte jag en vädigt fin kjol. Och nu är My här, kul! Vi hade en jävla massa problem med att steka bacon, men det löste sig. I alla fall, måste skriva en to do list, så jag inte glömmer bort något.

FELICIA TO DO LIST.. TODAY... AGAIN!

1. Vara med My!
2. Skriva lite so uppsats!
3. ta ett långt bad!
4. raka benen!
5 städa rummet!
6. läs en jävla massa i ett öga rött!
7. Ringa en massa onödiga samtal!

Här är kjolen jag köpte idag!

image227

Kanske skriver ett mer intressantare inlägg senare, tills dess. Ha det gött!

/ F

god morgon god morgon, hör alla fåglar sjunga, god morogn god morgon i kör!

godmorogon!
det var ganska jobbigt imrose eftersom jag inte hade någon dusch. Men smart som felicia är kom hon på att hon han gå till skolan en gång utan att ha duschat på morogonen. Så ja, visst jag kanske har en liten sådan bad hair day men jag överlever. Tur att det var någon klok person som kom på tofsen. Nu sitter jag och kollar in vakna med the voice och det är ganska bra faktiskt. Tex idag så har jag fått reda på att han som gjorde tintin fyller år idag, så jag ska säga det till emil för att verka fett kunnig, (emil älskar tintin). Idag ska jag ju in till stan, tjoho! Men vi får se om jag kanske kommer hem med någon liten påse, förhoppningsiv i alla fall. Aja, ska fortsätta göra mig iordning! byebye!

/ F

Efter 2 timmar

FELICIAS TO DO LIST.. TODAY!

1. Skriva So-uppsats
2. Skriva klart gympaskiten!
3. Läsa 100 sidor tills imrogon
4. Plugga engelska.
5. Kolla på flera låtar till mig och filip
6. Lösa problemt med att jag inte kommer ha någon dusch imorgon bitti.
7. Städa lite
8. Läsa allas bloggar
9. Planera helgen
10. Kanske ringa: My, Veronica, Filip, Bella!
11. Ta reda på när erica kommer hem från Paris
12. kanske skriva ett till skitbra blogginlägg!

Ja man kan ju säga att jag har gjort dom allra viktigaste sakerna i alla fall. SAJK! shit jag börjar få lite bråttom nu, istället för att göra viktigt plugg har jag suttit och laddat ner en massa musik och hållt på.. USCH! FY FELICIA!

/ F

KÄRARE!

image225
Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag tror jag ska gifta mig!

jag är kär

image224
behöver jag ens säga något?

glad skulle jag vara, men ack!

hejsan!
sitter här och funderar medans jag lyssnar på regina spektor - The ghost of corporate future. Den är ju väldigt bra! tycker jag i alla fall. Idag är jag på bättre humör, men jag är fortfarande arg. Riktigt arg om jag tänker efter, eftersom jag har fått reda på lite småsaker idag som bara gör saken värre. så, denna person vill jag ska dö! jaja, idag i alla fall var det skola. Och jag har blivit fett dålig på att vara i skolan, för jag bryr mig typ inte längre. Kommer för sent och har mig.. SKÄRPNING FELICIA! (nu bytte jag till regina spektor - love affair, tror jag ska ha ett litet regina maration idag!) Back to the day, i alla fall. Dagen var ganska najs, dom brukar vara det nu här i slutet även fast det finns en hel del att göra. Efter skolan beslöt jag, vera och hanna oss för att trava ner till musiken. Där satt vi inte länge för vi pallade inte, så jag och hanna gick och satte oss i skolan. Och till våran stormförtjusing så slutade en massa roliga människor som då kunde göra oss sällskap (olivia, jacinta,filip,rickard och emil). Där satt vi ett tag och snackade om allt mellan himmel och jord men sen var det dags att bege sig hemåt. Så jag, olivia, jacinta och hanna gav sig hem till mig för att svulla i oss en massa mackor. Och ja dom gick väl efter ett tag när allt bröd var slut. haha! Och nu har jag pluggat i några timmar. TJOHO! känner verkligen att jag får saker gjorda nu, skönt. Men jag känner ändå att jag måste skriva en to do list, så här kommer en to do list.

FELICIAS TO DO LIST.. TODAY!

1. Skriva So-uppsats
2. Skriva klart gympaskiten!
3. Läsa 100 sidor tills imrogon
4. Plugga engelska.
5. Kolla på flera låtar till mig och filip
6. Lösa problemt med att jag inte kommer ha någon dusch imorgon bitti.
7. Städa lite
8. Läsa allas bloggar
9. Planera helgen
10. Kanske ringa: My, Veronica, Filip, Bella!
11. Ta reda på när erica kommer hem från Paris
12. kanske skriva ett till skitbra blogginlägg!

Ja detta hade jag tänkt att få gjort idag! Men gud vad jag inte kommer hinna. I alla fall, imorogn ska jag in till stan med den sköna sofia. TJOHO! Jag ska nämligen köpa sådana urgulliga bambo örhängen. Längtar så,  och jag hoppas att det kanske slinker ner något mer hem. Men vi får se. Sen ska jag skriva lite uppsats när jag kommer hem. På fredag ska jag vara med filip, ja.. och vi får se vad vi hittar på. Jajuste på fredag ska jag också färgga håret. TJOHO! hoppas att det blir bra, ska nog färga tillbaka till den hårfärgen som jag alltid har haft (om man inte räknar med min riktiga hårfärg). alltså typ mörkmörktbrunt. Jaja, nu ska jag nog plugga lite till. tack och hej leverpastej!

image223
Dom här örhängerna hade jag tänkt att köpa. Men vad tycker ni, ska jag köpa silver eller guld? Är nog inne lite på guld, men vad sägs?

/ F


DÖÖÖÖ!

nääh, nu jävlar!
jag är riktigt sur faktiskt. riktigt, riktigt sur. Eller snarare arg!
Det finns vissa personer man inte gillar, och dom borde dö. Eller okej, inte finnas kanske låter lite snällare. Men varför ska jag vara snäll? så dö! ÅHHH! GAAAHHH! USSSCCCHHH! Snart kommer jag slå till någon! Min dag har ju inte direkt varit bra på något sätt idag.. nästan, och jag ska säga att det här gör den inte bättre. Så tack så mycket "personen som inte får nämnas vid namn" för att du gjorde min dag ännu sämre! tack! FUCK YOU!

/ F

ANDRA AVENYN!

OMG!


Kate nash & Billy Bragg


Lite bilder och..så!

Hej!
Jag hade tänkt att bjuda på bilderna som aldrig blev upplagda, och dom som bara ska bli upplagda!




1. Jag, My, Christan och Joakim hade en myskväll med Eva och adam en massa godsaker och tända ljus!
2. Christan, så jävla snygg. LOVE YAH!
3. jag är en fajter!
4. Borsta tänderna måste man göra, annars kommer karius och baktus
5. Linnea gjorde ett par urläckra glasögon på tekniken.
6. Myran och jag är ute på cykeltur och se som hon beter sig!
7. jag vill ha en egen cykel som jag kan åka på, på den kommer jag stanna kvar tills allting årnat sig. Det är ett intärnskämt, fattar ni? jag har ingen cykel... hö..hö..
8. NICE GÖT!

Ja, och jag har ju mublerat om.. Såhär blev det!





1. hej, här kommer du in!
2. Spegel, spegel på väggen där.
3. Inte bara en säng, utan MIN säng!
4. m..
5. Ja, en vägg. Min lampa, skoj right?
6. Jag tycker om min vägg.
7. Här sitter man då, just nu..  och ja.. bloggar..
8. Nämen titta!

/ F


frusen från topp till tå

hejsan!
har ni någon gång varit med om att ni fryser så mycket så att ni inte kan röra fingrarna? Jag ska tala om för er att den känslan har jag nu. Så jag antar att detta inlägg kommer ta lång tid att skriva. Idag skulle jag plugga, nej icke sa nicke.. Felicia är inte en bra kvinna, hon tog en promenad med filip, gick hem till Myran, gick på teater, var med myran, gick ut med My, Magda och Hanna. Fy fasiken vad skönt att jag inte får dåligt samvete över att jag inte pluggar. Eller visst kanske lite, men jag överlever. Men imorogn ska jag plugga! SOM SATAN! Och på onsdag också, men sen får jag nog ett litet liv igen. I alla fall i någon dag. Sen måste jag väl skriva lite uppsats i helgen men det ska nog inte ta så lång tid. Jaja, orkar inte skriva. Måste mickra mina händer nu! ciao!

/ F

onödigt inlägg

Hej, jag har inte så mycket att skriva. Är ganska trött, ganska tråklig. god natt!

alltsombehövergörasdagen!

hola!
Igår natt, skrattade jag. Och helt seriöst nu, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Eftersom att jag och My snackade hela natten om snoppar. Hur kissar man om man är kille? vart är kisset någonstans innan det är i toaletten? Vilken är den "normala" färgen på en penis? Vad gör man om man upptäcker en dag att man bara har en pungkula? Vad är normallängden för ett könshår? O.S.V. Ja, fy vad vi garvade. Sen skulle vi kolla på porr men nej, tror ni inte min mamma kommer in i rummet precis när vi ska kika. Så det blev ingen porr för våran del. Jag har mublerat om i mitt rum, så det kändes ganska konstigt att vakna upp i fel ände av rummet. Jag antar att jag lär vänja mig. Igår städade jag också hela mitt rum så, ja i alla fall igår var det skinande rent. Och ja idag, ska jag väl försöka få bra saker gjorde. Typ som att plugga, städa lite till, köpa lite nya saker till mitt rum och sånt najst. Sen så kommer ju filip hem också, kanske tjyvar med honom ut på en promenad om han hinner. Ja, så ser väl min dag ut. Jag tror jag ska börja lira gura igen! Jag spelade gitarr när jag var liten men inte länge, men när jag rensade i mitt rum igår hittade jag gamla gitarrböcker så jag tror jag ska försöka börja igen, och sen på piano också. TJOHO! Men i alla fall, nu ska jag nog göra mig iordning. byebye!

/ F


Dagens outfit

image206

Tröja, paul frank (Mys)
Jeans, H&M
Väska, H&M
Armband, fått av mamma


/ F

BILDER!

hej! lite bilder som skulle laddats upp för länge sedan!





1. Landet!
2. Joakim är hemma, han har ju nämligen varit i världens coolaste land... USA!
3. Gulliga, right?
4. Kunde absoulut inte låta bli, my som cp
5. Den bjuder jag på!
6. Så ser my ut när hon tänker.

/ F

städdag!

hi babes!
hur är läget? Med mig är det faktiskt great! Jag kanske är lite stressig eftersom jag har en massa plugg att ta tag i men jag tror jag skjuter fram det tills imorogon för att kunna unna mig själv lite helgkul. Jag sov hos myran igår och vi fick då sällskap av jocke och joel, det var urmysigt. Vi eller dom käkade godis, vi hade tända ljus och möös. När vi slog på MTV visade det sig att det var porr, eller inte porr men MTV FLASHES och ja, det var väl ganska naket kan man säga. Kanske lägger in videor senare. Jaja, dom drog väl runt tolv och då myste jag och my en liten stund till, men somnade inte långt efter. Idag har jag städat mitt rum, och jag menar verkligen städat. Så nu är det skinande rent, JIPPIE! Och min pappa är iväg för att skaffa comviq kompis till mig nu, JIPPIE igen! Ja, och senare kanske jocke, my och christian ska komma hit och käka middag men det är inte bestämt än. Jaja, nu ska jag käka nuldar! ciao!

/ F


en lång och pratig video


låtval

Hej!
idag har jag och my letat låtar till filip och mig. Och ja, nu behöver jag hjälp. Jag har inte spelat låtarna på filip än men det gör ju inget om ni tycker till. Dom kanske blir heldissade.

Gavin Degraw - Chariot
Chris Daughty - Home
Jason Mraz - I'm yours


Kanske inte riktigt något jag egentligen lyssnar på men dom är faktiskt ganska bra. Så vi hoppas att filip tycker någon är bra. men vilken tycker ni?

/ F

god morgon!

Hej!
snart bär det av till skolan, usch.. Men men, idag ska jag i alla fall kanske in till stan med Myran. Men det är inget bestämt än, eftersom jag kommer inte ihåg om jag hade något annat för mig. Tror nog jag hade lovat vonka men kommer inte ihåg. Men om vi ska in till stan ska vi skika lite second hand och köpa present till vonka eftersom hon har fyllt år. På kvällen senare så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se helt enkelt. aja, ska dra typ snart måste fixa det sista! puss!

/ F


gaah, eller nej.

ÅHHHHH!!!
jag är såhär nära på att bara skrika det högsta jag kan!
Jag hatar min pappa, helt seriöst. Visst ibland kan han vara helt okej, men oftast är han bara orättvis. Ja, och somvanligt så bråkar vi för det minsta lilla. Han stör sig på småsaker, men dom småsakerna han gör som jag stör mig på, nej dom har visst ingen betydelse och han blir bara ännu argare om jag tar upp det. Jaja, dagen var hur najs som helst faktiskt, även fast den var ganska stressig. Den började med skolan, bläää. men det är ganska skönt nu, faktiskt, inte så mycket att göra och så. Sen så ja, efter skolan gick jag och My till musiken och spelade en massa sköna låtar. kul! Efter det så gick jag för att träffa filip, vi gick hem till mig och åt. Kollade lite på seinfeld, och faktiskt måste jag erkänna att det var ganska kul. Efter detta bar det av till farsta, eller farsta gymnasium för filip kanske. Medans han gjorde muntilga nationella i engelska A så gick jag för mig själv och strosade i farsta. Det var ganska ensamt så jag valde att slå en pling till Bella, och hon pratade så gärna. När filip var klar drog vi in till stan för att leta present till magda, men vi hittade inget. Så jag kom på den briljanta idén att vi skulle baka något åt henne, och filip hoppade av gläjde när min underbara idé flög ur min mun. Men först var vi tvungna att tjacka skor till fillepille, OCH GUD SÅ FINA DOM ÄR! Ett par lila mockaskor (adidas) med rosa palmer bak i hälen. Gööfina, men det bästa var att jag fick påsen (JIPPIE!). Efter det åkte vi hem och bakade, men det var lite brist på ingredienser så vi fick tjata till oss lite av my som då kom för att göra oss sällskap. Ja, och sen när hon väl var där så kom vi på att vi inte hade något mjöl. Så jag och filip cyklade för att köpa, och aldrig mer säger jag. Filip cyklar som en tok ska jag säga, jag trodde jag skulle dööö. Men men, efter bakningen gick jag och filip för att plocka blommor, och påvägen så träffade vi upp my som redan hade gått för länge sedan. Så vi tre gick hem och överaskade magda och hon blev stormglad! Kul, ja och sen stannade vi där ett tag för att bara mysa lite, och ja sen gick vi. Filip ska ju åka på klassresa nu i helgen så det tog ett tag att säga hejdå. Men efter ett tag var vi påväg hem igen. Och nu är jag här.. hemma..uttråkad..trött..men ändå pigg, och ja.. ähh. nu får det räcka, har skrivkrap! Puss!

/ F

magda är bäst!

hejsan!
igår var det en väldigt najs dag. Efter skolan stack jag och min bror in till stan för att klippa oss, det blev väldigt bra men det syns inte så mycket eftersom jag bara klippte topparna och luggen. Min brors frisyr är nu lite kortare, och det är bättre eftersom han inte kan fjårtishår nu, eller lite blir det väl men mindre. Sen bar det hem, och påvägen hem så träffade jag magda på tunnelbanan och då slog det mig att hon hade konsert och jag beslöt mig för att gå. Min vän My skulle gå med mig, men till min överaskning låg hon och sov därhemma så jag ringde filip. Och självklart ville han följa med, så jag, filip och hanna gick tillsut på magdas konsert. Hon var jätteduktig! Sedan gick jag och filip hem, vi hade en trevlig lång promenad hem. Och ja, sen gick jag hem till My. Det var väldigt trevligt de också, jag fick paj och sen kollade vi på grey's tjoho! Jag älskar grey's and anthomy. Men men, idag har jag nästan inget smink, eller jo nu ljuger jag. Men jag har ingen kajal. Hoppas att folk inte skrattar ut mig allt för mycket, men nu ska jag kärra lite frulle. vi hörs senare! puss!

/ F

i skolan

hejsan!
jag sitter nu i skolan och väntar ut No lektionen. Jag och felicia (fiffi) håller på att göra en film om varför man hickar. Men det går inge vidare. Men snart ska vi få våra skoltröjor, jippie! Men nu måste jag dra, lärarna börjar klaga. puss!
/ F


Dagens låt

Good Morning Herr Horst - Mando diao

everything's just wonderful

hej alla pigga och glada!
Igårkväll var det inte ett så bra avsnitt av desperate housewifes, trist. För jag såg verkligen fram emot det, men det var ju inte dåligt såklart, hur skulle det kunna vara det? Efter desperate housewifes så var det ju chistine, och det är ju så jävla roligt så man dööör! Under det hemskt roliga programet ringde filip, vi hade en trevlig konversation om allt mellan himmel och jord. Men efter kanske en timme kände jag att det var bäst att gå och lägga sig så vi la på. Sen somnade jag fort som attan, och nu när jag vaknade imorse var jag hur pigg som helst. Grymt skönt! Och ja, idag ska jag klippa mig och vara lite med vonkan, kul! Men efter klippningen så har jag inte mycket för mig eftersom jag inte måste göra något omprov denna vecka, så om det är någon frivillig ring! Imorogon ska jag vara med fillepille, kul! Kanske ska följa med honom och emil ut och jogga, OFTA säger jag.. Jag kommer aldrig orka springa så långt dom springer, så jag kanske cycklar bredvid, om jag ens orkar det. haha, synd felicia. aja, ska fortsätta med att göra iordning mig nu. puss!

/ F

wiiihoo!

godkväll!
min dag belv precis mycket bättre, eftersom något bra hände i desperata hemmafruar. Och sen en till sak jag fick för några timmar sedan reda på att jag inte behövde göra något engelska prov på torsdag så jag kan vara med filip. Tjoho! Jag har laddat ner så jävla mycket bra musik på min data så man vill bara dö. Så om ni vill lyssna på bra musik, kom hit! En annan sak, imrogon ska jag klippa mig. Inte färga håret som jag trodde att jag skulle göra, min vän verioncia ska följa med också. Sen efteråt ska jag inte göra någonting, skönt. Så om det är någon som vill hitta på något så skriv! men nu är snart reklamen slut, bye!

/ F


MY AND I LOVE CRISTOBAL!



ursäkta bildkvaliten, men gud så kul!

depression i hög grad!

Hej mina vänner!
läget? Med mig är det väl helt okej, nu i alla fall. Dagen har varit ganska sämst i alla lägen, ungefär. Den började med ett besök till my på morgonen som smällde igen dörren på mig även fast jag var hur trevlig som helst. Ett ganska rejält tecken på att hennes dag inte hade börjat så bra heller, så jag bar mig av till skolan istället. I skolan var alla cp, och ja jag fick damp, på alla. Sen blev jag irriterad på att en person dissade mig, men nej, det var bara en illusion eftersom jag redan var irriterad. Sen på No lektionen så fick jag damp, fullkomligt jätte mycket damp på våran No lärare för att jag inte fick gå ut och jobba. Så jag la mig på katedern och strejkade! Sen träffade jag och My, emil och filip.. Då belv allt genast bättre! och jag blev på bra humör igen. Emil är så jävla rolig så man måste bara dööö, fy fan man kan verkligen inte hålla sig för skratt.
En grej som man inte kan hålla sig för skratt är:

- Hej Emil!
- Hej Felicia!
- Vad ska du göra idag?
- Ja, vad ska jag göra idag....

Han upprepar allt man säger och det är inte så att det händer ibland, utan HELA TIDEN! Försök att hålla dig för skratt då liksom. Aja, sen gick jag på sång. Och efter sången blev jag glad när min telefon ringde och min vän erica hördes i andra änden. Så jag hade en trevlig konversation med henne, men till slut var hon tvungen att lägga på. snyft.. Och nu är jag hemma, funderar på att ringa någon. Men nej, felicia ska plugga! tjingeling!

/ F

en sak bara

Meningar värda att komma ihåg!

"Han smeker dig med blicken" - Felicia Heller
"Om vi tränger så kan vi få plats tre" - Cristoball
 
/ F


bajs blogg!

Hej, här kommer lite bilder.. mest på mig.

    
    


1. Filip och Rickard, plus en vovve.
2. Vad tycks, ska jag pierca mig?
3. Syskolkärlek
4. jag
5. jag
6. jag
7. jag
8. jag
9. jag
10. jag

Kanske lite mer intressanta bilder, eller inte.. från landet i alla fall, och lite efter också!

  

1. rullebo (mitt land)
2. Min lillebror.

Sen skulle det ha varit en hel del mer bilder, men nej då säger blogg.se ifrån. JÄVLA KUK BLOGG! ursäkta språket, nu drar jag innan jag kastar ut datan genom fönstret..

/ F

hemma igen, dåra!

hejsan!
Ungefär dethär har jag gjort och detta har hänt denna urtåkiga helg:

1. Jag fick reda på att min kompis knullade med sin pojkvän och var nu tvungen att inhandla dagen efter piller.
2. En onödig konversation med filip i telefon, eftersom att vi inte fick något vettigt sagt.
3. Min vän badade, inte jag..
4. Jag väckte my klockan 17.00
5. Lyssnat på en massa musik..
6. Spelat en massa kort
7. Hoppat sudsmatta
8. Haft väldigt tråkiga konversationer med mina föräldrar om saker som inte alls betyder något.
9. En väldigt kort konversation med vonka, jag retades och hon lyssnade. (privat)
10. Önskat att jag var hemma..

Kul helg, eller hur? Som tur är ska jag inte dit på ett tag så nu ska jag ta vara på den tiden jag har kvar i mitt kära stockholm innnan jag är tvungen att åka ut dit igen. Annars har det väl inte hänt så mycket. Men jag har funderat ett tag på att pierca mig i läppen, och nu har jag fixat en ring som jag kan ha där och kolla hur det skulle se ut. Och attans vad jag passar bra i det. synd att jag inte får för mamma.. Men men, ska ut nu. lägger in lite bilder senare! puss!

/ F

fin dag

hejhej!
Hur mår ni? Ibland får jag damp, nu har jag damp. Jag hade precis skrivit värsta bästa och långa inlägget och tror ni inte att min data dampa och stängde av sig. Jaja, bara att bröja om då. Jag tänkte precis på min urtöntiga telefonsvarare.

- Hej de är Felicia!
- Hej, hörru... (den väldigt lättlurade vännen)
- Hur mår du?
- Jo jag mår bra, sjdå? (fortfarande lurad)
- bra, jo juste jag glömde att berätta en sak. Det här är min telefonsvarare.... osv

Problemet är det att jag inte kan spela in en ny, min mobil beter sig lite konstigt. Men visst är det ganska roligt när ens lättlurade vänner kommer fram till en och berättar väldigt argt om hur dom blev grundlurade och konstaterar att dom aldrig mer ska blir lurade av min telefonsvarare igen. Men en vecka senare händer samma sak igen. Ganska kul faktiskt. Till min dag. Idag så var det en väldigt kort och skön dag. Jag slutade ungefär runt 11, då gick jag och myran hem till henne för att käka och kolla på Desperata hemmafruar. OMG säger jag bara (ni som är lika besatta av desperete som jag fattar)! Sen så gick jag tillbaka med my till skolan eftersom hennes halva av klassen hade inte slutat än. Sen satt jag en stund och väntade på filip, rickard och erica. Ungefär vid halv 2 så mötte jag upp erica och det bar hem till mig och efter ett tag fick vi också sällskap av rickard och filip. Hemma hos mig så spelade vi guitar hero och bakade sconse. Sen gick vi på en promenad. Rickard begav sig hemmåt först men inte länge efter så gick eirca också, jag och filip han inte vara så länge innan han också var tvungen att gå. Och nu har jag precis gjort mitt gymnasienval och till min förvånad så kommer jag antagligen börja på kärrtorps gymnasium. Men det blir säkert bra. Jag valde att inte söka sam/språk på södra, tror inte att det är något för mig. Men snart ska jag i alla fall till mitt hemska (förlåt) land. Där vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det blir väl en hel del sola och sånt av. Kanske till och med tar det första doppet i det blå i helgen också men vi får se. Hoppas att nästa gång jag skriver har jag mycket roligt att berätta! CIAO! (nu skulle det ha varit en fett gullig bild på filip och rickard men blogg.se dampar...)

/ F

enormt roligt

tjohej!
jag har precis lagt på efter en väldigt lång pratstund med filip, närmare 2 timmar.
Klockan var ungefär 19.30 när jag till min förväning lyfte på luren och Joakim Granslätt tilltalade mig, men olyckligt nog var det inte han som ville prata utan bara My. Hon ville komma hem till mig och, ja snäll som jag är så gick jag med på det. Hon kom hit och åt, och medans så ringde vi filip. Och som vi skrattade, åt allt möjligt konstigt. Men kul var det i alla fall. Vi hade en lång diskussion om något som inte får nämnas vid namn och sedan en massa annat strunt. Jag kollade på när my kissade, skrattade och blev deprimerad. Det var en grymt rolig och hädelserik kväll. KUL! Imorgon ska jag vara med Erica och Filip, jippie! urskoj, men senare på kvällen ska jag åka till landet.. mindre skoj, men aja. Nu ska jag nog försöka sova så att jag inte är trött imrogon! bye!

/ F


solig dag!

hejsan!
idag har varit toppen, förutom kanske en sak men det kommer jag till senare. Vi var i skolan och ja, somvanligt när my och vonka är på teater blir jag mobbad.. Men men, jag överlever eftersom jag har min exktremt underbara pojkvän och hans följeslagare till min undsättning. Efter skolan så gick jag, filip och emil och satte oss på en gräsplätt med en gittar och solen sken. Vi satt väl där i någon timme, eller jag snarare sprang omkring hela tiden eftersom jag blev jagad. Mina vänner försökte nämligen måla mig gul, men maskroser. Sen målade jag tillbaka, MOHAHA! Efter ett tag stack emil medans jag och filip fick lite sällskap av vonka. Efter ett tag stack vonka också, och vi låg och myste. Det var superhärligt, men nu till det negativa. Under denna långa vistelse på gräset har jag fått gräsfläckar över hela mina vita keds och dom går ju inte att tvätta efrersom jag har hört att dom blir gula. Min mamma kommer få damp, så jag har bestämt mig för att gömma dom ett tag. MOHAHA! tills det är naturligt att dom ser ut som dom gör, kanske lägger in bilder sen. Aja, nu har jag inte mycket för mig och vet inte riktigt vad jag ska göra heller, men snart så kommer jag säkert på något. Ska dra, bye!

/ F

god morgon!

hej!
idag börjar mitt nya liv, ingen..
Jag ska börja lyssna på kent, jag tycker inte om kent men nu ska det bli ändring på det. Så för att komma lite i kentstämning har jag blivit helt deprimerad, mörk och laddat ner en massa låtar. Ånej felicia nu gör du det ingen.. Nu ska det ta ett slut och jag ska bara se kent som ett bra band. Skönt att få det avklarat. Idag ska jag som sagt skaffa mig ett liv, jippie! Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra bara, det kommer väl sluta med att jag går hem aldeles själv helt deprimerad med en smält glass i handen och sen kanske hoppar jag från en bro av deprission. Nej men dagen kommer bli kanon, I hope. Så nu ska jag fortsätta göra mig iordning. bye!

vilken är den finaste färgen på nagellack?

/ F

hmm...

jag kanske ska gå sam språk på södra, vad tycker ni?

felicia är inte så duktig.

tjohej!
egentligen borde jag inte skriva detta inlägg men jag bryr mig inte. Jag ska sluta bry mig, för jag orkar inte längre. Mina föräldrar har helt plötsligt blivit helt cp och jag skoltrött. Har typ "engelskaprov" imorogon och nej jag kan det inte. Försöker och det går väl, men jag orkar verkligen inte, någon som vill starta klubb?
Men imorgon, då ni! Då har jag ett liv igen och jag behöver inte sitta inne hela dagen och plugga utan jag kan röra mig ute i naturen, se vackra fåglar och glädja mig åt alla andra skoltrötta som måste sitta hemma och plugga medans jag har det toppen med den glass i handen. Men jag ska faktiskt inte klaga så mycket för efter skolan stack jag och my till musiken med filip och rickard, och lyssnade på när dom övade med åkerman och karin. Det blir riktigt bra! Men aldrig bättre än vårat, MOHAHA! Medans vi satt där och väntade på att få gå hem till vonka som skulle bjuda på tårta eftersom hon fyllde år fick vi också känna på hur det är att vara idoljurryn, riktigt skoj!
Sen bar det hem till vonka där vi käkade oss feta på tårta. JAG MÅSTE BÖRJA TRÄNA SÅ ATT JAG INTE BLIR FET, igen.. I alla fall, jag och my fick för oss att äta med händerna och tillslut så startades ett krig mellan oss, det slutade med att jag och my hade tårta över hela kroppen. Ansiktet och brösten var mest drabbade, ja och nu stinker jag spya/sur mjölk. Vill du lukta på något äckligt, kom hit! Ja, så nu måste jag komma på något sätt att få bort stanken, medans jag ska försöka plugga. jaja, well well. Imorgon ska jag i alla fall kolla på desperata hemmafruar med myran eftersom hennes mamma var så snäll att spela in det. Aja, en liten fråga..

image185 image186

jordgubbs eller prinsesstårta?

/ F


magda är bäst!



Hon är min vän!

jävla skit!

JAG SÅG INTE DESPERATA HEMMAFRUAR!

jesus var på besök idag

!HOLA!
Idag har jag pluggat som satan, på tal om satan så träffade jag och filip hallelujah-tanten. Hon är en lustig filur och filip har nu räknat ut att eftersom hon har gått runt och skrikit på tunnelbanorna så länge vi kan minnas så borde hon nog snart tappa rösten. Men i alla fall, efter skolan bar det in till stadsbibelioteket med filip för att plugga, och som vi pluggade. Och nu har jag väl skrivkrap så jag håller på att dö. Men mycket fick jag gjort och jag tror att dit ska jag gå oftaren, sådan härlig pluggmiljö. Och nu ja, nu har jag varit inne på datan en stund och snart ska jag gå på promenad med My för att vädra lungorna litegranna, och kanske kolla lite på musiken. Senare ikväll är det ju desperata hemmafruar! JIPPIE! kul, verkligen. aja, ska snart ge mig av. adios!

/ F


lyckodagen, förhoppningsvis

hola amigos!
God morgon! hur är läget? Med mig är allting toppen, jag tror nog att den här dagen kommer vara en sån där bra dag. Förhoppningsvis.. Även fast dagen mest kommer bestå av plugg så känner jag mig lycklig. WIIHOO! Jag tycker det är lite konstigt att jag inte är trött. Jag gick ändå och la mig typ 23.30 eller något och det är ganska sent för mig på en vardag. men men, nu är jag uppe, fördisminkad och ska snart äta en hälsosan fukost. Kan det bli bättre eller? Sen är jag glad också, inga sura miner här. Visst jag är lite trött på min familj men annars. aja, ska fortsätta med mitt iordninggöramig och sedan ta en frisk promenad till min underbara skola. bye!

/ F

hej och hå!

hejsan alla bra!
idag har min dag varit ganska trevlig faktiskt. även fast jag tjafsade med mina päron. Jag var inne i stan med myran och kikade lite baklänningar och skor (men jag har ju redan köpt min). Jag hade inte tänkt att lägga upp någon bild bara för att jäklas. MOHAHA! Men i alla fall, jag käkade en glass och mitt humör som förut inte varit så bra för bråket med min mamma blev glatt igen. Sen drog jag och my hem till mig och käkade världens godaste mat, haha typ någon slags tortelini (?) som tar typ 3 minuter att kocka men ändå det var kanongott! Efter den lilla måltiden så somnade my i min soffa och vi kom lite försent till teatern. Våran pjäs som vi gör kommer nog bli ganska bra trots allt, eftersom att jag inte trodde att det skulle blir någe bra. Imorogn ska det bli en sån där pluggaochgöraenmassaandrabrasakerdag, förhoppningsvis. Kanske någon mysig längpromenad sådär mot kvällen men vi får se. Jag har ganska mycket den här veckan även fast det inte känns så, så allt plugg går såklart före. Men nu ska jag kika lite på andra avenyn tror jag. Men bara kanske. aja, bye! ohh, by the way, jag har klippt lugg om jag kanske glömt att nämna det. Eller inte jag, My har klippt mig. TJOHO!
Nämen nu kom jag på lite mera att skriva om föresten, jag var ju på landet och myste i helgen. Träffade en vän som jag inte träffat på ett år typ och det var väl ganska trevligt och soligt. Men jag föredrar stan, skönt att jag kommer få vara hemma mycket i sommar. Aja, lite bilder:

    
   
   
 


1. Min vägg, på landet. ja ni ser vad som händer när man inte har något att göra.
2. Mälaren och Emma
3. Mälaren
4. Mälaren, kika in den lilla svarta pricken. Den väckte många skratt.
5. Rullebo, mitt land har faktiskt ett namn!
6. Det byggs och det byggs.
7. Ja, lilla rullebo (?) kanske det kallas. Och snickarbon, där bor emil.
8. Ja rullebo som sagt.
9. Nu kanske det börjar bli tjatigt.
10. HAHA, my och cristoball
11. Världens finaste klänning! Men hade inga pengar..
12. Världens fulaste my!
13. Världens vackraste felicia! i lugg!
14. Sånt här händer när man har tråkigt..

/ F


bu!

lite fina bilder.

 

/ F

OMG TYP HUR MYCKET MORÖTTER SOM HELST!


underbarast av dom alla!

image165

My, bästa vän. Jag älskar dig så!

valborg

hejhej!
Som sagt så firade jag och mina vänner våran valborg med grillning. så här kommer lite bilder!


 
  
    

1. Hanna och Magda, söta right?
2. Det började regna så, ja vi hamnade efter ett tag inne hos my
3. vi är bäst på att handla!
4. Mysigt hos My.
5. en oinbjuden gäst...
6. Magda mästerkocken!
7. flera oinbjudna gäster..
7. Myran och Denice, urkuliga!
8. hihi
9. dom är roliga, urroliga!

/ F

helt underbart

hej mina vänner!
jag har äntligen fått tillbaka min data så nu kan jag börja blogga igen. JIPPIE! Det har hänt en hel del på senaste tiden men vissa saker som kanske inte ska publiceras offentligt. Mitt liv är väl nu ganska sådär underbart som man vill att det ska vara. Mina vänner bryr sig om mig, det går helt okej i skolan, jag har en underbar pojkvän, min ekonomi är bra och just idag har mitt utegångsförbud och dataförbud tagit slut. En sak som kanske inte är så härlig är att jag ska spendera helgen på landet. Men livet går vidare, men jag kommer sakna alla. Kanske ska försöka tjata mig till att få stanna hemma.
Igår var det ju valborg som alla vet. och för mig som hade utegångsförbud kanske folk tror att min valborg sög. Men nej, den ägde! Jag och mina vänner My, Vonka, Vera, Magda, Denice, Hanna och Filip grillade nämligen en massa smarrig mat hade mysigt och jättetrevligt. Efteråt så gick jag och filip hem till mig och kollade på ringaren i notre dame, och senare fick vi också sällskap av emil. Det var väldigt trevligt, efter ett tag stack emil och jag och filip la oss ner för att sova. Filip var trött inte jag. Men tillsist så somnade vi. Och nu idag kollade vi också på Eva&Adam fyra födelsedagar och ett fiasko, eftersom vi har blivit helt inne i en Eva&Adam period.
Idag ska jag vara med vonka, kul! Planerna var att åka in till stan men vi är för lata så vi ska hem till henne. Sen ska vi baka sconse och lämna hos filip. Kanske senare sover jag över hos vonka också. TJOHO! Aja, imrogon ska jag vara med filip och vonka och senare ska jag åka till landet och chilla. Kanske plugga lite och så, men vi får se. Aja, nu ska jag göra mig iordning. Men vi hörs kanske senare. PUSS!

image153

/ F

RSS 2.0