dagens låt

A new England - Billy bragg


ahhhhhh!

hej, jag är deprimerad!

MOHAHA!

Hejhej!
sitter is kolan och bloggar. trevligt trevligt. jag har nämligen NO men jag och fiffi orkar inte göra något så, ja vi tillbringar våran tid med att mysa på internet. Igår var jag innne på statsbibelioteket med emil och filip, trevligt. Men filip blev sur för att jag var tvungen att gå på notkurs. men men, idag ska jag i alla fall vara med sara! JIPPIE! Det var så himla länge sedan, vi ska typ chilla lite i solen med en glass eller baka något smarrigt och gå ut och mysa med vårat najsa bakverk. Men vi får se. Min pappa tog ju min data så jag är ledsen att jag inte har bloggat men det kommer vara såhär ett tag nu, men håll ut! I'll BE BACK!

/ F


jag har blivit besatt!

hejsan igen!
jag måste bara berätta att dom senaste veckorna har jag blivit besatt av ett band eller kanske snarare en tjej som heter säkert! och antagligen är inte jag den enda. Och den här underbara musiken har jag att tacka min pojkvän för! så tack filip! Ladda ner och lyssna för allt är hur somrigt och kanon underbart som helst. Och eftersom jag nu har kommit in i sommarstämning så passar en masa låtar av säkert! as bra in på mitt liv. TJOHO!

image150

fine bilden kanske inte var så somrig, men ladda ner och lyssna och berätta vad ni tyckte!

/ F

hehe

hej kära läsare!
jag har ett problem, oftast brukar jag vara ganska duktig på att plugga men nu är jag helt otaggad och skriver blogg och är innne på datan istället för att plugga. INTE BRA FELICIA! Men jag verkligen ingen lust och det känns som att jag kan allt även fast jag inte gör det, och då vet man inte riktigt vad man ska göra för att lära sig och allt blir jättejobbigt, någon som känner igen sig? aja, idag har jag egentligen teater men jag ska vara hemma och plugga istället. ganska najs faktiskt att bara vara hemma en stund och chillplugga faktiskt nu när jag tänker efter. Sen är det prision break ikväll. JIPPIE! Idag är det bitchdagen för mig, jag är fett otrevlig och ingen vill ha något med mig att göra typ. men men, man har någon dag i livet när alla bara är urjobbiga och man pallar inte vara snäll och ja den dagen var för mig idag. Imorgon börjar mitt nya liv, ingenting att göra och bara vara najs hela dagen. TJOHO! Såå snart om kanske 14 timmar börjar mitt nya liv. VI HÖRS DÅ!

/ F


fuckface

hola!
tredje inlägget för dagen, känns lite väl desperat kanske men det funkar. Dagen har varit ganska jobbig faktiskt. Jag skulle plugga men jag har känt mig helt ur fokus hela dagen så det gick inte så bra, men det känns som att jag kan provet tills imorgon, resten tar jag tag i imrogn och förhoppningsvis ser jag pluggningen positivt då (antagligen inte). Men efter att ha försökt plugga och städa mitt rum så beslöt jag mig för att ta en promenad, så jag ringde my. Men hon skulle vara med jacob men vi bestämde att hon skulle skjutsa mig till den jag skulle till eftersom det var ett tag kvar innan hon skulle dit. Så jag ringde filip, men nej han kunde inte heller så jag tänka.. aha! BELLA OF COURSE! Så jag och Bella tog en promenade och gick senare hem för att hämta pengar till galss. Efter glassen var uppäten så gick vi hem till mig en stund där jag till min förskräckelse fick reda på att jag inte kunde gå på WAY OUT WEST i sommar eftersom jag ska på kollo när det är. Nu är jag skitledsen över det och allt är bajs, men jag kanske får se om jag smiter iväg till göteborg i alla fall, ifrån kollot. Men vi får se. Då blir det where the action is istället I guess. Bllää jag som så gärna ville gå, usch! Aja, imrogon ska jag plugga, kul! Sajk, men på tisdag är jag helt ledig och jag längtar så efter att bara få göra vad jag vill. JIPPIE! Aja, har laddat ner en hel del bra musik nu som jag måste lyssna på. ska dra peas!

/ F

Felicia är uppfinningsrik, eller snarare uttråkad.

image148

morgonpigg

godmorogn!
jag förstår inte, men av någon konstig anledning vaknade jag kl. 7.30 imorse. Hur kan det gå till? Visst jag kanske inte är en sådan person som sover till typ 12 men i alla fall. Eftersom jag nu inte har något liv och så, så var min kväll igår väldigt tråkig. Jag kollade på tv, hela kväällen och sedan somnade jag kl 23.00, jag vet helt otroligt tidigt för att vara helg. Mina planer för dagen är väl att plugga skiten ur mig. Jag ska kunna tekniken tills imorogon och sen gentekniken tills på tisdag. Jag har också varit duktig och skrivit min träningsdagbok, även fast jag typ aldrig har tränat så blev den ganska bra tror jag. Imorogon blir det mer plugga av, tråkigt men man lär sig ju något. Sen en annan sak, man har ju fått reda på gymnasieintagningen nu. För mig gick det inte så bra men jag kommer att höja mig så det kommer bli nice mot slutet. Men i alla fall, jag har fått reda på att det är hur låg intagningspoäng till södra sam/språk så jag ska nog ta och söka om det finns japanska eller kinesiska. Men vi får se, jag vill inte söka spanska eller något direkt eftersom jag suger på spanska. Men vi får se. På tisdag är jag ledig, och jag ser fram emot att börja mitt nya liv. JIPPIE! Har inte ett nytt prov förens veckan efter och det är i spanska, ska nog bli lite lättare. För spanska är bara att banka in i huvudet, inte direkt som genteknik som man måste förstå också. aja, ska nog försöka pallra mig upp ur sängen och käka en nyttig frukost. puss!

/ F 

next time she said, next time.

hejhej!
hur dumma får mina föräldrar vara egentligen? Jag har haft min data i flera dagar och dom bryr sig typ inte ens, och i alla fall mamma vet att jag har datan inne på mitt rum. konstigt (?), right.. Om jag skulle visa er mitt rum så skulle ni dö, det ser inte riktigt klokt ut. Jag har en helt obäddad säng, och den är inte bara obäddad utan stökig också, det ligger nämligen kläder, böcker och en massa annat smått och gott. Sen har jag hur mycket kläder som helst utspridda över hela rummet. Och mitt i röran sitter jag med min data i knät, osminkad, i morgonrock och är helt deprimerad över tillvaron. Och inte nog med detta så sitter jag och kollar på körslaget, och jag hoppas att dom flesta delar min åsikt om att det är typ världens sämsta underhållningsprogram. Juste! Jag har ju fått en ny design på min blogg som ni kanske märk, min kära vän my är den skyldige. Blev det bra? Jag tycker det blev ganska bra faktiskt, men ska ändra lite småsaker. Idag har jag och My varit duktiga och pluggat hela dagen. Duktiga som vi är kan vi nu allt om genteknik. Imorogn ska jag plugga hela dagen igen, usch. Jag hatar verkligen att plugga. Men men. Nästa vecka börjar mitt liv om, jag ska skaffa mig ett liv. Alltså vara med vänner och skita i allt annat, sen ska jag börja jogga och sånt, det känns bra att jag redan har bestämt mig. Så alla som inte har något att göra nästa vecka, SKRIV! Nu ska jag kanske plugga lite till och senare kanske sätta mig framför sing a long och extra extra för att få något kul ut av denna dag (visst jag och my skrattade så vi kissade på oss, men i alla fall). Men vi kanske hörs senare om mina föräldrar fortfarande har glömmer min data. puss!

image146

Back in the days

/ F

glad

hejhej!
nu har jag föhoppningsvis en stund som jag kan ägna åt mitt bloggande. Det har ju blivit en hel del korta inlägg eftersom jag inte vill bli busted och få ännu mera dataförbud. Ja som ni kanske förstod så har jag inte varit så bra på senaste tiden. Jag och mina två vänner My och Joakim blev nämligen busted, vi hade druckit. Och ja eftersom det här var andra gången för mig så belv mitt straff ganska rejält. Men men, livet går vidare, right? Idag har jag i alla fall varit med min kära pojkvän filip. vad vi gjorde? ähh, inte så mycket. myste och så. det var trevligt, och filip fick reda på att han har kommit in på alla hans ansökningar till gymnasium så, grattis! Jag har inte pallat gå in och kolla än men det blir säkert av snart, men jag måste hitta mitt lösenord först. hmm... undra vart det kan vara.. Imorgon borde jag plugga, men jag hamnar väl hemma hos någon kompis I guess. Eftersom jag har två på nästa vecka på måndag och tisdag så måste jag nog plugga en hel del.  Men nu ska jag vara en duktig flicka och kanske plugga lite, sajk.. men kanske göra något som får mitt liv att verka lite mer som att jag har ett liv. Om inte mina föräldrar hittar min data så antar jag att det blir blogga av imorogn också. puss!

/ F

WIIIHOO!

mina föräldrar glömde min data. JIPPIE! så nu kanske jag kan ha den ett tag. Är med filip nu, han läser en uppsats som jag har skrvit. kanske bloggar mer senare. ps. jag ska hälsa från filip!

/ F

tihi!

Hejhej!
felicia är busig igen. Jag får egentligen bara göra skolarbeten på datan, men jag bryr mig inte. Bloggen är i djup nöd av mig just nu. Idag var vi i en moské med några i klassen och jag har pprecis insett hur intresserad jag är av religion. WIIHOOO! Och sen är jag ju kär också, allt ät toppen! Fast snart kommer det en massa plugg så hela helgen kommer gå åt åt att plugga. blää. aja skriver säkert i helgen! BYEBYE!

/ F


mohaha!

felicia är busig. idag har dagen varit bajs. riktigt bajs. men jag kan inte skriva mer, men vi hörs kanske om några dagar!

/ F

ursäkta!

hejhej!
jag är ledsen att jag inte ha skrivit på ett tag men jag har nämligen en anledning. Mina kära läsare, jag har fått utegångsförbud, dataförbud och har ingen mobiltelefon. Så det blir kanske inte så mycket blogg på ett tag men så fort jag har fått tilbaka min data ska det bli blogga av. Men ni undrar säkert varför jag skriver nu, jo min kära underbara vän my lät mig låna hennes data. Men ha det bra så länge! PÖÖSS!

/ F

jippiiiiee!

hejsan igen!
jag hittade pappas kabel så nu blir det bilder!






ja det här var när jag och my myste på skolgården, riktigt härligt faktiskt!






/ F

irriterande

tjossanhejsan!
Igår var jag med my, en hel dag. Från vi hade slutat skolan tills vi somnade igår. Dagen såg ungerfär ut såhär: Jag gjorde 3 nationella prov som faktiskt gick ganska bra. Efter dom två första så slutade jag egentligen (halv 12) men jag var tvungen att stanna kvar i skolan till klockan 1. När jag hade gjort det hade halva våran klass inte slutat än och i den halvan gick min vän my som jag skulle vara med så jag var tvungen att vänta tills tjugo över två när dom slutade, och var gör en ensam liten flicka som jag i skolan i typ 1 timme? Jo jag ska berätta, min plan var att gå runt lite i skolan, kanske snacka med någon man kände och så. Men det brast, efter kanske 20 min så gick jag till klassrummet för att joina lektionen (jag vet jag har inget liv) men jag satt för det mesta bara och spelade en massa spel på min mobil. När My hade slutat så tänkte vi såhär. Det var ju hur vackert väder som helst och det kan man ju inte bara ignorera så vi la oss ute på skolgården och tog en massa bilder och myste i solen. Sen kom filip och sen trog jag och my, och påvägen hem så gick mys solglasögon söder, först ramlade ena bågen av och sen den andra. Snacka om otur. Sen gick vi hem till My för att ta och käka något när min telefon ringde och erik och jocke undrade om vi ville röka vattenpipa med dom, och of course var vi på. Så vi satt på eriks altan i typ 2 timmar och rökte vattenpipa. det var urhärligt! Jag och my spelade lite guitarr och kollade lite på när jocke spelade något krigsspel på playstation och sen drog vi hem till mig för att käka sushi. Senare tog jag mitt pick och pack och gick med my hem till henne eftersom jag skulle sova där. Vi var inte där så länge eftersom vi skulle hem till christian. Anton kom också, och vi kollade på världens roligaste program hem till midgård, spelade spel på facebook och sådana saker som man gör om man inte har något liv. Men det var trevligt. Sen gick jag och My hem till henne och kollade lite på tv, snackade, åt kakor och sov. Idag så ska jag på kör så jag var tvungen att gå hem ganska tidigt för att jag ska snart börja göra mig iordning. Men efteråt är jag helt ledig, om det är någon som vill vara? Jag skulle ha varit med erica idag men jag vet inte om det blir av eftersom jag har sång, men vi får se. Imrogon ska jag var med filip så då är jag inte ledig. Men en sak innnan jag slutar, jag har tagit as många coola bilder från igår som jag ska lägga in sen, men problemet är att jag har glömt min sladd hemma hos my så jag kan inte ladda in dom i dator. eller vänta pappa kanske har en kom jag på. Aja vi får se, men dom kommer läggas upp snart! ha det bra!

/ F

älska lykke li!

image116

Min nya idol, Lykke li. Hon är ju bara för grym. Helt ortoligt bra helt enkelt. Jag har precis varit ute och gått i ca två timmar, jippie! Jag och My var så flitiga och vi fick en massa saker sagda. Ja man kan väl säga att vi snackade oavbrutet i två hela timmar, bara en massa snack och kärlek, vänskap och problem. Ganska härligt med lite tjejsnack ibland sådär på kvällen. Vi mötte upp emma också, men hon sa inte så mycket. Så jag och My fortsatte att babbla, och ja det verkade inte störa emma så vi fortsatte. Imorgon har jag tre nationella prov, urk. Inte kul men vad ska man göra? Allt är i engelska men jag tror nog att det kommer gå bättre den här gången eftersom jag kan prioritera tiden bättre. wiihoo! Aja, nu ska jag chatta med mina vänner, HÖRES!

/ F

bläää!

åhh nej! det gick åt helvete på estetiska.
Inge vidare alltså, men men jag ville ju inte komma in där mest untan det var mitt sista estetiska val. Nu vet jag i alla fall hur det går till och så. Idag så var jag med Vonka, Christan och Anton efter skolan. Fy fan vad kul vi hade, jag tror aldrig jag har garvat så mycket i hela mitt liv, helt seröst. Vi klädde ut dom till tjejer och antagligen kommer Christan och Anton döda mig för det här men det skiter jag i. Ni måste ju få se!





1. grr.. anton!
2. Åhh, work it baby
3. Ser ni hur fint han smeker sitt ben?
4. Christian, katt
5. Ingen kille skulle banga!
6. dom är egentligen killar.
7. kul, var det!
8. HÅLL I PUNGEN ANTON!
9. sööööttttwwwnooossswwwaaarrhhhh!
10. puss på nosen!

Ja det var väl min underbara dag kan man väl säga, kanske bloggar senare om jag har tråkigt. Men nu ska jag vara en duktig flicka och plugga lite. byebye!



JAG VAR TVUNGEN!

/ F

usch!

hejhej!
Idag så var jag med myran! Skulle ha varit med Filip men nej, han var tvungen att plugga och egentligen jag också. Jag och My i alla fall, klädde ut oss till 80-tals bruttor. Haha, och sen så dansade vi till en massa 80-tals musik. Ni skulle ha sett oss. fy fan säger jag. Men i alla fall, nu ska jag på min underbara notkurs, sajk! USCH JAG HATAR MIN NOTKURS! Men vad ska man göra? Aja, imorogon har jag min odition för estetiska så det blir ingen skola imorgon, sköönt. Fast om jag ska vara ärlig så hade jag hellre gått till skolan, ser inte fram emot att sjunga framför en stenhård jury direkt. Aja, wish me luck! byebye!

/ F

ÄNTLIGEN!

hejhej!
shit, jag anatar att jag inte är den enda bloggaren som har varit helt tokig på blogg.se dom senaste dagarna. Jag har nästan kommit fram till att mitt liv funkar inte utan att jag får skriva av mig lite ibland, det har nästan varit så att jag har varit tvungen att ta fram någon av mina kära dagbocker bara för att skriva av mig lite men som tur var så funkar det ju nu! Dom senaste dagarna har väl varit okej ändå, jag har varit i skolan och så. Men dagarna känns mycket lättare nu eftersom att jag är kär. Nu började jag tänka på en sak, vad innebär det att vara kär? Jag menar det känns kanske fel att skriva kär ibland men att gilla någon är ju inte så värst mycket mer än att vara vän med någon. Finns det något mellanting? Det tycker jag att det ska finnas, jag är så glad för att jag gillar/är kär i en kille. Låten kanon ju! Men idag i alla fall, så var jag i skolan och sedan på sång. Jippe, det börjar gå framåt nu när jag äntligen har börjat öva på mina intagningslåtar. Jag får lite panik ibland över att jag är så nervös men jag hoppas att det kommer gå bra. För jag ska ju till estetiska på torsdag (inte många dagar kvar) så jag är välldigt nervös. Men i alla fall jag kom hem och åt lite, sen nu sitter jag har och myser. Ska nog plugga lite snart, malin ville att jag skulle följa med till skutan. Men nej tack! jag måste plugga.. usch.. aja, ska dra!

image103

/ F

RSS 2.0