ONT!

JAG HAR ONT I FÖTTERNA!
JAG SKULLE HELLRE SÅGA AV DOM OCH ÄTA UPP DOM ÄN ATT HA DOM SOM DOM ÄR NU (kanske lite överdrivet)! Jag har nämligen gått med mina underbart fina skor hela dagen idag, plus en vända inne i stan. USCH säger jag bara, aldrig mer.. Men jag får väl skylle mig själv. Vill man vara fin får man lida pin. hejdå!

/ F

like a roling stone

Hejhej!
Kom precis hem från skolan, det var en trevlig dag. Skulle ha varit med alex efter skolan men det blev framflyttat. Så itsället ska jag in med hanna till slussen och träffa en massa södra latin människor och mysa. Kanske det slinker med någonting hem om jag har tur och hittar något fint. Men nu ska jag dra, pööööözzzzz!

/ F


GAAAHHH!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Den ena halvan av mig säger att jag ska sluta att tänka på honom och gå vidare. Den andra halvan säger nej, försök.
Hur fan ska jag göra?

hejaheja

Hejhej!
har varit borta hela dagen, så har inte hunnit skriva. Känner mig inte så taggad på att skriva heller, men jag har inte glömt dig kära blogg. Nu ska jag kolla på idol, skriver när mitt sug är tillbaka :D
puss!

/ F

jag och min sko



DOM ÄR MINA!

nyanser av gått.



Hejhej!
Detta är dagens outift. Snart ska gästerna komma, kände inte direkt för att klä upp mig så det blev en overzice tröja från hm's herravdelning och mina enormt fina cheep monday jeans. Enkelt och bekvämt. Imorgon är det skola, längtar! hihi. Hejdå!

/ F

En klassiker.


Haligh, haligh, I lie, haligh

Hejhej!
Det kanske inte direkt är en nyhet att Conor oberst är bäst. Men jag ville bara att ni som inte vet det än skulle få veta, så att ni visste liksom. Så lyssna på honom, ni kommer bli lyckliga och hoppa runt och skrika lite. sånt gör jag!
hejdå!



/ F


love.

halva jag säger, ta honom han är underbar och söt! andra halvan säger: nej du får inte ge upp, he's the one!
vad ska jag göra?

Aint no sunshine when she's gone.

God morgon!
vaknade precis, igår var bäst! Men jag var trött. Idag ska vi ha födelsedagsfirande för min lillebror, kul för honom! Och kanske möjligtvist för mig också eftersom jag inte fått presenter från alla mina släktingar än. Så ja, förhoppningsvis kanske jag får något presentkort eller liknande som gör min helg bara ännu bättre. Annars ska jag bara städa mitt rum denna underbar dag. Kanske skriver mer mot dagen, JUSTE! JAG HAR KÖPT SKORNA!!!!!!! hejdå!

/ F

söt

du är söt, hihi!

jag vet, jag är trött

Hejhej!
Kom precis hem. Har varit med några urmysiga människor på bio. Såhär såg min kväll ut:
Jag och christan begav oss in till staden runt 17.00, vi mötte upp Lina och Alex inne i t-centralen klockan halv 6 för att sedan bege oss till café 60 där vi svullade i oss kaffe och godsaker. Där satt vi i ca två timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Sedan gick vi till bion för att hämta ut våra biljetter. Filmen började klockan 21.10 och filmen vi såg var wanted. Det var asmysigt och vi hade jättetrevligt. Efter filmen var jag och Lina så kissnödiga, ni vet sådär så att man lika gärna skulle kunna sätta sig mitt på hötorget och ja.. dra ner byxorna och göra det. Men smarta som vi är så kom vi på att donken har ju toalett såå dit bar det. Sen åkte vi hem, jag och christian var så jväla trötta så vi somnade nästan på tunnelbanan. Nu ska jag sova. puss!

/ F

jocke är bäst, grymmast och coolast!



HAN ÄR MIN VÄN OCH HAN ÄR GRYM!

/ F

snabbt

Hejhej!
Idag har det varit en najs dag. En extremt bra dag helt enkelt. Imrogon kommer också bli bra, eftersom min skola är bäst. Och alla som går i min skola är bäst! tjoho! Jag är faktiskt ganska lycklig just nu, :) Det är så grymt skönt. Jag var nyss på resturang med min bror, min mormor och min morfar. Det var jättetrevligt. Men nu ska jag ringa Lina! puss!

/ F

Dagens outfit



T-shirt - Indiska
Kjol - HM
Strumpbyxor - HM



Klockan hittade jag i mammas små gömmor. Andra handen har jag mitt extremt vackra popaganda band som jag måste ha på mig för att jag ska vinna min och joels tävling (alltså vem som kan ha på sig det längst). Det andra fina arbandet är Alexanders (hihi).

/ F

Gårdagens outfit



Höga jeans - weekday (cheap moday) 400 kr
Linne - HM's herravdelning 79 kr
Svart väska - Mormors
Kofta - Mammas, vet inte var den är ifrån

/ F

ernst äter snor som ramlat ner på bänken

hejhej!
Kom precis hem från en långpromenad med Sara. Det var länge sedan så vi hade en del att prata om. Och långt gick vi också, men sen blev vi trötta så vi satte oss ner på en bänk. Och en sak är klar, jag ska gifta mig med Ernst i Saras klass! HAHA! Imorogn har jag prov i musikteori, men jag kan allt redan. TJOHO! Nu ska jag nog krypa i mina mysigast kläder och göta mig en kopp te. puss!

/ F

my farsta trip.

Hejhej!
Idag har jag varit i sturebyskolan för andra gången på två veckor. Men det var jättetrevligt. Sen tog jag mig själv till farsta för att göra av med mitt presentkort. Men attans vad svårt det var. Tillslut så betsämde jag mig för att spara pengarna till kanske imorogn då jag kan åka in och handla dessa underbara krabater:



Ja dessa blir det då när jag har tjatat på mamma om lite mer pengar. Nu ska jag äta.. hehe, lite sent med lunch nu kanske men så får det blir! hejdå!

/ F

Inne och ute

God morgon!
Idag är jag ledig och jag hade tänkt att börja dagen med en inne och ute lista.
Och dett är vad jag själv  tycker.

Tröjor

Inne: Överzice tröjor tycker jag nu till vintern är hur underbart som helst. Med en stor sjal eller halsduk till blir det hur snyggt som helst. Om det gäller lite tjockare tröjor så är hm's herravdelning en grym gömma, annars kan man hitta en massa fint på second hand. Tynnare har hm också fina, görna vita tröjor med små blå räder. Det är fint!

Ute: Hm's wanna be punk tröjor. Snälla.. divided brukar faktiskt göra ganska mycket fint, men nu när dom har börjat sätta stjärnor och döskallar på sina tröjor så får jag nog. Nej tack till det!


Byxor

Inne: CHINOS är nog det finaste som finns tror jag. Gärna höga men låga går också bra. Dom har just nu extremt mycket fina chinos på monki. Något annat som jag också tycker är fint är midjehöga jeans. Satsa på det så kommer ni bli helsnygga.

Ute: PIRATBYXAN! Om jag skulle se någon på stan i piratbyxor skulle jag får panik. Det är verkligen någonting som aldrig får visas mer, usch!


Klänning/kjol

Inne: Gärna overzice och stora klänningar. Gör gärna om annat eller sy själv, det blir jättefint! När det gäller kjolar så ska det vara hög midja. Det är både skönt, snyggt och praktiskt. Måste nog vara det mest använda plagget i min garderob.

Ute: Kort kort säger jag på båda. Men även också för uringat och för tajt. Men det beror lite på vem som bär och hur exakt klänningen eller kjolen ser ut. 


Material

Inne: Spets tycker jag som många andra är helt underbart fint. Gärna en långarmad spetströja under en kortärmad klänning det är fint. Sammet är också så himla fint, funderade på att köpa sammetstightsen eller kjolen från monki när jag frå pengar. Jeans är också något som är urfint, men matcha inte jeans med jeans för då kan det lätt bli helt fel. Stentvättat var jag lite tveksam till i början men gud så fint det är, gärna höga jeans eller kjolar. Rutigt är nog också en sådran där  favorit, har märkt att alla sjalar jag köper råkar vara just rutiga. Men annat som är fint rutigt är skjortor.

Ute: Plast, tycker inte jag är så fint. Nej det går bort för mig. Annat som jag inte tycker är så fint är sånt där handukstyg. Usch nej, men det finns så mycket. Men det är svårt att komma på, men där hade ni två saker i alla fall :)

/ F


monkigirl.se


 Jag som många andra har monki som favoritbutik. Så jag tänke. let's klippa ihop några of my favorites and visa dom för er. Jag känner också att mode måste tas upp mer i denna fantastiska blogg. Hallå?! man ska väl skriva om sina intressen eller vad tycker ni? Så mode talk lär det bli mycket av nu. puss!

/ F

truman sleeps

Hejhej!
jag har länge.. och då menar jag länge, försökt att lära mig låten truman sleeps. Men när jag hade lärt mig första delen på piano så orkade jag aldrig fortsätta utan var så stolt över att jag klarade den delen. Men nu jävlar, nu är jag igång igen. Och den här gången ska jag lära mig hela låten:



Ja såhär kommer det låta när jag är klar!
(om det är någon som känner igen den är den från filmen the truman show)

/ F

hes som en rumpa..blää

God morgon!
jag är hes, som fan. Och ja min första lektion idag är såklart sång. hehe. Jaja, idag ska jag inte göra någonting särskilt tror jag. Kanske möjligtvist åka till farsta för att shoppa lite. Eftersom att jag har ett presentkort där så är det dit jag måste åka. Men nu måste jag dra. det blir ett längre inlädd mot kvällen. puss!

/ F


felicia idag!



felicia goes en sådan där min som bara felicia kan göra.

/ F

jag vill ha en get som heter ralf

Hejhej!
orkar inte riktigt skriva, men idag var jag med en massa sköna typer inne i stan. Vi fikade på café 60, det var asmysigt. Och dessutom hur kul som helst. Har typ inte garvat så mycket på länge. Senare träffade jag filip, vi gick från stureby till gullmars. Imponerade? Jag är i alla fall grymt imponerad över min insats. hehe.. inte för att det är svårt att gå. Men med tanke på hur lat jag är så. Sen var jag på teater också, kul! Nu har jag precis snackat klar med magda i tele. Och innan hade jag en väldigt kort konversation om matte med lina och alex i tele.. resten av samtalet gick ut på annat. haha. Men trevligt var det. hejdå!

/ F

Andra avenyn er best

hejhej!
Idag så händer det nämligen världens bästa grej. ANDRA AVENYN börjar klockan 20.00 idag på svt. Detta kommer göra denna dag till den bästa på länge. Ska träffa filip imorogn istället, det blev lite knas. Hejdå!

/ F

it aint me babe



minnen, minnen, minnen.

ska jag våga?

Hejhej!
Dom här skorna vill jag så himla gärna ha, men jag vet inte riktigt om jag vågar köpa dom eftersom att dom är så pass annurlunda. Men jag får se, vad tycker ni?



490 kr från din sko.

/ F

chain chain chain

Hejhej!
igår var bäst! askul verkligen. Jag ungicks med en massa människor, människor som: My, Magda, Hanna, Vera, Annika, Alex, Viktor, Mickis, Fanny och Joel. Det var as najst. Idag ska jag träffa filip, spännande. Vi har ju typ inte sets på kanske 3 veckor så.. men det går säkert bra. Honom ska jag i alla fall träffa lite senare, innan det funderar jag kanske på att slå en pling till emma. Men vi får se. På måndag har jag typ inga planer, ska möjligtvist kanske träffa johanna då men vi får se. Nu ska jag i alla fall laga lite ma (alltså mickra en låda med pasta och hälla en en nedras massa ketchup). Hejdå!



/ F

well I'm going home.

Hejhej!
felicia hade precis lite kul med kameran så i slutet av detta inlägg kommer det bilder!
Igår var kul, som satan. Det började med att jag mötte Andy (en kompis från sturebyskolan) på tunnelbanan och vi bröjade chitchatta. När vi klev av tunnelbanan träffade vi hanna och magda. Det slutade med att magda åkte in till stan och andy och hanna förljde med mig hem. Väl hemma hos mig åt vi lite smått och gott. Vi snackade om allt mellan himmel och jord och sen vid 7 gick hanna hem. Jag och andy fortsatte att snacka och sen kom hanna tillbaka och vi tre drog ut för att möta vera. Vi tänkte att vivstavarsparken skulle vara ett bra ställe för oss att umgås så dit bar det. Där träffade vi också emma och linda och dom gjorde oss sällskap. Andy fick till slut den sjuka idén att vi skulle börja spela teater så ja det gjorde vi. Sen gick vi och mötte jocke och joel vid tuben och eftersom att vi var så inne i detta spela teater skiten skulle jag låtsas vara arg på jocke.. Det sprack så fort hanna började garva. Sen drog jocke och joel och vi andra gick till shell för att köpa munkar. Och andy hade inte fått nog så mer teater blev det. Efter munkarna gick vi hem till mig för att chilla.. Och ja vi somnade nästan alla fyra i min säng. Klockan 12 var alla ute ur mitt hus och jag somnade väl inte långt efter. Ja det var min trevliga dag igår! Här kommer bilder:




Lite sådär hej så här ser jag ut idag bilder.. det var i alla fall det jag ville förmedla.
hejdå!

/ F

chilla

Hejhej!
min dag har varit toppen. Jag har nämligen spenderat den med dessa underbara människor: Hanna, Andy, Vera och en lite stund med jocke och joel. Vi var först hemma hos mig och chillade sen drog vi ut sen senare hem till mig igen för att chillar mera. Det var jättetrevligt men jag orkar inte skriva exakt i detalj just nu för att jag är så jävla trött. Så god natt!

/ F

helgplaner

Hejsan!
Sitter just nu och kollar på vänner, ett jävla bra program föresten.
Orkade verkligen inte hitta på någonting ikväll, så jag satte på mig mina mysigaste kläder, gjorde mig en kopp varm choklad och satte mig mysigt ner i soffan. Så ja, nu ska jag kolla på vänner och idol och senare bara mysa ännu mera. WIHOO! Jag älskar att mysa. Nog snackat om mitt mysa. I helgen behöver jag inte åka till landet. Så jag ska sova hos my och ha as najst. På fredag ska jag, my, vera, magda och hanna hitta på något skoj. Jesse kanske yonar oss senare. På lördagen ska jag också vara med jesse och senare my och christian. Men det vet inte my. hehe. På söndagen ska jag träffa filip. Och kanske senare sara. Jupp ja så ser min helg ut ungefär. Men det lär väl inte riktigt bli så. Men vi får se. Men nu måste jag kolla på vänner. TJOHEJ!

/ F

blondie!




Detta var jag imorse, SER UT SOM EN NY PERSON!

/ F

FUCKING PUBLISHME.SE!

Hejhej!
jag har ett problem, jag kan inte ändra min profilbild. Så ja ni får stå ut med denna tills jag får in det rätta knycket. Jag kom i alla fall precis hem, och jag har ingenting att göra! SÅ JÄVLA SKÖNT! Jag behöver inte umgås med någon förens senare på kvällen möjligtvist, jag har inga läxor och jag har inga sånnadäramåstegörassaker hemma. Så nu kan jag bara sitta här i favvojeansen och en stor mjuksitröja och bara göra ingenting. TJOHO! Jaja, imorogn blir en fullspäckad dag så det ger väl igen eller hur man säger. puss hej!

/ F

rosa handbojor

God morgon!
Det kändes konstigt att se sig själv i spegeln imorse. Men ganska härligt ändå.
Ja, mitt liv ska nu bli det bästa livet ever! Jag ska må så jävla bra och leva hur underbart som helst. Jaja, idag ska jag i alla fall kanske in till standen med en massa vänner eller så ska jag bara vara själv hemma och mysa i min nya hårfärg. Sen imorgon ska jag och några vänner ha bajskul! Och jag kanske ska träffa jesse, men vi får se :)
En grej som absolut inte får hända är om jag är tvungen att åka till landet. Så jag kommer haka fast mig i mina extremt sexiga handbojor med rosa ludd på så att dom absolut inte kan få med mig. Ja, som om ni letar efter mig så vet ni vart jag är!
hejdå!

ny färg



Jag och my har blivit tvillingar. tjohej!

/ F


knas

Hejhej!
Ursäkta videoinlägget igår, men jag var tvungen.
Just nu lagar jag mat, det är så jävla skönt att då ha en bärbar data eftersom attt man kan som på namnet bära med den överallt. Idag skulle jag ha åkt till stan med erik, men nej när jag stod som en snäll lite flicka vid tunnelbana smsade han och skrev att han inte kunde. Så jag (den ensama flickan) åkte in själv. Men när jag väl var inne i slussen såg jag till min förskräckan att affärerna inte öppnade förens 11... hehe, skulle jag gå därinne och inte föra någonting i en halkvtimme.. trodde inte det. Så jag åkte hem och skrev klart uppsatsen. :) Och nu är maten klar också. JIPPIE, smurrens. Och snart om ungefär 3 timmar ska jag klippa mig och färga håret. tjoho! jaja, orkar inte skriva mer. puss!

/ F

JIPPIE!



Såhär kommer jag förhoppningsvis se ut i håret imorogon!

/ F

chain of fools



denna låt ska jag sjunga inför hela klassen, lycka till felicia.. hehe

/ F

turkey

jag fick precis ett "gb" på facebook:

maybe we can talk maybe we can love maybe you can come turkey ı walk around you if you want because you are very beatifull

Mitt svar var:
oh thank you dear, of course I will come to you and we can get married. love yah! sweeettty!

HAHAHA!
imorogn är det skolfotto, ska ha på mig en klänning och röda strumpleggs! :D tjohej!

/ F

HÅLL I ER NU!

Hejhej!
jag hade ingenting att göra så jag tänkta att nu räknar jag på hur mycket min hängande garderob plus skorna skulle vara värda. hehe. håll i er 42650 kr!!! Det är helt sjukt ju! HALLÅ! Vad har jag fårr alla dom pengarna ifrån, jag har ju handlat ungefär hälften själv, shit balle kuk säger jag. Kanske ska börja sälja?

/ F

Musik i mitt hjärta, förevigt!

hejhej!
kom hem för en och en halv timme sedan. skönt!
jag ska nog inte göra något särskilt, kanske möjligvist plugga lite granna men inget mera. Och senare ska jag också på teatern men det gills liksom inte eftersom det är emot kvällen. Skulle ha varit med my, men jag orkar inte och hon ville åka in till stan så det passade väl ganska bra tt boka om den lekningen. Så istället ska jag bara mysa, spela piano, möjligtvist plugga och senare teater. Skönt, sen ska jag också lyssna på en massa musik. Jag är nu innne i en sådan där bob dylan, camera obscura och mado diao period så ja, just nu spelas Like a roling stone i min data. Dags att börja dansa för mig själv, självkalt!

 


/ F

bajs

Hejhej!
Har inte orkar blogga idag eftersom jag har haft ett liv.
TJOHO! Jag har nämligen tillbringat hela dagen med hanna, magda och my. Vi hade jättetrevligt. Senare på kvällen så åt jag hemma hos my med hennes familj. En liten sån där grattis middag eftersom att My fyllde år igår. Ja sen gick jag hem och nu ska jag nog snart sova för jag är bajs trött. så.. hej då!

/ F

Håkan Hellström

Jag vet, en jävla massa inlägg.
Men är det någon som vill gå på håkan med mig i oktober?

/ F

ojojoj

JAG ÄR SÅ JÄVLA SYND. SITTER OCH SPELAR TOWER BLOXX PÅ FACEBOOK.
VAD GÖR BLIR DET AV MIG?!

/ F

ensam

Hejhej!
jag tänkte, att gud jag kan ju inte vara hemma hela kvällen som en liten mobbad tönt som inte har några vänner att gå ut med. Men ändå så sitter jag här, ensam och har verkligen inget vettigare att göra än att blogga. My dissade mig för några i hennes klass, hanna och magda skulle fira att dom har varit vänner i 10 år, bella och erica skulle på en middag, erik skulle på bio och veronica är i märsta. Dessutom så kan jag typ inte umgås med vännerna i min klass eftersom jag pallar inte sitta och åka ändå bort åt helsefyr för det är nämligen där dom bor. Ja, så nu har jag fått nöjt mig med mig själv. Har även fått sällskap av mitt piano en stund. Såhär sitter jag ENSAM i mitt rum (lägg märket till hur många gånger jag änvänder ordet ensam) och stirrar ut över det nystädade. Jag skulle nog uppfattas som lite vilsen om någon såg mig just nu. Och ja, jag antar att jag är lite vilsen eftersom jag inte har någon aning om vad jag ska göra. Jaja, nog pratat om min ensamhet. Imorogn ska jag nämligen inte vara ensam längre. För jag ska träffa magda och hanna! TJOHO! JAG HAR VÄNNER, OTROLIGT! Vet inte vad vi ska hitta på än, men jag hoppas att min cyckel kan få vara med på ett hörn eftersom jag inte har cyklat på den än. Sen måste jag ju plugga lite också men det behövs inte skrivas så mycket till innan jag är klar. På måndag ska jag vara med Sara, kul! och sen ska jag också på teatern, kul! Nästa helg ska bli bäst bara för att denna sög. puss!

/ F

HAHA!

detta var felicia fjortisperiod:



jag skäms..
tror jag att jag är sexig på något sätt, hahahahahahah!

/ F


tråkigt, ge mig kul!

Hejhej!
jag har precis käkat klart.
Och när som helst måste jag hitta på någonting, för jag är så himla uttråkad. Det är verkligen ingen hemma just nu, verkligen ingen. Och vad fan ska jag göra då, gå ut själv? tror inte det. Jag är helt fördigiordninggjord så om det är någon som är ensam och vill hitta på något så snälla hör av er! Dessutom har jag gjort världens finaste knut:



hejdå!

/ F

ARGHHH!

hejhej!
just nu är jag jävligt arg. på en person. personen vet vem den är.
fuck you!

/ F

togs för 2 minuter sedan



felicia with no make up! ja, såhär ser jag ut

alldeles för mycket

Hejhej!
jag satt och funderade igår på att göra en ransonering i min garderod. Jag började då också att fundera på hur mycket pengar min garderob skulle vara värd. Så nu har jag precis städat och räknat lite på hur mycket min garderob undegefär skulle vara värd, och härre jvälar säger jag. Så nu blir det lite modetalk här!




Detta är min bryå där jag förvara kläder som inte behövs hängas. Det var ändast här jag orkade räkna på hur mycket mina kläder var värda. Jag fick det till att ändast mina kläder i byron skulle vara värda ca 17000 kr. JA JÄVLAR!



Jag vill inte ens veta vad min garderob skulle vara värd då.



Hejsan svejsan, ca 15 väskor som inte används. skäms..



Däremot så har jag väskor som jag använder. Detta är 11 st.



Jag gick runt lite i lägenheten och titta vad man hittade, tre jackor till.



Under min säng gömde sig en hel låda full med sjalar.



Detta är det bästa köpet jag gjort genom tiderna tror jag. Köpte den på rean på monki förra året och har använt den som en tok. Orginalpris 1200 kr, rean 250 kr.



Även ett köp på monki, men mitt sämsta köp. Den är fin och så, men hittar aldrig någotning att ha till. Dessutom var den inte helt billig och jag kanske har användt den 2 gånger. Kostade 350 kr på monki.

jag har nu insett en sak, FELICIA MARIA HELLER BEHÖVER INGA MER KLÄDER!
(kanske bara lite)

/ F

myspys på hög nivå!

Hejhej!
kom precis hem. Var med emma ett tag utomhus, men jag kom på att nej det funkar inte längre. Jag höll nämligen på att dö av köld. Mina fötter var endast iklädda ett par ballerinaskor och nej det funkar inte i detta kalla land. Så hem bar det. Nu har jag precis krypit ner i pappas stora stickade tröja, ett par mjukisbyxor och sockor. ASMYSIGT! Snart ska jag nog krypa ner i min säng och kolla på någon mysig film. Imorgon ska jag plugga, tror hela dagen nästan. Hade tänkt att skriva klart min modell till min uppsats. Så att jag senare på söndagen bara kan rätta till lite saker. men nu ska jag göra annat. puss!



mitt mysigaste jag! :D

/ F

dra åt helvete!

saknar dig för mycket.

kort

Hejhej!
sitter i skolan, har arbetspass.
Ligger ganska bra till med min uppsats så jag orkar inte jobbba.
prutt hej!

/ F

my heart will go on



I will always love you..

underbara uppblåsbara barbara

Hejhej!
har lite sådär småpanik känner jag. Jag ska nämligen sjunga inför klassen imorogn men jag kan inte låten. TJOHO! Jag kommer ju skämma ut mig som satan, hehe. Jaja, det löser väl sig antar jag. Om jag glömmer texten är det ju bara att improvisera, right? hehe. Idag i alla fall, så var jag ju i skolan. Det var en ganska najs dag om man tänker på vilka lektioner vi hade. Men till mesta dels satt jag bara och lyssnade på musik. Efter skolan gick jag till mys skolan för att invänta my, sen satt vi och väntade i kanske en timme på annika och sen drog dom. Ja jag vet vad ni tänker, gud vilken underbar vän du är som väntar med din eminem/kristina från duvemålasjungade kompis. Och ja jag är underbart snäll. När jag kom till stureby väntade jag lite vid tunnebanan för att träffa jesse. Vi gick hem till mig och gjorde typ ingenting. Ja, och nu har jag skrivit lite på min uppsats som ska vara inlämnad nästa torsdag. Det känns skönt att jag redan börjat, och jag tror den kommer bli grym. Imorogn i alla fall så slutar jag bajs sent, 16.00. Så jag hinner inte göra mycket efter skolan innnan jag ska in till skolan igen för att vi ska på soulmingel. Bajsnajst! Vi ska typ sjunga men jag vet inte om det blir av, vi får se. Men nu ska jag typ försöka älta in sången i huvudet så att jag inte skämmer ut mig imorogn. puss!



regina spektor - geni

/ F

MOHAHA

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan
4. gör likadant på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Bra <3

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? 
God natt <3

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
När har du lunch?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Nej då haha, vi måste ha möte med hemliga klubben det är viktigt

vad skulle du säga om jag sa att ja var kär i dig ?
haha du har blivit beroende

vad säger du mest på en dag ?
Vart e du?

/ F


ännu mera shopping

Hejhej igen!
nu ska ni få kika in mina nyköpta grejor!

 

1. Tröja H&M's herravdelning 198 kr
2. Linne H&M's herravdelning 79 kr

/ F


tråk felicia

Hejhej!
kom precis hem från en shoppingrunda på stan. Där inhandlades två tröjor. Bilder kommer senare. Jag var där med min vän veronica, det var mys. Idag har det varit en najs dag. Men stina var sjuk, krya på dig gumman! Det började med film på morgonen och slutade med svenska på eftermiddagen. Snart ska jag käka pannkakor. Detta var ett väldigt tråkigt inlägg. hejdå!

/ F

ARG!

NÄ NU RANN DROPPEN ÖVER BÄGAREN! DRA ÅT HELVETE JÄVLA IDIOT!
// DIN FÖREVIGT FELICIA

allt och lite till

Hejhej!
Ibland kommer det inlägg som kanske uppfattas lite knasiga. Men sånt får ni leva med. Idag har jag varit i skolan, vonka började ju i min klass idag. KUL! Efter skolan stannade jag kvar ett tag för att plugga lite. Sedan drog jag och my och käkade på donken och sen bar det hem till mig. My ligger just nu och sover på min soffa. Vi ska alldeles snart gå på teater så nu måste jag väcka henne. puss!

/ F

hihi

tre ord, du är söt

Varför smakar kött så gott?

Hejhej!
Jag har för ungefär en vecka sedan fått reda på något väldigt äckligt. För er så kallade "vegitarianer" som käkar ost, ni är bara fejk vegitariener! Det är nämligen kalvmage i ost. Riktig jävla kalvmage. Det är så grymt hemskt, så jag har liksom små kor i min toast. Nej snart klarar jag inte av det här länge.
Dags att bli vegitarian?



/ F

shopping på hög nivå!

Hejhej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte varit på blogghumör.
Nollningen sög, rent av sög. Polisen kom och alla drog till tanto förutom jag, erica och veronica som drog hem till veronica för att mysa istället. Och som vi mös. Dagen efter drog vi in till stan och shoppade, och ja på kvällen sov my hemma hos mig och nu kom jag precis hem från stan med några kassar. Så nu ska det bli lite mode talk här! TJOHO!
Här är mina nyshoppade grejer!






1. stumpbyxor hm 69 kr
2. Kronan cyckel!
3. Skor don donna, typ 799 kr
4. Stumpbyxor hm 79 kr
5. ´Halsduk gina tricot 129 kr
6. Sjal hm 69 kr
7. Klänning monki 400 kr
8. Tjocktröja hms herravdelning 198 kr
9. JAG!
10. Örhängen hm 39 kr
11. JAG!

Nu ska jag på kalas, hejdå!

/ F

cp my

My: Sluta spela på den där jävla makapären!
Flajsa (Spelar fortfarande på sitt piano).
My: Flajsa! Fan man får ju ingen kontakt med dig!
Flajsa (slutar spela): Jag är fullt kontaktbar.
My: Nu ja, när du har slutat spela på det där helvetet! Det skaver fan i mina öron! Skärp dig!
Flajsa: Jag vet att du gillar mig.
My: Nej! Just nu har jag en "jag-gillar-inte-Flajsa"-period!
Flajsa: Har du mens?
My: ....

Nollning

NOLLNING IMORGON! WIIIHOOO!

vet hut fredrik åkare skäms gamla karln

Hejhej!
Mina gäster har precis gått hem, nu är bara mormor och morfar kvar. Det jag fick var: en gama plattong, grejs till håret, presentkort på: gina tricot, monki, farsta centrum och dramaten, sen fick jag också en massa pengar. Det var bra presenter tycker jag nog. Jag har ju nollning imorogon, men jag kanske inte ska gå. Eftersom mina föräldrar inte riktigt känner sig helt säkra eftersom jag blivit busted två gånger och att jag ska sova hos för dom en helt okänd person. Men vi får se, men det lutar åt ett nej. Imorogon i alla fal ska jag shoppa, tjoho! Ska köpa mig något fint. men nu ska jag hitta på något annat, kanske plinka lite på mitt piano. puss!

/ F

extremt nödvändigt inlägg

Hejhej!
sitter i skolan nu. snart ska vi ha arbetspass.
hejdå!

hemliga klubben

Hejhej!
Nu har jesse precis gått hem. Kul var det. Men tills mesta dels så sov vi, haha. Men det var najst det med. Och jag och jesse har gjort en hemlig klubb, som ingen än bara vi får vara med i. Det var därför jag nämde den för att ni ska bli så avundsjuka som möjligt. aja, imorogn börjar jag 9.. bläää, jag orkar inte gå upp tidigt. Sen efter skolan ska jag ha sånt där firande för mig med släkten och det ska ju bli kul att få presenter och äta massa bullar. Ja men nu ska jag nog nussa kudden för jag är så jävla trött. puss!!!!

/ F

I can't believe it's not love

29 mars - 24 augusti

I wish I was a punkrocker with flowers in my hear

hejhej!
sitter här och käkar baguette. mums. kom precis hem från skolan och ja idag var världens jobbigaste dag kan man säga. Jag hade absolut ingen lust med skola idag, var verkligen hur okoncentreade som helst. Men lite kul hade vi i alla fall. Men i alla fall, snart kanske jag ska träffa jesse. KUL! Men jag vet inte, han snackade om att komma hit men vi får se. Annars ska jag nog bara vara hemma, plugga lite och fixa sånt som man inte har tid att fixa. men nu ska jag nog plugga lite musikteori. puss!

/ F

shout out louds



hej, typ nya favoriterna

you are the only one who came and took me in

Hejhej!
kom precis hem från ett mycket ointressant föräldramöte, men vi soul sångerskor var tvunga att vara där för att sjunga detta extremt tråkiga föräldramöte till ett lite gladare. Det var kul och sjunga, men sen satt vi mest bara och väntade. Men det var trevligt det med. I helgen skulle jag egentligen ha gått på någon grej som södra latin skulle fixa, men istället ska jag, my och stina på min och stinas nollning. GÖKUL SKA DET BLI! Att se alla skämma ut sig kommer vara det bästa. Imorogon ska jag i alla fall vara med jesse, han ska typ komma hem till mig och sen ska jag sjunga för honom. höhö. Men men, nu ska jag hitta på något kul. puss!

/ F

color

JUSTE FAN, SKA FÄRGA HÅRET TYP BLONT/ORANGE! WIIHHOOOO!

you call me up in the morning

Godmorgon!
idag bröjar jag klockan 10.30, skööönt! Men jag är ganska dum i huvudet, eftersom jag nämligen kunde ha sovit i ungefär en timme längre. Men eftersom jag inte är så bra på matte så verkade det helt rätt att gå upp klockan 8.00 när man börjar typ 2 och en halv timme senare. SMART FELICIA! så nu sitter jag här, helt klar och bara väntar på att tiden ska gå. Idag ska jag vara med ingen MOHAHA! as skönt faktiskt. Men ska till södra latin efter skolan en snabbis för att fixa en sak. Annrs har jag ingenting. sköönt. Förutom kom jag på nu så har jag föräldramöte och jag tror vi ska sjunga på det. Men det blir kul. Men nu ska jag chilla lite framför teven, ciao!

/ F

My best friend

Hejhej!
Det är ganska jobbigt det där med kärlek, men om jag inte hade varit lika stark som pippi så hade detta varit mycket jobbigare. Och om om jag inte hade sånna vänner som bella, my, magda och erica så hade jag nog hoppat från en bro. tack ni underbara skapelser! Idag i alla fall var jag med världens bästa bella som kom med en påse från seven eleven med en ben and jerry's i. UNDERBARA MÄNNISKA VAD HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DIG? Hon visste precis vad som behövdes. Sen tog vi en vända på stan och sedan bar det hem till mig där vi satt och sjöng till mesta dels. Kul var det. Efter en stund kom my, då åt vi. sen har jag precis kommit hem från teatern, första gången idag! tjohooo! Imorgon ska jag nog inte göra mycket, kanske bara ta en sån där vara hemma och chilla dag. Tar för få sådana dagar. Men nu ska jag kanske plinka lite på mitt piano eller något liknande. puss!



så jävla bäst!

/ F

RSS 2.0