jag vill, jag vill, jag vill!

Hejhej!
igår sov bella hos mig, skit kul verkligen. Vi såg på två skräckisar, eller jag vet inte riktigt om den första var en skräckfilm men aja, det var väll lite tanken i alla fall. Den ena av filmerna var SAW 4 som jag då redan har sett fast då på bio, den är ggöööbra! Sen kommer jag inte ihåg vad den andra filmen hette men den var också bra, inte superbra men helt okej. Och vår kära perter stormare medverkade i den filmer, han är så grymt härlig! Idag var jag med Bella nästan hela dagen och vi hade det mysigt. Sen kom jag på mig själv med att jag hade glömt att skicka ett sms till Erica på hennes födelsedag... Gud vilken bra vän man är.. skäms så himla mycket.  Senare på kvällen drog jag till My och vi hade jättekul och spelade in en massa tokiga videor som jag säkert senare kommer lägga ut på bloggen. Men jag har tänkt, att jag verkligen nästa gång jag ska färga håret.. att det ska bli blont igen. Jag har inte riktigt bestämt mig än men det lutar åt att jag ska färga tillbaka min naturliga hårfärg. Men jag får se, om det är någon som har några klagomol eller kanske det är någon som vill peppa mig till färgningen så kan ni väll lägga in en liten komentar. aja, haha jag försökte fixa på paint men det gick inte så bra :

image82

Haha, det ser inte riktigt klokt ut i know, men min egentliga tanke var att färga det nästan vitt och sen klippa lugg så jag får tillbaka min egentliga stil så att jag inte ser så fjortis ut. OBS, NU SER JAG UT SOM EN TYP ROCKARE :P 


/ F

HAN ÄR SÅ SÖT!


najs

hejhej!
efter att My har färgat sitt hår orange (jättefint) så är det nu min tur, jippie! Jag ska färga mitt hår typ lite brunt i olika nyanser.Det blir säkert jättefint hoppas jag. Medans jag kollade in www.kissie.blogg.se så såg jag att hon hade lagt in ett inlägg om moulin rouge. Jag älskar den filmen, och nu känner jag att jag måste dra och hyra den eller något. Men det får bli senare, eftersom jag om 30 min ska åka med min bror för att klippa och färga våra hår. Men hon kissie är så patetisk, jag kollar in hennes blogg nästan varje dag för att kolla om  hon har lagt in ännu ett patetiskt roligt videoinlägg. Jag måste säga att det är underhållade. Har länge velat göra videoinlägg, men aldrig. eftersom jag inte har så många läsare så kommer jag nog bli utskrattad, haha. fett synd felicia. Aja, efter klippningen/färgningen har jag inte så mkt att göra. hade tänkt att börja kolla lite på en megauppsats vi ska skriva som hänger på mitt slutbetyg i både histora och samhällskunskap. Jag ska få MVG, det har jag redan bestämt. Om jag inte får det ska jag hoppa från en bro. Men annars har jag inga planer så om någon har lust att hitta på något så är jag öppen för förslag, ska dra nu. puss hej!

image81

Egentligen vill jag bli blond igen, här är mary-kate i min en av mina drömhårfärger. Jag önskar bara att jag passade lika bra i blont hår som den urgulliga Mary-kate.

/ F

söööt!

hejhej!
 jag älskar björn gustavsson, han är så jävla sööt! 


sjuk

hejhej!
alla blir sjuka, och såklart jag med. Nu när vi äntligen ska få sportlov går jag och får feber. bra jobbat felicia! så nu ligger jag här i mammas och pappas extremt sköna säg och kollar på tråkiga amerikanska talkshows. men fy fan vad jag ska ta och bli frisk, för jaag måste vara frisk på lovet. Ja, och nu när jag sneglade på teven, så har precis mitt favoritprogram börjat... "trumvirvel".. capish! sajkens mutta, det går absolut inget bra på tv på dagarna så jag får väll vara inne på datan hela dagen och kolla in en massa fjortisars sidor, vilket liv. Fast jag hade faktiskt tänkt att läsa lite eftersom det var länge sen. Har några böcker som jag inte har läst än som verkar bra. aja, ska nog ta och göra ngt så jag känner mig bättre.
byebye!

image76

vi hade cabaret/middag igår med klassen. vi var spice girls!

image77

här höll vi på att göra oss iordning!

image78 image79

ja, lite av resultatet!

/ F

dammförgiftning och plugg

hejhej!
idag, idag, idag har det varit skola. Som vanligt på måndagar så slutar vi extra sent, och jag lovar att skolan gör schemat så bara för att jäklas. Men dagen gick i alla fall ganska fort och det var en ganska härlig dag i alla fall. Det hände flera bra saker idag som nog kommer att få mig på bättre humör i framtiden får man hoppas. Sen har jag börjat på min tröjklänning i slöjden och jag tror nog att den ska bli bra. Igår (söndag) så städade jag och min kära mor mitt rum, och fy fan ska jag säga. Att jag inte har dött av typ dammförgiftning eller ngt, asså jag hade så jävla smutsigt och äckligt i mitt rum så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hittade till och med (känsliga läsare läs inte detta) en gammal låda med möggliga vidruvor i som säkert har legat där i kanske några månader. Jag vet, så nu ska jag försöka hålla lite rent efter mig eftersom att nu ser det helt fantastiskt ut i mitt rum. Tillbaka till dagen, efter skolan så gick jag hem till My för att skriva vårat repotage som blev ass bra. Lite småfel här och där men den belv kanon. Imrogon ska jag hem och plugga, plugga och plugga. Inte för att det är så kul men jag tror att det inte kommer vara så farligt, på något konstigt sätt så längtar jag faktiskt tills imorogn.. :/ haha, inte ofta man längtar till plugg. Jag har en sak som jag stör mig jädrigt mycket på... tickande klockor, jag kan verkligen inte sova. Utan jag ligger bara där i min säg och tänker på att det tickar. Men nu ska jag ge min enortmfina klocka en chans och se om det kanske går att vänja bort. aja, ska nog kanske ta och göra mig iordning för sängen, eftersom att jag blir så mycket gladare nästa dag om jag går och lägger mig tidigare, puss puss!


/ F


hej, jag heter felicia, jag fryser..

Hejhej!
äntligen så tänkte jag skriva lite i min kära blogg. Dom senaste dagarna har det väl inte hänt så mycket egentligen så jag har inte riktigt haft något att skriva om, men jag hade väl tänkt att sammanfatta veckan lite smått. Måndagen, äh där kommer jag inte ihåg något från, tisdagen bar det av till kungsberget med klassen och alla andra 9or, det slutade med att My låg och grät i backen, jag hade ont överallt och att alla satt bänkade framför världens tråkigaste film. Men dagen var ändå helt okej, och nu har jag också bestämt mig för att åka till Romme med skutan och det ska bli najs. Onsdagen var alla mörbultade efter dagen i kungsberget men det var väl en vanlig skoldag förutom att vi hade världens skönaste lärare , torsdagen var väl ganska vanlig den också men en massa plugg, och inte så mkt kul vi hade den roliga läraren som jag hade tänkt att skriva ett inlägg om senare kanske imorogn och sen hände väl inte så mkt mer. Idag är det fredag och jag kom precis hem efter att ha varit ute och varit på skutan. Det var najs, jag är ganska trött så jag pallar inte skriva i detalj. haha, det här blev ett väldigt tråkigt inlägg men jag känner att jag måste gå och lägga mig nu.. Ajuste, i torsdags var det ju alla hjärtans dag och malins och mys syrra moas födelsedag, GRATTIS till er. aja, nu ska jag nussa kudden. byebye!

/ F

melodifestivalen, titanic och bimovie

hejsan alla futurewoman.blogg.se läsare!
jag är så jävla trött, så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har ont i kroppen, huvudet, näsan, halsen och ja typ överallt. Är helt sådär jaa, ni vet.. om jag blundar så somnar jag om ni förstår. Men du kanske man kan fråga sig, varför pallar hon blogga då? jo, jag har bara en massa att berätta och jag har lovat mig själv att jag måste blir bättre på att blogga. Jag bröjar med fredagen. Efter skolan så gick jag och vonka hem till vonka för att hämta en fondation, men icke sa nicke. Vonkas låtsaspappa kent hade inte köpt någon så vi fick ta oss en sväng till globen. Senare åkte vi hem till mig för att då fixa oss iordning så där värsta skönthetssalongen bara för att ha lite roligt. När vi var klara och vi hade käkat drog vi ut. Vi träffade en massa folk och hade jättekul, fast det var väl inte så lyckat i alla fall. Vonka sov senare hos mig och vi hade extremt trevligt. Lördag: Jag och vonka vaknade HALV 8 :O jag vet det går liksom inte, och sen så kunde ju inte någon av oss somna om så, ja det var bara att göra sig iordning och senare åkte vi på kör. Det var fett najs, och ja.. nu har jag och vonka officellt bestämt oss för att fortsätta. Det bar hem senare, och åt lite mat. Senare på eftermiddagden så bar det hem till My, men vonka gick hem till sig, Jag var med Madde och My och vi snackade, My belv sur, jag och madde var glada, och ja sen gick madde och jag och my kollade på melodifestivalen. Och what's up with att christer gick vidare?! Hallå, låten hette liksom I love euorpe... :/ Och sen gick ju Amy Daimod vidare, visst låten var helt okej och så, och kan ju liksom sjung, Men vafasiken hon ser ju ut att vara typ 12 och hur kan hon sätta på sig dom där kläderna. Det såg ut som typ kaphals barnavdelning. Man kan säga en riktig stil miss. Sen var det dags för att kolla på titanic, men det slutade med att vi kom på att hela poängen med filmen var att alla var bögar och lebbar och att Jack och Rose var BISEXXUELLA. så jag döpte filmen till BIMOVIE Ja, så det blev liksom inte så seriöst. Ja, vi var uppe ett tag till men vi somnade inte efter en så långstund. Idag har jag inte gjort så mkt, eller jag har skickat in mina gymnasieval och pluggat och ska plugga mer snart. aja, om ni fattade någonting av det jag skrev så , gooos for you! Men eftersom jag är väldigt trött så känns det som att jag bara svamlar. Så, ursäkta för det kanske lite mindre bra inlägget. BYEBYE!

image75 

/ F

najs bajs

hejhej!
jag skäms... det var inte mitt initiativ att blogga. Jag ska tacka min kära vän My för att hon fick mig att orka blogga. Tack My, ja men idag i alla fall så var det en ganska tråkig dag.. Den gick ganska långsamt och det var ju nationella prov om det kanske är någon 92a som har missat. Det gick väldigt bra till en början, när våran lärare ropar ut "nu är det 12 minuter kvar", och ja.. jag hade väl ungeför 3 sidor kvar. Så i slutet, kan man väl säga att det blev lite slarvigt. Ärligt talat så kommer jag inte ihåg så mycket från den här dagen, förutom att jag gjorde bort mig totalt. Jag kan säga en sak, det handlade om en kille, och att jag skulle jaa.. försöka flörta på något sätt och jaa.. man kan väll säga att det blev en ren katastrof. Efter skolan var mina planer att gå hem och råplugga, jag kanske pluggade i två timmar och sen satte jag mig framför datan såklart. mohaha, jag och My har hittat ngr assroliga videor från youtube, och jag måste få tacka www.soffelull.blogg.se för att hon fick mig att börja kolla eftersom det var på hennes blogg vi hittade dom. Jag måste bara berätta en sak, kanske ingen som bryr sig men fyfasiken jag bryr mig., Jag fick ett par tofflor av min käre bror i julklapp, och man kan väl säga att jag har användt dom nästan varje dag.. Och dom STINKER! Jag menar verkligen STINKER! Och ja, nu luktar hela mitt rum fotsvett/ tåbira eller vafasiken man säger. lagom najs, liksom.. Nu känner jag att jag bara försöker komma på anledningar varför jag skrev men som sagt det var Mys fel. Jo, jag har prov imorogn.. usch! fy! blä! No, organisk kemi... Som att jag är bra på de liksom, nej tack. jag ska inte bli kemist. Men jag hoppas på ett VG i alla fall. Sen så ska jag på en notkurs imorogon, kanske inte så roligt men om jag vill komma in på en estitisk linje så för jag fan ta ocg ligga i. Och jag ska komma in på södra latin, skiter i om jag inte kommer in ska gå där i alla fall! jag älskar skolan, omgivningen, eleverna ja, allt. Jag får fan gåshud ända ner, ja längt ner i alla fall. Aja, nu ska jag smöjra in mig med orange utan sol ! byebye!



 Här är den extremt roliga filmer (finns flera) som jag då också kommer tvinga My att göra med mig på våran skolcabaret! enyoy!

/ F

jag var tungen, dagens valda citat!

En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli.

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

Jag satt på kajen och såg tankfullt ned i det smutsiga vattnet, när plötsligt en gammal vän dök upp.

Jag körde hem men tog fel på hus och kolliderade med ett träd som inte finns på min tomt.

Med en liten bil hittar man snabbare en parkeringsplats. Men det tar desto längre tid att hitta bilen.
 
Jag har sett människor som är trögare än jag - och sävligare... och till och med stillsammare, lojare och latare än jag. Men de var döda.
 
/ F

usch

idag har jag. pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, ätit, pluggat, pluggat, suttit framför datan och spelat på min bebis synt. Ja.. helt förskräckligt tråkigt helt enkelt, försökte till och med skriva en bok (lyckades inte). jag menar vad jag har jag för liv egentligen, plugga är typ det ända jag hinner göra. Men vafasiken, jag vill inte vara tvungen att starta felicias kebab när jag blir vuxen. Så.. lite måste man ju offra. Men det är tur för nu har vi bara nationella proven och dom kan man ju inte plugga till, och sen har vi några inlämingsuppgifter som jag måste lägga ner en jävla massa tid på men annars är det nog inget annat. aja, ska nog träna eller något nu. hej då!

/ F

försona mig! va fasiken betyder försona?

hejhej!
igår var jag på bio, wuuhooo! Såg, försoning. Den var ass sorlig, och haha jag gjorde bort mig totalt. Jag hostar ju hela tiden och ja, jag satt väl och hostade mig igenom hela filmer ungefär och ni vet när det är som bäst och det är värsta stämningen och alla är knäpptysta.. då ska jag visst hosta det högsta jag kan och det lät förjävligt, om jag ska beskriva det med ord så lät det ungefär såhär: iashdisadnhsadnasdf cbcfudscndskvm sv afkalDLNASFK SDFf dsndisfnsd... Jag och erica bröjade assgarva, men det var som att de vara bara vi som hade hört de.. (helt omöjligt). Filmen var i alla fall jättebra och vi åkte senare hem till erica och jag sov över där. Juste, tidigare på dagen så var jag på donken med Jocke, Bw, Anton och Erik. Det var skojj, sen så gick jag hem. Innan jag var med erica så hände en sak som jag inte vill snacka om.. :/ Men i alla fall, idag så gick jag och erica upp kl 7.15 för att jag skulle följa med erica på hennes skolas öppna hus, ja det var väl helt okej. Var med på alla deras lektioner och spanade in en massa läckra killar och sen bar det hem till erica för att käka oss feta på ben & Jerry's, MUMS! Senare åkte jag hem och har pluggat ett tag nu, usch säger jag bara. är det någon som förstår sig på ORGANISK KEMI så snälla, HJÄLP MIG! ;) Imorgon blir det mera plugg... Sen ska jag nog försöka hitta på ngt annat om jag hinner... :/ Men jag tror inte det.. aja, have to go now. byebye!

image74 image74 image74 image74

/ F


RSS 2.0