pippistarka



Ja, dom har söder tegelstenar med bara händerna. coolt? JA!

/ F

bilder, bilder, bilder

Hejhej!
igår var jag ute med en massa roliga typer, jag var en av dom. Här är en massa knasiga bilder. tjohej!



























/ F


vitlöksmacka in my <3

hejhej!
sitter här och käkar mackor med smör och vitlök på, mums! My är här också, hon sover. Good for her! Idag ska vi in till stan för att inhandla grejor till kollo, eftersom vi drar på söndag. Så då kommer det ju bli bloggpaus igen. Men efter kollot drar jag igång på riktigt. Jag har föresten fått en nya favorit artist, nämligen kapeten röd. Han är grym. Och han ska ju tydligen spela på emmaboda där filip befinner sig, är grymt avensjuk. Jaja, nu måste jag väcka my och börja göra mig iordning för en tripp på stan. ciao!

/ F

Business time



Det här är kul, grymt kul!

såhär kul är jag just nu

Hejhej!
updateringen blir sen igen, har liksom inte riktigt tid. Men i alla fall, idag spelade jag golf.. Inte så kul, eftersom att det gick hur dåligt som helst. Sen har jag varit med myran, och är det fortfarande. Vi ska typ ut snart och träffa två pöjkar vid namn jacob och joakim. Senare kanske det blir någon övernattning av någe slag men jag vet inte. Idag åkte ju  filip till emmaboda, snyft :'( Men kul för honom, men jag kommer typ inte träffa honom på flera veckor, snyft igen. Imorogon ska jag typ träffa emma, tjoho! eller jag tror det i alla fall, men vi får se. vi hörs!

/ F

tisdag 29/7-08

hejhej!
är nu hemma hos filip, han fixar för emmaboda och jag är inne på datan. men jag ska träffa bella snart, kul! Har saknat henne så jävla mycket. Senare kanske jag ska träffa jesse och sen ännu senare my. Jag hade ju tänkt att skriva en liten update om sommaren men den kommer kanske imorgon eftersom jag är ganska uppbokad idag. juste! igår var jag och filip och såg filmen barnhemmet, den var faktiskt väldigt bra. Så jävla läskig också! Det är inte ofta jag blir rädd av filmer men jag blev riktigt skrajsen. Men bra var den! jaja, nu ska jag förtsätta göra ingenting. puss vi hörs senare!

/ F

lite sådär allmänt

hejsan igen!
Jag hade tänkt att ta min update imorogn istället eller senare för jag har verkligen ork just nu. Men i alla fall, jag åkte bil i typ 3 timmar idag så jag är grymt trött. Eftersom vi lämnade av min bror på hans kollo, och jag var ju tvungen att följa med eftersom det var påvägen hem eller snarare typ i enköping. usch! Och ni vet ju hur tråkigt det är att åka bil, tänk er tråkigare! Visst hade jag min extremt glappande mobil till sällskap men det var inte mycket att skryta om. Det kändes som att vi var ute i dagar, så jävla tråkigt. Sitter just nu och lyssnar igenom justin timberlakes album, så jävla grym han är. Egentligen är inte hans musik min musiksmak men ändå så är det så jävla bra. Är så jävla imponerad av honom, han kan ju typ spela alla instrument pluss beatboxa och sen sjunger han ju som en gud och sen kan man ju inte direkt säga att han är ful heller. AND HE CAN ACT!  jag vann nämligen filmen alpha dog näär vi var på lisseberg, så nu är det väl den enda filmen som någonsin får sätta foten i våran dvd. Jaja, nog om justin. Snart ska jag till en annan naturbegåvning nämligen filip. Ska sova där, och vi kanske ska ut sen.. Eller han vet inte om något än men mina vänner ville träffa mig så jag kanske kan släpa med honom ut en stund. Men nu ska jag käka smarrig thaimat, och jag vet att jag nämde förut att jag hatade thaimat men det finns en rätt som jag inte kan få nog av. Nu har jag också glömt vad den heter men skit samma, vi hörs imorogn!

/ F

HEMMA!

TJOHO!
jag är hemma, jag är hemma, jag är hemma! det känns ganska overkligt att säga det. Eller riktigt hemma är jag kanske inte eftersom jag ska på kollo om en vecka. Men inget mer landet, SÅ JÄVLA SKÖNT! jaja, men ska jag kommer skriva en lång update senare men jag har inte tid just nu eftersom jag måste städa mitt rum (det ser förjäkligt ut). Men vi hörs senare. puss!

/ F

snabb update

Hejhej!
har tänkt att blogga men har inte riktigt orkat. Jag har varit hemma nu i några dagar, skönt! Dom har jag spenderat såhär: Söndag: Sov hos filip, dansade salsa och spelade schack hela natten. Måndagen: Var med filip, var och såg sex and the city filmen, sen sov jag hos filip (igen). Tisdagen: Var med filip, slog filip i schack, åkte till stan med my, fyndade en kjol för 49 kr, var med filip och my, filip sov här. Och ja nu är det onsdag, filip ligger innne i mitt rum och halvsover, medans jag försöker sådär diskret packa lite, lyssna på justin timberlake och blogga. Idag bär det nämligen av till landet, usch!Men vi ska¨på någon släktträff så det blir väl okej I guess. Jaja, ska dra om några timmar så det är bäst att jag fortsätter packa, salong!  Vi hörs på måndag! puss!

/ F

I love my!

DET HÄR ÄR MY, MIN BÄSTA KOMPIS!

HON ÄR SÅ JÄVLA BÄST, BÄTTRE ÄN BÅDE DIG OCH MIG! HON ÄR SUPERSNYGG OCKSÅ OCH HAR AS SNYGGA KLÄDER! HENNES BLOGG ÄGER OCKSÅ! DEN HETER: HTTP://REMOTECONTROLFACE.BLOGG.SE KOLLA IN DEN VETTJA!
HEJDÅ FRÅN MIG!

bebis frossa

Hejhej!
Sitter här nu i mina faktiskt ganska fina sommarstuga alldeles ensam... Det ända som gör mig sällskap är den ännu finare datorn, gangs of new york (en film), popqorn och lite nötter samt ica läsk. Min kära släkt är nämligen borta på mitt coola landställes hemliga pub, hemlig kanske den inte är men det lät så coolt. Jag började precis tänka på hur det skulle vara att vara mamma. Vill så himla gärna ha en liten bebis som man bara kan gosa med och klä i fina kläder. Men det skulle ju absolut inte fungera eftersom det är ju inte bara sådana saker man gör med en bebis. Och ja, en weekend med en bebis är nog för mig tror jag, dom kräver ju så jävla mycket uppmärksamhet. Men jag älskar dig Ludvig, i alla fall!  Men nu ska jag återgå till alla ensama saker som jag är upptagen med, PUUUUSSS!

/ F


jag har världens sötaste kusin

Hejsan!
Sitter nu helt proppmätt i min alldeles nyklippta lugg. Mina planer var ju att spara ut så att jag fick snelugg igen så att jag skulle få lite färg i ansiktet men nej, jag trivs för bra i lugg. Och nu när min moster som också är min frisör var här och hade saxen och allt med sig såg jag det ypperliga tillfället att klippa av all onödig lugg. Så nu har Felicia Heller lugg igen. Imorgon blir det hemfärd, najst! Så när jag kommer hem ska jag direkt hem till filip och senare sova där. MYSIGT! Sen på måndagen ska jag som sagt kolla på sex and the city, TJOHO! Ja, en annan sak. Jag ska kanske gå på emmaboda, allt hänger på om mina föräldrar pröjsar eftersom jag inte har råd själv. Men antagligen blir det ingenting, men jag hoppas! Jaja, ska göra annat nu. Men om vi inte hörs senare så hörs vi imrogon, OCH DÅ SKRIVER JAG IFRÅN STOCKHOLM <3! pusssss!

ps. min kusin är bäst, sötast, underbarast och bara hur rolig som helst!

/ F

jag saknar mig vackra huvudstad

Hejhej!
Jag har precis käkat världens middag, mums. Med massa grillat och gott. Idag fick vi ju som sagt besök här ute på mitt land av min moster, hennes man magnus och ludde. Dom hade ju med sig bredband så jag har hela dagen kunnat unna mig lite tid framför datan. Resten av min tjocka släkt sitter fortfarande och äter men min bror och ludde (min kusin) sitter och kollar på världens bästa barnfilm, hitta nemo. Igår kollade jag på hela säsong 6 av sex and the city, och det är ju lagom med en uppdatering nu eftersom jag på måndag ska gå och se filmen. Längtar så jävla mycket hem verkligen, även fast jag var hemma typ i förrgår. För det finns verkligen ingenting att göra här. HEMSKT! Nu är det väl lite bättre nu när vi har gäster men för det mesta är det bara grymt tråkigt. Men jag åker ju på söndag så då kommer allt bli bra igen. Jag och min familj var ute på en lite utflyckt förra veckan. Vi åkte till göteborg för att kolla på mamma mia premiären och senare dagen efter gå på liseberg. Sen var vi också på skara sommarland men min lillebror stukade fingret så vi fick avbryta och istället fick vi fribiljetter. Men det var kul att få umgås lite med familjen. Nu när jag ska hem ska jag inte stanna så länge, bläää. Men vi ska ha någon släktgrej som jag måste åka på. Så vad ska man göra? Men sen ska jag hem igen och efter det blir det kollo. URSKOJ verkligen! Längtar ihjäl mig! Ja det var väl det. Men jag lär kanske skriva imroogn också, annars hörs vi på söndag! PUSSSS!

/ F


update

Hejsan!
skrev precis världens bästa inlägg... men nej det raderades. Jag är på landet nu och vi har gäster som har bredband. TJOHO! Vi ska typ till golfbanan snart och lira lite. Kul! Aja, men jag skriver senare. puss!

/ F

här kör vi en snabbis

hejsan alla glada!
Är hemma en kort sväng nu eftersom att filip fyller år, så igår hade vi en överaskningsfest för honom. Det var skit kul, men han blev inte så överaskad eftersom vi inte är så smidiga. På landet är det inte så najst. Men men, vad gör man. Jag ska tillbaka dit idag men sen kommer jag hem igen på söndag och stannar i några dagar. Så tills dess. ha det bra! puss!

/ F

Farväl 2

godmorgon!
Idag bär det av till landet igen, tråkigt. Fast det ska faktiskt bli kul eftersom att min vän my ska följa med och antagligen stanna ganska länge. Sen när hon har åkt hem blir det landet i kanske en och en halv vecka till. Så jag står nog ut. Efter landet så ska jag kanske sommarjobba, sjukt najst att få lite pengar.
Igår träffade jag mina vänner Hanna, Magda, Vera och My och vi var ute hela kvällen och körde improvisationsövningar i vivsta. Haha, gud så vi skrattade och hade oss. GRYMT KUL! Och ja, om ni gick förbi vivsta igårkväll och såg några störda typer var det vi! höhö.. Jaja, snart ska filip komma också. Blir något slags hej då på dig och hej på dig för my. Men nu måste jag göra mig iorgning. puss!

VI SES OM TVÅ VECKOR! PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZZ!



/ F


I'm back

tjossanhejsan!
Svar nej, jag klarade inte av landet. Saknaden av min storstad blev för stor, det slutade med att jag bölade som en gris och mamma sickade hem mig. fjuu säger jag. Just nu sitter jag hemma hos filip, sov här. Vi kollade på Man on the moon som var en väldigt bra film. Som handlade om någon gammal komiker, den var fin. Idag ska jag nog antagligen vara med Myran, Magda, Hanna och Vera eftersom att filip ska in till sin mammas jobb alltså TT för att hjälpa till och skriva notiser. kul för honom! Ja, sen imorogon ska jag och my ut till mitt land. Det ska blir asnajst. Och hon ska vara där ett bra tag tror jag, närmare bestämt på omestämd tid. höhö.. Men nu ska jag göra annat. pusssss!

/ F

RSS 2.0